Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštės, suknelės ir aksesuarai

QUOTE(Blondie20 @ 2009 08 19, 12:48)
Labukas,
Na va, mes jau ir po šventės  smile.gif

Kai pamačiau nuotrauką, pagalvojau, kad gan rizikingas modeliukas, bet žiūriu realybėje visai neblogai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 08 19, 11:48)
Labukas,
Na va, mes jau ir po šventės  smile.gif

Suknelė ant modeliuko:
user posted image

Neradau nė vienos foto,kad būtų suknelė iš arti ar visu profiliu...
user posted image

user posted image

Puokštelė:
user posted image

ganetinai zaismingai ir jaunatviskai atrodo thumbup.gif tik batelius galejo bent jau kuno spalvos pasirinkt, bent jau man labai krenta i akis balti bateliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 08 20, 09:32)
ganetinai zaismingai ir jaunatviskai atrodo  thumbup.gif  tik batelius galejo bent jau kuno spalvos pasirinkt, bent jau man labai krenta i akis balti bateliai  doh.gif

Ačiukas pasisakiusioms,čia jums 4u.gif

Mano bateliai buvo šampaninės spalvos (foto nesimato) kaip ir delninukė ax.gif tiesiog prie tokios suknelės ne bet kokia spalva tiko, teko derintis doh.gif nes kitos dvi pamergės buvo labai panašiomis suknytėmis (beveik identiškos) ryškios geltonos(labai skyrėsi nuo maniškės) ir derino juodus akcentus mirksiukas.gif Man juoda spalva būtų "žiauriai" nesiderinusi,išėjusi iš kontrasto doh.gif
Atsakyti
Pradėjau galvoti apie gėlytes pamergėms. Man labai gražu kai būna ale apyrankės ant rankos. Ir gražiai atrodo, ir nereikia rūpinti kur pasidėt, ir visada vietoje, ir pan. Tačiau girdėjau atsiliepimų, kad jos labai netvirtos ir žiedeliai greit nukrenta g.gif doh.gif
Gal kuri daretes tokias? Iš kokių gėlių? Ką galėtumėt patart?
Atsakyti
Man apyrankes pamergems atrodo itin grazu ir kaip patogu! Gali sis papuosimasislikti visu vestuviu metu, o puoksteles juk po oficialiosios dalies sumerkia i vaza...radau viena dailia 'apyranke" cia
Du Ziedeliai
galerijoj 13 foto lygtai:)
Atsakyti
labai grazu, tik ar nenukristu tie ziedai baliui neprasidejus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaB @ 2009 08 20, 14:07)
Pradėjau galvoti apie gėlytes pamergėms. Man labai gražu kai būna ale apyrankės ant rankos. Ir gražiai atrodo, ir nereikia rūpinti kur pasidėt, ir visada vietoje, ir pan. Tačiau girdėjau atsiliepimų, kad jos labai netvirtos ir žiedeliai greit nukrenta  g.gif  doh.gif 

Sveika mirksiukas.gif mano pamerges buvo su tokiom, bet joms tai puikiai issilaike, apyranke buvo is karoliuku, bet vakarop tai jau nuvyto, bet uztat buvo labai joms patogu, dziaugesi labai, kad netrukde sokt, kad nereikejo laikyt smile.gif
http://picasaweb.goo...857996466856290
Atsakyti
Man 2 vestuvese teko tureti apyrankes,tai pirmose vestuvese buvo labai nepatogu,nes teko daug lipti is masinos, daug vaziuoti,tai puse ziedu iskrito,nes vis kur nors prisiliesdavo schmoll.gif o kitose vestuvese padare kaip apyranke,tai dare pagal vienos ranka,tai man ta apyranke buvo perdidele, vis krito,tai galu gale pasiemiau i ranka ir nesiojausi biggrin.gif ir dar man labai nepatiko,kad tokioje vietoje kaip baznycioje nera kur susideti ranku biggrin.gif kai yra puokste,tai pasiimi ja i rankas ir viskas,o kai apyranke,tai nera kur deti ju biggrin.gif na manau reiketu su pamergytem tartis ko jos noretu labiau biggrin.gif
Atsakyti
Blondie20
labai gražus modelis, gal galėtu sužinotu kur nuomavaisi šią suknele?
Atsakyti
QUOTE(drewly @ 2009 09 07, 22:27)
Blondie20
labai gražus modelis, gal galėtu sužinotu kur nuomavaisi šią suknele?

Ačiukias rolleyes.gif
Nuomavau Marijampolės salone...Jei reikės daugiau info,galėsiu parašyt į AŽ.
Atsakyti
Sveikos busimos nuotakos,

musu si grazi svente jau praejo... wub.gif

rasau prie ziedliu temos, nes prie ziedeliu galima derintikitus papuosaliukus... save atradau ju gaminime ir noreciau nuotakoms pasiulyti papuosaliuku (auskarai, apyrankes, karoliukai) ir perlu, sakoma perlai nesa laime, taip pat is svarovskiu ir kitu akmenuku... taip pat galeciau pasiulyti ir jusu pamergytems kokius auskariukus priderinus prie sukneliu... taigi, jei kas susidomejote - rasykite man i az...

idedu keleta nuotraukyciu... bus noro - galesiu atsiusti daugiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaB @ 2009 08 20, 14:07)
Pradėjau galvoti apie gėlytes pamergėms. Man labai gražu kai būna ale apyrankės ant rankos. Ir gražiai atrodo, ir nereikia rūpinti kur pasidėt, ir visada vietoje, ir pan. Tačiau girdėjau atsiliepimų, kad jos labai netvirtos ir žiedeliai greit nukrenta  g.gif  doh.gif 

Pas mane buvo daroma gėlytes pamergėms ant rankyčių, laikėsi puikiai, ir kiek girdėjau visos buvo patenkintos, nes nereikėjo nešiotis rankose mirksiukas.gif
Atsakyti