Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas

taip, staigmenyte wub.gif 4u.gif o mergaites, kokius jus sliastinukus perkate? ar dar neperkate? smile.gif
Atsakyti
as dar neperku pirma turiu ji pamatyti per echo tada jau nuspresiu kaip puosti nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu prisijungti prie jusu, nes mes irgi laukiame pirmojo savo stebuklelio wub.gif

Tikiuosi priimsit i savo bureli ax.gif
Atsakyti
Zinoma priimsime kartu laukti ir dziaugtis daug smagiau 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ar priimsit ir mane i savo bureli? blush2.gif
laukiame pirmo stebukliuko nestuke.gif esam dar mazuciai wub.gif
Atsakyti
Sveikutes prisijungusiosmilagrosa ir Linute24 kaip jauciates?
Mane tai jau kelinta diena juodai pykina ypac pries lietu smile.gif kazkur nuo 8 savaites prasidejo, o jau taip dziaugiausi, gad situ bedu beveik neturiu biggrin.gif turiu pastoviai kazka grauzti, tada geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2009 07 25, 10:52)
Sveikutes prisijungusiosmilagrosa ir Linute24 kaip jauciates?
Mane tai jau kelinta diena juodai pykina ypac pries lietu smile.gif kazkur nuo 8 savaites prasidejo, o jau taip dziaugiausi, gad situ bedu beveik neturiu  biggrin.gif turiu pastoviai kazka grauzti, tada geriau smile.gif

aciu uz priemima thumbup.gif as tai visai neblogai jauciuosi jau kelias dienas g.gif o pries tai pora sav tai miegojau istisai, ir pykino pastoviai. dabar kazkaip maziau pykina, nors siandien teko pabendrauti pirma syki su baltuoju draugu hihihi.gif
o kiek tau savaiciu, nematau liniuotes? blush2.gif
Atsakyti
sveikos prisijunge mamytes..Mums tik devinta savaite..o man bloga nuo visko ir visa laika verysad.gif
Nemoku tos liniuotes pajungt
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 07 25, 10:59)
sveikos prisijunge mamytes..Mums tik devinta savaite..o man bloga nuo visko ir visa laika  verysad.gif
Nemoku tos liniuotes pajungt

http://www.supermama.lt/portal/ ten pamatysi kur uzrasyta liniuotes spausk, ir susikursi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na nezinau lyg ir pavyko..tik ziuriu kad paskaiciavo kazkaip idomiai nestuke.gif
Papildyta:
ax.gif blush2.gif jau pridirbau nesamoniu ..na nieko isikirsiu ir pasitaisysiu ..aciu mamytems uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Nepavyksta su tom liniuotem man verysad.gif
Atsakyti
jau isikirtaui kaip iveik kur liniuotes susikurk tada nukopink ir ivejusi i mano nustatymai susirask paraso redagavimas tada ten paspausk paste ir issaugok parasa.kiekviena karta kai rasysi zinute ir noresi kad matytusi tavo liniuote pazymek varnele ijungti parasa.na ar pavyko?
Papildyta:
thumbup.gif
Atsakyti