Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas

QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 30, 10:33)
tai mama tai nereiskia kad tu gali turet problemu, juk kiekvieno sveikata kitokia. Mes tai nebandem, jis pats "netycia" pas mumis atejo  lotuliukas.gif

As irgi maniau, kad prie ko cia mamos ir mano pastojimas, bet gines aiskino, kad gali tureti itako tai, taciau neturejo. Mes su MB patys labai nustebome kad taip viskas greitai, bet dabar lb dziaugiames wub.gif
Man tai atrodo, kad jokio skirtumo ar "tyčiukas" ar "netyčiukas", svarbiausia, kad teveliai jo lauktu, rupintusi ir myletų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 07 30, 10:36)
o man kazkaip iki siol dar nera tu valgymu svyravimo, ka valgiau pries nestuma, ta valgau ir iki siopl smile.gif bet aisku, maistas turi buti kiekviena diena vis kazkas naujo. bus jauciu gurmanas, mazius  bigsmile.gif  bet vat db laukiu tokio dalyko, kaip buna nestukems, jog uzsimanai vieno patiekalo ar saldumyno - nors mirk kaip nori, o gal man tas negresia  blush2.gif

gresia patikek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 07 30, 08:38)
Tai aisku kad pakentesiu, del maziuko viska iskesti galima, taciau jau labai neiprasta man, kad nebegaliu nieko ne i burna paimti, nes anksciau apetitu nesiskundziau  biggrin.gif  dabar laukiu kad jau 3 menesiai mano  nestuke.gif  sueis ir tikiuosi, kad tada visi blogumai praeis  ax.gif

Laba wink.gif

as savo asmenines patirties galiu paguosti, kad po triju menesiu blogumas vis dar nepraeina, tik minimaliai apmazeja smile.gif o visiskai pasitraukia jau 5 menesy. baisu prisiminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2009 07 30, 10:39)
na man reikejo 5 metu kol pastojau,nes pakeiciau partneri ,kuris bus greit jau mano vyras ,tai uzteko su juom puses metuku ir uzkibo leliukas .Nes daug kas nuo vyro manau priklauso  smile.gif

Tai tavo maziukas labai islauktas wub.gif mes taip pat su MB nesusituoke kol kas, zadam rugsejo gale "susirasyti", o kitamet vasara gal ir baznycioje susituokti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 07 30, 10:45)
Tai tavo maziukas labai islauktas  wub.gif mes taip pat su MB nesusituoke kol kas, zadam rugsejo gale "susirasyti", o kitamet vasara gal ir baznycioje susituokti  smile.gif

mes tai anksciau nunesem pareiskimus dar nezinojom kad laukiuos,tai mums buvo staigmena todel nieko neatideliojom kokia data issirinkom tokia ir tuoksiuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 07 30, 10:44)
Laba wink.gif

as savo asmenines patirties galiu paguosti, kad po triju menesiu blogumas vis dar nepraeina, tik minimaliai apmazeja smile.gif o visiskai pasitraukia jau 5 menesy. baisu prisiminti  doh.gif

butu gerai, kad nors truputi apmazetu, kaip tu sakai, nes MB jau nerimauja, sako negaliu i tave tokia ziureti unsure.gif
Atsakyti
gerai mergaites pabendraukit,o as varau i kiema darbuotis,nes pas mane sodyba didziule doh.gif o miego kaip suo noriu nes 6 val keliaus vyrui i darba pietus dejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2009 07 30, 09:40)
gresia patikek  lotuliukas.gif

Jaruta, manai, kad gali ateit tas zveriskas noras ? blink.gif nu tada laukiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 07 30, 09:47)
butu gerai, kad nors truputi apmazetu, kaip tu sakai, nes MB jau nerimauja, sako negaliu i tave tokia ziureti  unsure.gif

puikiai tave suprantu, kai tokie blogumai yra, tada nieko nesinori tik guleti lovoje, bet manpadedavo susitikimas su draugais smile.gif kazkiek uzmirsdavau apie ta bloguma, mintys kitur nukreiptos buvo. siaip man padedavo vanduo su citrina smile.gif bet aisku laikinai arba ka nors turejau krantyti: tai saldaini metini, tai sausaini smile.gif bet siaip tai belieka islaukt. zinau, lengva sakyt man, kai db puikiai jauciuosi, bet pati pamatysi, kai bus gerai, pamirsi ir bloguma wink.gif
laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 07 30, 10:56)
puikiai tave suprantu, kai tokie blogumai yra, tada nieko nesinori tik guleti lovoje, bet manpadedavo susitikimas su draugais smile.gif kazkiek uzmirsdavau apie ta bloguma, mintys kitur nukreiptos buvo. siaip man padedavo vanduo su citrina smile.gif bet aisku laikinai arba ka nors turejau krantyti: tai saldaini metini, tai sausaini smile.gif bet siaip tai belieka islaukt. zinau, lengva sakyt man, kai db puikiai jauciuosi, bet pati pamatysi, kai bus gerai, pamirsi ir bloguma wink.gif
laikykis  mirksiukas.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif as irgi atradau tai, kad vanduo su citrina truputi padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 07 30, 10:02)
Aciu uz palaikyma  4u.gif  as irgi atradau tai, kad vanduo su citrina truputi padeda  smile.gif

viskas bus gerai thumbup.gif , pamatysi:) maniau, kad man iki nestumo galo taip bus blogai, nes aisku visoms individualiai buna. bet istversi viska. o valgyt gali maista koki nors? neiseina jis lauk?
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 07 30, 11:11)
viskas bus gerai  thumbup.gif , pamatysi:) maniau, kad man iki nestumo galo taip bus blogai, nes aisku visoms individualiai buna. bet istversi viska. o valgyt gali maista koki nors? neiseina jis lauk?

Dar nei karto neisejo viskas lauk, bet buna labai netoli to doh.gif pats blogumas buna tada, kai skrandis tuscias - tada labiausiai ir pykina taciau, zinau kad reikia pavalgyti..kai pradedu valgyti visdar buna bloga, bet po kokiu 5 min praeina visi pykinimai ir buna visai gerai, iki tol, kol vel skrandis lieka tuscias.
Stengiuosi nuolat ka kramtyti, taciau darbe juk nevalgysiu nuolat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 07 30, 07:30)
o kiek jus menesiu "dirbot", kol leliukas atsirado biggrin.gif ?

mes kazkaip tai nei tai labai smarkiai dirbom, bet tiesiog nebesisaugojom... bet daugiau nei pusmetis praejo kol pastojau... blush2.gif jau ir neramu paciai buvo pradeje darytis...
Atsakyti