Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas

[quote=totti,2009 07 30, 10:56]
Jaruta, manai, kad gali ateit tas zveriskas noras ? blink.gif nu tada laukiu smile.gif

Na man jau triju menesiu norejos zveriskai ko nors tokio ko labiausiai noriu tai net naktim uzsimanydavau kokiu sureliu,arbuzu,tortu,kebabu nu zodziu visko norejos,o zinau kad ju nieks man neduos doh.gif tai kosmaras doh.gif ir dabar uzsimanau thumbup.gif
Atsakyti
[quote=jaruta,2009 07 30, 10:50]
[quote=totti,2009 07 30, 10:56]
Jaruta, manai, kad gali ateit tas zveriskas noras ? blink.gif nu tada laukiu smile.gif

Na man jau triju menesiu norejos zveriskai ko nors tokio ko labiausiai noriu tai net naktim uzsimanydavau kokiu sureliu,arbuzu,tortu,kebabu nu zodziu visko norejos,o zinau kad ju nieks man neduos doh.gif tai kosmaras doh.gif ir dabar uzsimanau thumbup.gif
[/quote]

O aš esu kaip papūga doh.gif biggrin.gif blush2.gif ax.gif , ką kiti valgo ir aš užsimanau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(llizza @ 2009 07 30, 11:52)
O aš esu kaip papūga doh.gif  biggrin.gif  blush2.gif  ax.gif , ką kiti valgo ir aš užsimanau rolleyes.gif

lotuliukas.gif taip buna ir man tik as uzsimanau ko valgo ir dar kokiu priedu prie to lotuliukas.gif
Atsakyti
O as vis galvoju apie kebabus nors tu ka, bet niekad ju dar nenuvaziavau pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2009 07 30, 10:56)
lotuliukas.gif taip buna ir man tik as uzsimanau ko valgo ir dar kokiu priedu prie to  lotuliukas.gif

Vakar kai buvome prie jūros kai kurie nešesi čipsų ir aš šaukiu, kad noriu, kitas valgo ledą ir vėlei aš noriu biggrin.gif O nuvažiavus iki parduotuvės išsirinkau tik obuolių, nes auga svoris ne dienom, o valandom biggrin.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
labas rytas mirksiukas.gif

QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 30, 09:17)
As tai tevams pasakiau, nes MB dabar uzsieny ir aisku tevai kitam mieste gyvena, bet siaip jeigu reikes kokios pagalbos ar ko, kad galeciau kreiptis i juos. Aisku cia kiekvieno reikalas mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes uošviams pasakėm apie nestuke.gif kai mums dar nė 6 savaičių nebuvo, tik gydytojas iš kraujo tyrimo patvirtino nėštumą. ir labai džiaugiuos, kad ilgiau nelaukėm, nes po nepilnos savaitės reikėjo man lėkt į priimamąjį, o MB nebuvo namie, tai anyta vežė, tai gerai, kad žinojo, o taip juk koks šokas visiems būtų buvęs unsure.gif

QUOTE(totti @ 2009 07 30, 09:44)
as savo asmenines patirties galiu paguosti, kad po triju menesiu blogumas vis dar nepraeina, tik minimaliai apmazeja smile.gif o visiskai pasitraukia jau 5 menesy. baisu prisiminti  doh.gif

nu negąsdink taip jos cool.gif gi kiekvienai skirtingai smile.gif pvz., mane stipriai pykino tik savaitę, o paskui kokias 3 savaites tik rytais, ir visą dieną jausdavaus thumbup.gif aišku, apetitas neatsirado, bet sausi pusryčiai gerai lįsdavo, valgydavau juos pusryčiams, pietums ir vakarienei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(llizza @ 2009 07 30, 12:01)
Vakar kai buvome prie jūros kai kurie nešesi čipsų ir aš šaukiu, kad noriu, kitas valgo ledą ir vėlei aš noriu biggrin.gif O nuvažiavus iki parduotuvės išsirinkau tik obuolių, nes auga svoris ne dienom, o valandom biggrin.gif  blush2.gif  ax.gif

lotuliukas.gif reikejo pribegt ir atimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 30, 11:08)
nu negąsdink taip jos  cool.gif gi kiekvienai skirtingai  smile.gif pvz., mane stipriai pykino tik savaitę, o paskui kokias 3 savaites tik rytais, ir visą dieną jausdavaus  thumbup.gif aišku, apetitas neatsirado, bet sausi pusryčiai gerai lįsdavo, valgydavau juos pusryčiams, pietums ir vakarienei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na asmeniškai man pykino kokį gerą mėnesį ir viskas smile.gif mirksiukas.gif , pažystų vieną mamytę, kurią išvis nepykino nėtumo metu smile.gif , tad kiekvienos iš mūsų nėštumas yra individualus mirksiukas.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 30, 12:08)
nu negąsdink taip jos  cool.gif gi kiekvienai skirtingai  smile.gif pvz., mane stipriai pykino tik savaitę, o paskui kokias 3 savaites tik rytais, ir visą dieną jausdavaus  thumbup.gif aišku, apetitas neatsirado, bet sausi pusryčiai gerai lįsdavo, valgydavau juos pusryčiams, pietums ir vakarienei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

negasdinat manes labai biggrin.gif tiesiog labai idomu kaip kitos busimoms mamytes yra/buvo, kadangi pati jau buvau nusiteikusi kad mane aplenks pykinimas, nes visur rasoma kad prasideda 5-6 savaite, o manes nei 5, nei 6,7 sav. nepykimo, taciau nuo 8 sav prasidejo smagumai doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2009 07 30, 11:10)
lotuliukas.gif reikejo pribegt ir atimt  biggrin.gif

Neblogas vaizdelis turėtų būt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kiekvienai skirtingai buna, mane pykindavo kiaura diena, o ypac vakarais, iskart pastojus pradejo puliuot visi auskariukai, tai teko juos issiverti (is viso pirma karta girdziu apie toki dalyka, bet man paciai taip buvo ir tikrai del nestumo, nes niekad gyvenime nepuliuodavo)
ir man stebuklingai po 3 menesiu viskas pranyko thumbup.gif
dabar labai retai uzeina, jei koks kvapas itin ikyrus ar slykstus, tada blogiau arba verksmingumas uzeina ir tiek, bet siaip savijauta liuks thumbup.gif , jei anksciau norejau tik lovoj gulet, tai dabar noriu lekt kur nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(llizza @ 2009 07 30, 12:22)
Neblogas vaizdelis turėtų būt biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip sakoma - nesciai neatsakoma biggrin.gif
Atsakyti