Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas

Mergytes o gal kam nors yra nugaros ties juosmeniu skausmas pereinantis net i kojas iki keliu doh.gif na man kartais taip uzeina mausti kad negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2009 07 21, 11:02)
Jungiuosi į jūsų būrį 4u.gif
Pirmiausia visoms sveikinimai su pirmuoju nestuke.gif  antra,linkėjimai save tausoti ir nepersistengti dirbant mirksiukas.gif
Aš jau greit į dekretą ir kaip matau esu taip pat viena  iš tų kurioms jau nemažai savaičių smile.gif
Kas dėl požymių, su wc nedraugavau, tik labai jau turėjau nemalonius galvos skausmus iki pykinimo ir dar tokiu periodu,kada negali jokių vaistų gerti, tai naudojau kopūsto lapus skausmui sumažinti, šlapius ranksluosčius, masažavau smilkinius. Labiausiai valgiau sūrį ir varškę,tai dabar jau atsivalgiusi šių dalykų smile.gif
Pirmus judesiukus pajutau birželio1, dažnai jie pas mane būna vakare,o jau naktį tai pastoviai,matyt manasis dieną su naktimi su maišęs, na ir paskutiniu metu kankina siaubingai mėšlungis,jau ir pratimas kad pirštus reik į save traukti nepadeda unsure.gif  O didžiausia bėda kurią turiu alergija, beria ir bandau pagauti nuo ko, jau atsisakiau nemažai produktų, bet vis bėrimas būna paaštrėja doh.gif  Kentėti galiu,bet pergyvenu dėl mažylio,kad nebūtų jis alergiškas rolleyes.gif
Iš vitaminų gerių kalcį magnį ir cinką,vėliau liepe baigus šių vitaminų kursą gerti pregnace, štai taip aš jaučiuosi, jei bus kokių klausimų drąsiai klauskit tikrai pasitengsiu atsakyt,jei būsiu susidūrusi smile.gif

Laba diena ir aš prie jūsų prisidedu, mūsų mažiukei yra jau 19 savaičų nestuke.gif ir taip pat laukiames pirmojo vaikelio wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nuo pat nėšumo pradžios gėriau folio rūgštį ir pregnacare vitaminus, po 3 mėn. pradėjau gert ir žuvies taukus. Kartais man nuo pregnacare vitaminų supykina širdį doh.gif ax.gif Mūsų vaistinukėje yra ir kalcio, bet gydytoja dar nerekomenduoja jų gert, tad jie lauks savo eilės blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Mergytes o kam jus zuvu taukus geriat? blush2.gif Jums gines liepe juos nupirkti ir gerti?nes man tai kol kas liepe nebegerti folines ir jokiu vitaminu kol kas sake negerk blush2.gif ju reikes veliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyyle @ 2009 07 21, 11:31)
Mergytes o kam jus zuvu taukus geriat? blush2.gif Jums gines liepe juos nupirkti ir gerti?nes man tai kol kas liepe nebegerti folines ir jokiu vitaminu kol kas sake negerk  blush2.gif ju reikes veliau  blush2.gif

Na žuvies taukus rekomenduojama gert tik antram trimestre nestuke.gif mirksiukas.gif , kadangi žuvies niekada nevalgydavau, tai įsigijau ir pradėjau vartot žuvies taukus, kad vaikutis gautų ir D vitaminų. wub.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Eisiu ketvirtadieni kaip tik pas gine tai reikes uzklausti del zuvies tauku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyyle @ 2009 07 21, 11:10)
Mergytes o gal kam nors yra nugaros ties juosmeniu skausmas pereinantis net i kojas iki keliu  doh.gif na man kartais taip uzeina mausti kad negaliu  doh.gif

O tu svorio daug nepriaugai kartais ? na mano draugei taip buvo antroje puseje kai pilvas padidejo, tai ji sake nusipirko nesciuju dirza ir praejo tokie skaumai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsinka: 21 liepos 2009 - 12:48
QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 21, 11:47)
O tu svorio daug nepriaugai kartais ? na mano draugei taip buvo antroje puseje kai pilvas padidejo, tai ji sake nusipirko nesciuju dirza ir praejo tokie skaumai.

na svorio jau ir pries nestuma buvau priaugusi blush2.gif ,o dabar turiu pliuse 2 kg tai gal del to ir skauda nugaryte g.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif As irgi laukiuosi pirma karta nestuke.gif Tai viskas taip nauja,baisu atrodo,nors mes jau palyginus didckiai wub.gif Nestumas nuo pirmos dienos buvo palyginus lengvas,nei pykindavo,nei vemiau,tik kartais galvyte apsisukdavo ir miegoti galedavau istisas paras smile.gif Pilvuka mausdavo,nes esu kudute sveriau 48-50kg tai viskas tempesi,raisciai ir t.t. tai pergyventi nereikia,jeigu tik nera rudu arba rausvu isskyru mirksiukas.gif Apie dabartinias savaiteles galiu pasakyti,kad laukiu vizito pas gine,kad pamatuotu mano mazyli,kad pasakytu,kad viskas vystosi sklandziai,visi organiukai yra ir,kad lelius auga thumbup.gif Tai bus 30diena tai nesulaukiu jau blush2.gif Judesiukus jauciu,bet labai,labai silpnucius smile.gif Nors pagal echo mes visa savaite didesni,tai pagal echo mes jau turetumem buti lygiai 5 menesiuku wub.gif
Atsakyti
4u.gif Kiek čia mūsų daug smile.gif Ir visos "užpompuotos" blush2.gif lotuliukas.gif 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
As tai istisai jauciu toki tragiska pilvuko maudima mano maziukas isbando mamyte biggrin.gif kartais net iki asaru..taciau kraujo ar kazko daugeu nera.Aciu dievui.nes maziuko labai laukem ir jei prarasciau nezinau kaip atsigauciau ax.gif
Nors mes dar mazi tuoj bus devynios savaiteles nestuke.gif taciau mama jau dabar jauciasi lyg kazkas tasytu uz skranduko..Bloga nuo visko nuo kvapu, nuo minciu apie maista..nuo maisto bet kokio..Atrodo maziukas rupinasi mamos figura todel neleidzia valgyti,taciau mama pergyvena del maziuko sveikatos..
Labiausiai mane gazdina pilvo skausmai..Daug kas sako kad taip turi buti dalis patareju-kad tai persileidimo pozymis..Zodziu nebezinau ka galvoti..Ar labai dideli gali buti skausmai?pilvo?
Papildyta:
QUOTE(mazyyle @ 2009 07 21, 11:28)
Mazut man irgi skaudejo pilvuka ir kai buvo 7 savaites ir dabar dar pamaudzia kartais,nors jau 15 savaiciu  unsure.gif visada buna neramu kai skauda pilveli,bet nestumo pradzioje organizmas taikosi prie pokyciu,dideja gimda,todel ir gali jausti tuos skausmelius,taciau jeigu skausmas pasidarys nepakeliamas arba toks kaip menesiniu tai nieko nelauk ir vaziuok i ligonine.man ten irgi teko paguleti del skausmu kai buvo 9 savaites.Viskas tau ir leliui bus gerai pamatysi  4u.gif  mirksiukas.gif

Viena nakti pabudau nuo tokio skausmo kad net iki asaru..taciau sulaukiau ryto praejo..man visa laika maudzia..o kartais taip skauda (kaip pries menesines) uj pas gine tik 27 tikiuosi iki to laiko niekas nenutiks verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš irgi laukiuosi pirmo vaikelio smile.gif, mažiukui 17 savaičių wub.gif . Labai džiaugiuosi, nes visiškai nepykino, gerai jaučiuosi, tik viena bėdelė nemaloni, pienligė užpuolus buvo... doh.gif Užeina tokiais periodais, ginekologė sakė, kad būna ir visą nėštumą taip moterys kenčia... Oj bjaurus dalykas, na bet ką darysi smile.gif Atrodo vaikučio judesiukus jau lyg ir jaučiu šiokius tokius, bet paskui pagalvoju, o gal dar ir ne, labai jau silpnai biggrin.gif . Ir dar, mane labai labai kankina nuotaikų kaita doh.gif Kažkoks siaubas, dėl visiškų nesąmonių užeina isterija, tai kenčia visi, kas yra aplinkui tuo momentu biggrin.gif Stengiuos valdytis, bet nevisad išeina... Bet nepyksta niekas per daug, pateisinama dabar... blush2.gif
Atsakyti
Man pvz isterijų neužeina, bet dažnai apsižliumbiu ir šiaip labai reguoju į kitų žodžius, pastabas. Kaip zuikis pasidariau tik truputi kas ir iškarto KRUPT, išsigastu.... verysad.gif Labai jautri pasidariau doh.gif Kartais pagalvoju ar tai jaučia mažylis.... ????
Atsakyti