Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas

QUOTE(butybe @ 2009 07 22, 14:43)
Sveikutes, ir as su jumis bigsmile.gif as ir tokia bais pasimetus, vis bijau kad kas nebutu blogai ir pan. Nors ir zinau, kad nereikia jaudintis, bet vistiek kartais taip gaunasi. Kai pasidariau testa, net minties nebuvo kad kas negerai butu, bet apsilankius poliklinikoj mano optimizmas baigesi... prigasdino visokiausiais galimais dalykais. Nezinau ar tikrai buvo pagrindas ar ne, bet paskutini karta paziurejo 7 savaiciu, tai jau viskas gerai buvo smile.gif
Nors ir labai dziaugiuosi, bet tokie nerviniai priepoliai kartais uzeina. Ka besiimu daryti viskas is ranku krenta, viskas aplink atrodo "ne taip" kaip turetu buti. Gal kas zinot kokiu geru nusiraminimo budu?

Pozityvus mastymas mirksiukas.gif juk jei esi sveika ir neturi rimtu sveikatos problemu ir saugais ir panasiai, tai kas gali nutikti ?kai buna blogai rytais ir panasiai pagalvoju o Dieve kas cia ir kaip, bet siaip juk viska atpirks tas maziukas kuris pravirks po keliu menesiu mirksiukas.gif
Ziuriu as cia seju optimizmo seklas rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kai taip atsitinka išgerk valerijono, jį tikrai galima vartoti nėštukei. Saugok savo pilvelį glostyk jį, giliai kvėpuok, užsimerk ir skaičiuok nuo 20 iki 1. Nežinau man padeda. ax.gif Aš labai daug streso patiriu darbe, tai taip darau... Įsivaizduojat muu su mažyliu jau netelpame į uniformą darbe, tai viršininkas vis burbuliuoja... kaip žmogus nesupranta verysad.gif Juk liko dirbti tik pora mėnesių ir tų nesugeba man ramių suteikti, dėl nėštukės drabužių kabinėjasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marytyy @ 2009 07 22, 15:15)
Gal kai taip atsitinka išgerk valerijono, jį tikrai galima vartoti nėštukei. Saugok savo pilvelį glostyk jį, giliai kvėpuok, užsimerk ir skaičiuok nuo 20 iki 1. Nežinau man padeda.  ax.gif Aš labai daug streso patiriu darbe, tai taip darau... Įsivaizduojat muu su mažyliu jau netelpame į uniformą darbe, tai viršininkas vis burbuliuoja... kaip žmogus nesupranta  verysad.gif  Juk liko dirbti tik pora mėnesių ir tų nesugeba man ramių suteikti, dėl nėštukės drabužių kabinėjasi  verysad.gif

doh.gif užjaučiu tave mergyt dėl tokio viršyninko, pabandyk jam gražiai paaiškinti, kad niekur negali paslėpti pilvuko ir todėl turi tokius drabužius nešioti
Atsakyti
Tai jis išvis kažkoks išsigimelis, neleidžia pas gydytoją jei labai reikia ir pan. Sakiau daugiau jo neklausysiu, juk atleisti negali vistiek smile.gif Jis senas diedas kuriam matyt amžiaus krizė ir savo vaikų dar neturi doh.gif užtad toks nesupratingas
Atsakyti
Sveikutes,

jungiuos ir as pas Jus smile.gif smile.gif Vis delto pirmas nestumas ir labai lauktas ax.gif mums jau 6 su trupuciu savaites. pusryciai man ir nesivalgo, ir siaip visad norisi valgyt kazko rugstaus. Turbut cia daugumai taip mirksiukas.gif
o as tai darbe nesakysiu bent jau kol 12-savaiciu nebus, na nebnt jau labai pasimatytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuckaite @ 2009 07 22, 15:27)
Sveikutes,

jungiuos ir as pas Jus  smile.gif  smile.gif  Vis delto pirmas nestumas ir labai lauktas  ax.gif mums jau 6 su trupuciu savaites. pusryciai man ir nesivalgo, ir siaip visad norisi valgyt kazko rugstaus. Turbut cia daugumai taip  mirksiukas.gif 
o as tai darbe nesakysiu bent jau kol 12-savaiciu nebus, na nebnt jau labai pasimatytu  smile.gif

Nu as ir galvoju nesakyt, bet siaip jeigu jiems nepranesi tai jie gali atleisti ir panasiai. Siaip tai kai niekuom negrasina tai pasilaikysiu bent iki rugsejo biggrin.gif
Atsakyti
Jo rugštūmėliai tai liuks lotuliukas.gif ax.gif skaunu ir norisi labai,,, Nors ko dabar tik nesinori lotuliukas.gif Kai preis jum pykinimai pamatysit kaip norėsit ir pusryčių ir priešpeičių ir pietų, ir popiečių ir vakarienės.... Mudu valgom labai dažnai bet po nedidelį kiekį blush2.gif
Atsakyti
O as vos tik pasakeu kad kelias savaites laukiuosi neeime manes i darba..na pas mane buvo atostogos turejau rugpjuti isvazioti i norvegija vel.tai galejau nors iki kaledu padirbt dar.Bet sefas kategoriskai pasake ne tu gal isprotejai juk gali kas nors nutikti g.gif
Tai va.Nusiminiau nes dabar vyrui teks vienam vykti.Nors is kitos puses galesiu visa laika skirti maziuko laukimui ir gerai savijautai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(marytyy @ 2009 07 22, 16:56)
Jo rugštūmėliai tai liuks  lotuliukas.gif  ax.gif  skaunu ir norisi labai,,, Nors ko dabar tik nesinori  lotuliukas.gif  Kai preis jum pykinimai pamatysit kaip norėsit ir pusryčių ir priešpeičių ir pietų, ir popiečių ir vakarienės.... Mudu valgom labai dažnai bet po nedidelį kiekį  blush2.gif

O man nuo visko bloga..bendau galvoti ivairius produktus ko maziukas galetu noreti taciau vien nuo minties apie maista bloga.. verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(marytyy @ 2009 07 22, 15:15)
Gal kai taip atsitinka išgerk valerijono, jį tikrai galima vartoti nėštukei. Saugok savo pilvelį glostyk jį, giliai kvėpuok, užsimerk ir skaičiuok nuo 20 iki 1. Nežinau man padeda.  ax.gif Aš labai daug streso patiriu darbe, tai taip darau... Įsivaizduojat muu su mažyliu jau netelpame į uniformą darbe, tai viršininkas vis burbuliuoja... kaip žmogus nesupranta  verysad.gif  Juk liko dirbti tik pora mėnesių ir tų nesugeba man ramių suteikti, dėl nėštukės drabužių kabinėjasi  verysad.gif

Uzjauciu ir as del to durno virsininko. Siuo metu tokiu vyru tfu tfu tfu nesisukioja mano akiratyje, bet esu macius kai su nestukem bjauriai elgiasi, atseit cia nieko tokio, juk ne ligonis. Bet cia tiesiog kazkokie nepilnaverciai zmones, kitaip nepavadinsi. O tavo ir vaikelio sveikata dabar zymiai svarbiau, daryk kaip tau reikia, nebeilgai jau liko vargt pas ji.
Su pilveliu tai ir as pabendrauju, tik kad man dar labai sunku kartais buna suvokt kad as nestuke.gif biggrin.gif mat jau seniai mes laukiam tik niekaip neatsitikdavo. Nuotaikos turbut nuo hormonu svyruoja, rimtu priezasciu nervintis kaip ir neturiu.
Atsakyti
As ir bendrauju su pivuku..Juk maziukas mano jau yra..tik va sunkoka kai galvoji kas ten toks maziukas ar maziuke.. 4u.gif nestuke.gif
As visada ir paie viska su pilvuku kalbu..Netgi stengiuosi itakoti mintis ir emocijas kad maziukui butu geriau..na per muzika , piesiu, telika atsirenku ka ziureti.Nu zodziu gal atrodau pamisusi bet manau kad jei maziukas yra jis tikrai viska jaucia..
Netgi mazylio knyga gaminu pati, nes nupirktoje yra jau surasyta ka turi rasyti..o pati juk galiu rasyt ka noriu as o ne ko prasoma thumbup.gif
manau tokia knygele bus idomesne..Nu zodziu esu kaip pamisele del to zmogeliuko kuris yra manyje blush2.gif
Atsakyti
O man tai nei rugstaus, nei saldaus nesinori biggrin.gif atradau nektarinus. Apies saldumynus net negaliu pagalvot, tai drauges vyras juokes kad mergaite lotuliukas.gif sakau o man nesvarbu, svarbu kad sveikas butu, o berniukas ar mergaite as vistiek mylesiu wub.gif
Atsakyti
Man persikai ..niam niam.. thumbup.gif uj neisivaizduojat kiek ju i mano pilva telpa blush2.gif
Atsakyti