Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas

QUOTE(Apelsinka @ 2009 07 19, 14:21)
O manes kazkaip nuotaiku kaita nekankina, na tik ziuredama koki filma ar siaip (siandien rode apie ivaikinima), tai apsizliumbiu. Bet as ir anksciau apsizliumbdavau panasiais atvejais smile.gif Gerai nors lyti pradejo, tai nors vesiau, o tai baigiau nutroksti ir nesupranti ar bloga kad nescia ar bloga kad karsta  biggrin.gif

o as apsiverkiau, kai man 1,5val neatveze picos (nes ta diena, man jos ziauriai norejosi) ax.gif ir dar pasake, kad nebeatves, nes kepimo cechas sugedo.
o siaip daznai jauciu sleikstuli, ypac pirmoje dienos puseje, o po to buna uzsimanau kokio nors maisto nei is sio, nei is to...nu kaip su ta pica. lotuliukas.gif
Atsakyti
rimtai? unsure.gif
Tada jauciu reik lekt pas gine kuo greiciau..man pas ja tik pirmadieni 27 doh.gif
tai va ir galvojau islaukti ar ne.. ax.gif
uztai ir gaudau info apie tuos pilvo skausmus..vieni sako nieko tokio juk tempasi ,kiti kad man jau shakez schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 07 23, 18:09)
rimtai? unsure.gif
Tada jauciu reik lekt pas gine kuo greiciau..man pas ja tik pirmadieni 27 doh.gif
tai va ir galvojau islaukti ar ne.. ax.gif
uztai ir gaudau info apie tuos pilvo skausmus..vieni sako nieko tokio juk tempasi ,kiti kad man jau shakez schmoll.gif

jeigu tau pilva skauda labai, kaip pirmai esu parasiusi, kad skausmas trunka ne tik kelias minutes, o esi sakiusi, jog net verkti norisi nuo skausmo, tai tada, kai jis uzeina, ir po keliu minuciu nepraeina, dumi i priemima, tegul tave apziuri, ir echo padarys, ir viskas bus aisku. su tokiais skausmais negalima laukti. o jei tai tik pamaudenimas, lauk pirmadienio.
Atsakyti
ka tik grizau is gines, man irgi kartais uzeina pilvo skausmai, tai gine sake viskas cia normalu jei skausmai trumpi ir ju i diena buna iki 10 tai cia viskas normalu 4u.gif 4u.gif busimos mamyte geros nuotaikos ir pozityvumo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As is tu nervu nulekiau pas gine iskart ..va katik grizau..ir ka jus galvojat jinai man pasake-oj baisiai cia skauda pilva matai, juk nedaug dar laiko tas tavo nestumas nieko tokio cia kad ir..(nu leido suprasti kad persileidimu buna ir nereik cia tragedijos kelt) unsure.gif
zodziu..nesusipratus likau..tai jo man maudzia daznai, bet kartais kaip uzeis tai iki asaru skauda..Ajsku iskyru jokiu(aciu dievui)bet kaip supratau kad nieko cia nenutiks labai jei dar palauksiu iki pirmadienious. nestuke.gif
aciu paniales uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 07 23, 18:11)
ir ka jus galvojat jinai man pasake-oj baisiai cia skauda pilva matai, juk nedaug dar laiko tas tavo nestumas nieko tokio cia kad ir..(nu leido suprasti kad persileidimu buna ir nereik cia tragedijos kelt) unsure.gif

nutrenkčiau tokią ginę ant vietos doh.gif man, kai buvo tik 6 savaitės, pasirodė kraujingų išskyrų, tai iškart supanikavau, anyta nuvežė mane į priimamajį, tai mane iškart ten paskraidino, nebuvo nė žodžio, kad nieko nedarysim, kad dar toks tas nėštumas 4u.gif
Atsakyti
Joooo as tik apsisukau ir isejau, nes kai maziukas jau manyje negaliu tokio blogo pvz rodyti tapau atlaidesne ir ramesne..
o mano vyras lauke uz duru tai sako jei buciau buves salia buciau kaip vozes jai per galva tai daktarei kad butu jos ta galva ties gimda atsidurus biggrin.gif
va cia tai palaikymas thumbup.gif
ir kas tau buvo?kaip pasibaige?astulia
?
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 07 23, 20:46)
?

nu tai nieko rimto ir nebuvo mirksiukas.gif sakė, kad normalu, jei nėštumo pradžioj šiek tiek kraujo pasirodo, svarbiausia, kad nepasipiltų kaip per mmm. ir va, mums jau 32 savaitėlės ir tikiuos, kad baigsis viskas lengvu gimdymu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mums jau devynios savaitės nestuke.gif su nėštumu jokiu problemų kaip ir neturiu tik nėštukių sloga kankina rolleyes.gif dar papykina kartais, bet nebaisiai smile.gif ryt eisiu tyrimų darytis nes buvau pas ginekologę o savo šeimos gydytojai nepasirodžiau dar. Gal galit apšviest kokius tyrimus reikia daryti nėštumo pradžioj?
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 07 23, 20:46)
Joooo as tik apsisukau ir isejau, nes kai maziukas jau manyje negaliu tokio blogo pvz rodyti tapau atlaidesne ir ramesne..
o mano vyras lauke uz duru tai sako jei buciau buves salia buciau kaip vozes jai per galva tai daktarei kad butu jos ta galva ties gimda atsidurus  biggrin.gif
va cia tai palaikymas  thumbup.gif
?

O maniskis dabar norvegijoje verysad.gif bet toks likimas ir grys tik po menesio. uztat brolis kaip manimi rupinas, nors buvo bendravimas toks saltas pasidares, o dabar atvaziaves kelias dienas, tai kai i darba iseinu, tai ir namus patvarko lotuliukas.gif thumbup.gif
O siaip tai manau visoms daugiau optimizmo ir su tokiom ginem kurios bijo ka nors normaliai paaiskinti reikia grieztai kalbeti. Nepiktai , bet grieztai mirksiukas.gif Juk turite teise kad jums viska paaiskintu. Svarbiausia nepanikuoti be laiko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(demonija @ 2009 07 23, 21:11)
Sveikos, mums jau devynios savaitės nestuke.gif  su nėštumu jokiu problemų kaip ir neturiu tik nėštukių sloga kankina  rolleyes.gif dar papykina kartais, bet nebaisiai smile.gif ryt eisiu tyrimų darytis nes buvau pas ginekologę o savo šeimos gydytojai nepasirodžiau dar. Gal galit apšviest kokius tyrimus reikia daryti nėštumo pradžioj?

o tai ginekologe jokiu tyrimu nedare ? mano tai seimos gydytoja mane uz rankos pas ginekologe nuvede paziuret ar yr ten nestuke.gif ar ner biggrin.gif o kai buvau be talono, tai ginekologe tik paziurejo echoskopu, pasake kad yr ir paskaiciavo kiek savaiciu mazdaug. O po to paklause ar niekuo nesergu ir ar sveika ir liepe ateiti kitiems tyrimams po keliu savaiciu (na ji atostogu isejo) ir sake padarysim visus tyrimus ir kiek zinau tai pradzioje daro tik slapimo ir kraujo tyrima. visus kitus daro veliau
Atsakyti

o tai ginekologe jokiu tyrimu nedare ? mano tai seimos gydytoja mane uz rankos pas ginekologe nuvede paziuret ar yr ten nestuke.gif ar ner biggrin.gif o kai buvau be talono, tai ginekologe tik paziurejo echoskopu, pasake kad yr ir paskaiciavo kiek savaiciu mazdaug. O po to paklause ar niekuo nesergu ir ar sveika ir liepe ateiti kitiems tyrimams po keliu savaiciu (na ji atostogu isejo) ir sake padarysim visus tyrimus ir kiek zinau tai pradzioje daro tik slapimo ir kraujo tyrima. visus kitus daro veliau
[/quote]

Aš pas privačią ėjau tai man tik echoskopu ištyrė pasakė, kad viskas gerai ir liepė echoskopo nuotrauką pas šeimos gydytoją nusinešt. O ta tikriausiai išrašys siuntimus tyrimams smile.gif
Atsakyti
wa wa kazkuri minejot kad nesulaukusi picos apsiverket nzn kazkodel ir as l. noriu picos arba hamburgeriu nzn l. nesveika bet kazkaip traukia ne ant tiek kad verkciau, bet kai pagalvoju ko noreciau tai butent pirmenybe siems patiekalams teikiama pas mane, bet kolkas per trumpaji nestuma tik viena perlenkta pica suvalgiau gal veliau reikes MB pasiuntinet nupirkt blush2.gif
Wa papasakosiu gyva anekdota, MB parvaziavo namo pas savo tevelius ten rode per tv prijunges savo mob nuotraukas, o as kaip tik pries kelias dienas nufotografavau Nt ir neistryniau tai wa jis man raso sms: zinok tevams (jie dar nezino kad tures anuka ar anuke, kolkas nieko jiems nesakeme) rodziau nuotraukas, o kad tavo NT nufotografuotas tai visai pamirsau sako ir parodziau o jo mama jau gan amziuje netoli 70 sako, o kas cia? razete? o MB atsake rozete lotuliukas.gif ... kaip jums istorija? lotuliukas.gif
Atsakyti