Sveikutes, orelis geras siandien, ane
musiushka, saunuole esi kad knygute rasai. As buvau pradejus dienorasti rasyt. Bet ten rasau kaip sau, o tokia knygute tai tikrai fantastiskas dalykas! Gal ir man pradet rasyt, juk kaip smagu paskui ir vaikeliui ir paciai bus pavartyti!
Labai esi saunuole, kad taip kurybingai vaikelio lauki, o man tai kazkoks paradoksas. Pries tai buvo labai kurybingas laikotarpis, buvau siaubingai uzsidegusi piesti, atradau silko tapyba ir turejau begales kurybiniu minciu. Bet nuo to laiko kai pastojau nebebuvau paemus teptuko i rankas

nezinau kodel man taip suveike, gal tiesiog si naujiena taip pribloske, kad dar negaliu atsipeiket

gal kai apsiprasiu viskas sugrys. Nors anksciau pasvajodavau romantiskai, kad kai busiu

tapysiu, svajosiu, kursiu...
Pagavau save, kad tikriausiai per daug rupinuos tais fiziologiniais dalykais - ar viskas tvarkoje, ar negresia kas blogo, kad tik kuo nepakenkciau - bet turbut reiktu kreipt mintis kita linkme. Juk vaikelis jau yra ir reikia su juo buti ir bendrauti jau sia akimirka. O tie fiziologiniai dalykai susitvarkys patys. Juk mes jau taip sutvertos kad isnesiot vaikelius.
Linkiu visoms tikejimo kad viskas bus gerai, laukimosi dziaugsmo ir susilaukt nuostabiausiu mazyliu!
IsaDora, tau ypatingai geros sveikatytes linkiu, laikykis ir augink
astulia, liniuote uzsidesiu kiek veliau. Cia dalyvauju nemazai kitose temelese, ten dar niekam neapsiskelbiau, o liniuote pasirodytu visur, tai kol kas truputi pasikuklinu, bet kai jau apsispresiu viesai pasiskelbt, tai uzsidesiu

(o siaip dabar 8 savaites)