Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas

Klausiat is kur dziaugsmo ? ogi todel kad tai mazas stebuklelis, kuris turi atnesti tik dziaugsma ax.gif

Butybe jei kitose temose neuzdesi paraso varneles, kuriame liniuote, tai kitose temose ir nerodys mirksiukas.gif As pastoviai ja uzmirstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 07 23, 13:44)
ir is kur pas jus tiek dziaugsmo to vaiko belaukiant...

Taigi gyvybe nauja kuri, kaip cia nesidziaugti! O siaip tai nuotaiku visokiu buna, kartais nervas suima, pikta buna, buna kad saves pagaili, buna kad aplinkiniai nesupranta. Nezinau tavo situacijos, gal yra priezasciu del ko truksta geru emociju? Bet jei kas blogai reikia pazvelgt filosofiskai, juk zmogus naujas ateina. Vaikas tai ne tik tas lelius kuris rekia ir kakoja, tai zmogus pries kuri visas gyvenimo kelias, o tu esi jo kelio pradzia, argi nesmagu?
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2009 07 23, 11:19)
reikia gerti magnesium diasporal miltukus (as ju nepernesu tai geriu tabletem bet geriau miltukai). dar puikus homeopatiniai vaistai spascupreel, ciulpti po liezuviu, atpalaiduoja gimda.

čia tik mitas, kad magnis padeda nuo gimdos susitraukimų, nebent būtų leidžiamas tiesiai į organizmą, bet ne tabletės ar miltukai cool.gif jis gerai tik, kai kojų mėšlungis užpuola mirksiukas.gif kai gimda pradeda susitraukinėt, geriausia užsidėt šiltą kompresą ant pilvo ir ramiai pagulėt arba po šiltu dušu palįst 4u.gif

QUOTE(Murlyka @ 2009 07 23, 13:44)
ir is kur pas jus tiek dziaugsmo to vaiko belaukiant...

kai vaikelis ilgai planuotas ir labai laukiamas, iš kur to džiaugsmo gali nebūti wub.gif gal esi labai jauna ir laukiesi netyčiuko, kad nesidžiaugi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2009 07 23, 11:19)
kai gulejau ligonineje man akusere sake. dar pati ne visada suprantu, kada gimda susitraukusi buna, bet zinau - jog uzdejusi ranka, turi jausti kieta pilvo apacia, ir ja po kiek laiko atleidzia. tai vadinasi gimdos susitraukinejimai. tai nera gerai leliukui.

labukas visoms smile.gif
nu ir isgasdinai... o as galvoju - kas cia per nesamones vyksta su ta kieta pilvo apacia...ir grynai kaip tau - pabuna kieta, o po to atleidzia, labai gerai jauciasi ranka uzdejus. Nezinau net, kaip elgtis cia dabar... siaip lelius juda intensyviai (mums 19 savaiciu), ir pilvas vis dideja, tai gal viskas gerai... tikiuosi... doh.gif
Atsakyti
As suprantu kad tai pirmas nestumas visoms cia, bet jei vyksta pokyciai su kunu, tai iskart puolat baimintis kad blogai g.gif negi toks jau tas lietuviu budas, kad visur matyti blogybes ? mirksiukas.gif Nors kiek optimizmo ineskiti i mazu zmogeliuku laukima ir jie gime bus geresni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikinge @ 2009 07 23, 14:33)
nu ir isgasdinai... o as galvoju - kas cia per nesamones vyksta su ta kieta pilvo apacia...ir grynai kaip tau - pabuna kieta, o po to atleidzia, labai gerai jauciasi ranka uzdejus. Nezinau net, kaip elgtis cia dabar... siaip lelius juda intensyviai (mums 19 savaiciu), ir pilvas vis dideja, tai gal viskas gerai... tikiuosi...  doh.gif

nėra čia ko gasdintis, kol tie susitraukimai nėra labai dažni ir neviršija 10 kartų per dieną 4u.gif man prasidėjo tokie susitraukimai nuo 19 savaitės ir jausdavau juos kasdien, buvau ir pas ginę nulėkus, tai čia nieko baisaus, tiesiog daugiau ilsėtis reikia. o aš ir pati pastebėjau, kad gimda susitraukdavo po intensyvesnės dienos smile.gif tai pradėjau daugiau gulinėt ir gimda nebesusitraukinėja mirksiukas.gif o ir leliui jie jokios žalos nedaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 23, 15:44)
nėra čia ko gasdintis, kol tie susitraukimai nėra labai dažni ir neviršija 10 kartų per dieną  4u.gif  man prasidėjo tokie susitraukimai nuo 19 savaitės ir jausdavau juos kasdien, buvau ir pas ginę nulėkus, tai čia nieko baisaus, tiesiog daugiau ilsėtis reikia. o aš ir pati pastebėjau, kad gimda susitraukdavo po intensyvesnės dienos  smile.gif tai pradėjau daugiau gulinėt ir gimda nebesusitraukinėja mirksiukas.gif o ir leliui jie jokios žalos nedaro  mirksiukas.gif

nu jau nu jau biggrin.gif kam tada zmones ligoninese guli? taigi pagalvok - gimda susitraukia , atleidzia, susitraukia - ir vel atleidzia, o nepagalvojai, kad taip yra gresme ismesti nestuma is gimdos? cia beje ne mano, o gydytojos zodziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2009 07 23, 14:51)
nu jau nu jau  biggrin.gif  kam tada zmones ligoninese guli? taigi pagalvok - gimda susitraukia , atleidzia, susitraukia - ir vel atleidzia, o nepagalvojai, kad taip yra gresme ismesti nestuma is gimdos? cia beje ne mano, o gydytojos zodziai  4u.gif

taigi sakiau, kad iki 10 kartų per dieną nieko blogo, o jei pradeda taip dažnai, tai aišku, kad tiesiu taikymu į ligoninę reik lėkt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 23 liepos 2009 - 14:21
mano pusbrolio zmonai su tais gimdos susitraukimais ir "nieko cia tokio" jau du kartus teko ligoninej gulet. nes vis gresiantis.. na bet tikiuos viskas ir jai bus gerai smile.gif
Atsakyti
nu gal susitraukimas susitraukimui nelygus. aš irgi lėkiau pati į ligoninę išsigandus, padarė tyrimus, nieko nerado, nebuvo jokio gresiančio, bet susitraukinėjimai taip ir tęsėsi, po kelių savaičių savaime baigėsi 4u.gif aišku, jei labai neramu, geriausia pasikonsultuot su savo gine, bet nereikia iškart pult į paniką 4u.gif
Atsakyti
Oj isadora aciu uz patarimus.na man tie skausmai uzeina ir vel praeina..kartais del to kad staigiau atsikeliu..nu zodziu nera taip kad skaudeti valanda bet karts nuo karto uzeina lyg butu skausmas per menesines..tavo patarimais reiks pasinaudoti..As galvoju gal; nuskambes kvailai bet as visada miegu ant pilvo-gal tai blogai nes uzsispaudzia..(nesijuokit) blush2.gif
reiks pabandyt rast kita miegojimo poza.. doh.gif
Papildyta:
pas mane kazkur devinta savaite..pas gine dar nebuvau tai negaliu tikslei pasakyti..skaiciuoju pagal paskutines menesines
Atsakyti
nemiegok ant pilvo. nuo staigaus judesio skausmas - nieko tokio. bet jei skauda kaip per menesines negerai. tai gresiancio persileidimo pozymis.
Atsakyti