Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada soskei NE?

tik miegui reikalingas daiktas buvo, nutariau nebeduot 1.5m ir gan lengvai atprato, ir šiaip, viskas mums gan lengvai einasi,ir puodas ir darželis, tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
nuo 1m. 3mėn.
Atsakyti
musu dukryte tai soskiuko atsisake mazdaug 1,4men. viena soskiuka turejom nuo pat gimimo,tai jau kai sukandziojo iki puses,nukirpau visai,kad silikono gabaliuku neprarytu,ir viskas nuo to laiko jau nebereikia jokiu soskiuku thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau ir galvoju ar cia mano vienas vaikas toks "soskininkas", jau 1 m ir 10 men, bet be soskes negali! Kelia baisius skandalus, jei neduodi uzmiegant.Net nezinau ka daryt...
Atsakyti
Mes, tai tikros šaunuolės! šis procesas mums truko labai trumpai,manyčiau gal dėl to kad pataikiau tinkamą momentąg.gif dvi paros ir thumbup.gif .Vieną parą viena, kitą parą kita pikta pabuvo ir suprato, kad jau nebebus.Mums žindukus "KAR" nusinešė verysad.gif
Atsakyti
Sudygo visi dantukai ir atėmėm biggrin.gif 1.3 men
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2009 10 24, 17:12)
Skaitau ir galvoju ar cia mano vienas vaikas toks "soskininkas", jau 1 m ir 10 men, bet be soskes negali! Kelia baisius skandalus, jei neduodi uzmiegant.Net nezinau ka daryt...

mes soske ciulpem iki 2 metu 4 men....ir dar visai neskubejau atpratint...nes viskam ateina savo laikas,taip mums ir atsitiko.... thumbup.gif
O prisirisymas buvo.... doh.gif mano mergyte buvo nukritus ir skylo dantukas priekinis,tai po to laiko soskes nepaleido,tiesiog ja laike kaip cigarete ir kalbejo su ja ir begiojo,visur,visa para...

O atsikratem mes jos taip:

Viena karta pasakiau,kad eitu ismest soskes,tai nuejo ismete i siuksliu kibira,atejo i kambari ir rodo i spinta,nes zinojo,kad ten atsargine guli,bet tvarkiausi ir perdejau ta soske,tai pamaciusi,kad jos ten nera nuejo i virtuve ir istrauke soske is siuksliu kibiro.
Viena karta sedim su mama mano ir sakau jai fui soske kaka,eik ismesk,bet sakiau taip ant juoku,paziuret reakcijos..Ji pagalvojo ir sako:"Sosa kaka?",sakau,taip..ji nuejo ir ismete...atejo vakaras,metas gultis,sako kur soske,sakau tu ja ismetei. .Tai nuejo prie siuksliu kibiro ir stovi,sako teciui trauk soskes,tetis sako,nera jau jos,tu ismetei...pastovejo ir nuejo gult.Guli,svarsto,ir sako,rodydama ant buteliuko,cia dabar sosa,sakau jo...ir uzmigo.... as buvau apakus,nes soske jau laikiau po pagalve,kad istraukti...nu uzmigo,galvojom nakti atsimins,reks...taip ir nakti istempe,aisku muistesi.Diena irgi pora kartu paklause kur sosa,bet pati net gedijasi,sakau ismetei,taip mes ir be soskes... Sia nakti puikiai miegojo...diena tapo idomesne,nes kai visa diena soske burnoj,tai tik ir buvo,kad vis norejo prigult,pasimuistyt lovoj....O dabar ir lova nereikalinga,tik pietukams.... ir pietus pati viena uzmiega,be soskes...man cia kazkoks stebuklas atsitiko...ir kad cia taip ant juoku isejo viskas....
Kaip as ir sakau viskam ateina savo laikas...taip kad mamytes nepergyvenkit...nei del pampersu,nei del soskiu,ar buteliuku....
sekmes 4u.gif
Atsakyti
mano mažiukei 17 mėnesių, mes einam į lopšelį su soske, nors ir vienintelė ji grupėj su soske, bet aš manau, kad negalima iš vaiko atimti jos refleksų, jos vaikystės, aišku, ją naudojam miegui, tačiau tik užmigusi ji ją išspjauna, tačiau būna, kad naktį pabunda ir ieško jos. žinoma, jūs sakysite, kad gadina dantis , ar per didelė, tačiau manau ir tikiu, kad po kurio laiko ji pati jos nenorės. nenoriu traumuot vaiko.
Atsakyti
mums pusantru metuku, taciau nakciai vis dar reikalinga soske blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lylyja @ 2009 10 23, 23:35)
musu dukryte tai soskiuko atsisake mazdaug 1,4men. viena soskiuka turejom nuo pat gimimo,tai jau kai sukandziojo iki puses,nukirpau visai,kad silikono gabaliuku neprarytu,ir viskas nuo to laiko jau nebereikia jokiu soskiuku thumbup.gif

Mes irgi nukirpom soskes galiuką, kai prašė, duodu o vaikas pats ją išspjauna. Taip ir atsisakem kai buvo jau 1.4 mėn. Aš net netikėjau, kad padės, bet tikrai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2009 10 24, 15:12)

sugalvokit istorija, veiksmu plana kaip jos atsikratyti ar kartu kaip nors ismesti ir atkakliai laikykites savo, kad soskei ne. visi jie buna soskininkai, bet ateina laikas ir reikia padeti vaikuciams atsiveikinti su siuo iporciu.

cia tik mano asmenine nuomone, bet mano galva vaikas virs 2 metu su soske tai tevu apsileidimas doh.gif tokiame amziuje ciulptukas jau zalingas iprotis o ne nusiraminimo budas.
Atsakyti
Neisivaizduoju,kaip maniske pasakys soskei ne....Be jos neuzmiega.Reikes ir man prakirpti,gal suveiks.
Atsakyti