Kai mažyliui buvo 1metai ir 2menesiai mūsų tiute dingo ir jos nebereikejo lygi siol 2metai 2menesiai.Neseniai gime antras lelis ir kartais didysis paema iš leliaus tiūtę,įsikiša į burnyte pakramto ir pats juokiasi sakydamas "kieno čia tiūtė?, brolio?" ir juokiasi,. Mažasis lelis nenori išvis tos tiūtes, o didysis kiša jam į burnyte ir sako valgyk tiute broli .
mano mažoji panašiai metųir 3 mėn buvo, kai jau turėjo 8-10dantukų ir pati savo puputį sukandžiojo. Kai prakando galą- nenulando o prakando, pasirodė tas mielas buvęs daiktas šlykštus. Būdavo pasiima į rankytę, įsikiša į burnytę- "peuuu ne" ir užmirga su tuo daiktu rankelėj. O laikui bėgant ir visai užmiršo
Mususkei 1,1 metu, ciulptuka imdavo tik nakti, diena neimdavo, turedavo ka kita pakramtyt (visi zaislai pakramtyti ), na o kazkur pries menesi nakti pabandziau paduot, tai issitrauke pati ir kaip mete man tiesiai i veida nuo to laiko nei pro kur neikisi. Taip ir baigesi musu draugavimas su ciulptuku.
Maniškiui kol kas dar labai reikalingas papsiukas... Kadangi vaikutis labai jautrus, pediatrė davė leidimą iki 2 metų, o paskui žiūrėsim pagal situaciją, kada jau atsisveikint, ar dar turėti.
Mano mazyliui 1m 9 men ir vis dar reikia tutuko pries nakties miegeli. O kai uzmiega paslepiu. Dienos metu nebereikia ir net neuzsimena. Reiks kazkaip atpratinti kad ir nakciai uzmigtu be tutuko jau pats laikas, bet laukiu momento gal koki vakara pats nepasiges tutes
Mano dukrytei tuoj bus du metukai,"soskes" nebreikia nuo 1m.8 men.(atrodo jau taip seniai mes jos nenaudojam),tiesiog viena karta palikom istikruju pas senelius ir taip sakem,kad pamirsom,palikom ir nera,nors zinoma turejom ir atsargini varianta,bet tai ir pasitvirtino,nera tai nera.Dar viena karta nuvaziavus pas senelius rado savo daigciuka,bet tai buvo paskutinis kartas,nes ji jo nei neprase. Paskutiniu metu mums jo reikavo tik miegeliui,nes is karto apsiramindavo tik ji isidejus i burnyte,neisivaizdavau kaip mes be jo uzmigsim,bet lygiai taip pat uzmiegam ir dabar kaip anksciau.Viskam savas laikas. Drauge savo dukrytei uztepdavo ant soskes spec.tepaliuko,nuo kurio labai neskanus pasidaro ir savaime jau jo nenorejo imti .
O as savo panelytei nebepirkau,nes nukando dviejoms soskems galus,bet jai diena ir nereikedavo,tik pries einant miegelio.1m2men. buvo. O siaip kuo anksciau tuo geriau,jie greiciau pamirsta