Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada soskei NE?

maniskis nuo pirmuju dienu spjaudavo soskyte, stengiaus pratint bet nieko neisejo, na pliusas kad nepriprato, bet turim dideli minusa kad vietoj soskytes jis naudoja savo pirstuka, nezinau kaip dabar atpratint doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Neima nuo 1.1 m. Tiesiog issiima is burnos ir demonstratyviai meta. Iki to laiko irgi retai ciulpdavo, tik pries miega.
Atsakyti
Pas mus tai problema bus, kada reikes tutuka ismesti ax.gif . Cia maziuku toks reikalingas daiktas, kad jegu nera salia, iesko. Mums dabar 1,2, tai galvoju nuo 1,6 pradesiu pratinti be tutuka ax.gif
Atsakyti
nei vienam nei kitam vaikui nedaviau soskės schmoll.gif prieš ja aš kategoriškai buvau nusistačius

viena karta anyta buvo dukrytei davus tai užpykau ir velniu atrašiau už tokius šposus doh.gif

Papildyta:
QUOTE(zvaigzdulyte777 @ 2009 11 29, 00:14)
maniskis nuo pirmuju dienu spjaudavo soskyte, stengiaus pratint bet nieko neisejo, na pliusas kad nepriprato, bet turim dideli minusa kad vietoj soskytes jis naudoja savo pirstuka, nezinau kaip dabar atpratint  doh.gif  4u.gif

nebandei pipiriuko ar kažko kartaus užlašinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilite: 29 lapkričio 2009 - 22:50
Manoji nuo gimimo neėmė papsiuko, kaip tik nebandžiau, niekas nepadėjo. Kartą, kai jau buvo 4 mėn. vėlokai grįžom iš svečių, man pačiai miegas ima, o vaikui, kad nors kas. Pabandžiau duoti papsiuką. Ir įsitaisiau vargelį. Kai tik miegot, taip su papseliu, o jei naktį pameta, ima verkt. Įkiši, vėl ramybė. Dieną tai nereikėdavo, spjaudavo lauk. Vieną ir teturėjom. Didesnė ir eidama miegot nebeimdavo, tik kai pradėdavo verk duodavau. Kartą rytą žiūriu,kad ji įsikandusi į dantis ją drąsko ir gerokai apdrąskė. Na, galvoju, pana jau metinė, negi pirksi naują. Paniurnėjo vieną naktį gal dar kitą ir tuo viskas baigėsi. Atia soskei pasakėm 1,2 m. thumbup.gif
Atsakyti
mamos ir as jau susirupinaui, mat manisklei 1,2 m. o ji vis dar prasosi "dudes". Cia viena diena sako kad kaka, o kita reikalauja klykdama. Sakau palauksiu iki kokiu max 1,5 m ir tada imsiuos zaidimo su dude.
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 29, 23:49)
nei vienam nei kitam vaikui nedaviau soskės  schmoll.gif  prieš ja aš kategoriškai buvau nusistačius

viena karta anyta buvo dukrytei davus tai užpykau ir velniu atrašiau už tokius šposus  doh.gif
Papildyta:
nebandei pipiriuko ar kažko kartaus užlašinti  ax.gif

nea dar nebandziau, bet reiks butinai pabandyt, tikiuosi pavyks drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, nereikia nei pipiriuku nei dar ko. puikiausiai galima apgaut mazaji. paprasciausiai jam nematant perkirpkite soskyte ir padekite kaip niekur nieko, o kai jau uzsinores parodykite kur ji yra ir leiskite paciam pasiimti ir laukite reakcijos. biggrin.gif manoji tai pasiime trauke trauke, o paskui sako fui. as paemiau soskyte apziurejau ir parodziau kad "sugedo" papute. ir tai puikiausiai tiko. dar kazkiek ieskojo, bet as vis parodydavau, kad sugedus , o galaiusiai ji pati paeme ir ismete i siuksline nes atseit sugedus ir nebereikia . pazadejau nupirkt nauja, bet pazado nebetesejau 4u.gif kelios drauges irgi taip atsikrate to daiktelio thumbup.gif mano mergaitei buvo 1,5
Atsakyti
Soske buvo geras draugas mano dukrytei iki 2 m biggrin.gif o atpratinom labai lengvai smile.gif nedaviau ir viskas smile.gif prase, isterikavo, bet graziai aiskinom, pries miega skaitydavau knygutes kol nenuluzdavo, taip pamirsdavo apie soske , per 3-4 dienas pamirso ta reikala smile.gif
Atsakyti
Maniske gal 10 soskiu buvo apkandziojus...vistiek pirkau kitas,o atejo savas laikas pati ir ismete....As NE uz virkdymus ir prievarta.... schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 11 28, 23:12)

cia tik mano asmenine nuomone, bet mano galva vaikas  virs 2 metu su soske tai tevu apsileidimas  doh.gif tokiame amziuje ciulptukas jau zalingas iprotis o ne nusiraminimo budas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano vyresnioji panele soskiuko neeme, uztai pirsciuka ciulpe doh.gif , ko mes tik neisbandem kad nuo jo atpratint doh.gif jau ruosemes i darzeli galvojau kokia bus geda kad bevei 2metu pana pirsteli ciulpia doh.gif , bet pora sav iki darzo pati atsisake thumbup.gif , tetis issamiai paaiskino kad po naguciais gyvena kirmeliukai ir jei to uzteko, ir priedo dar dazniau rankytes plautis pradejo biggrin.gif . O va mazoji musu be soskiuko uzmigt negali doh.gif , dienos metu nereik, bet tik vakaras is viskas, buvom pamete, tai 3val nakties i budincia vaistine lekem, nes vaikas taip verkie kad sirdis plyso doh.gif , nusprendem pamaziukais vis pabandyt neduot, bet kai matom kad neiseina atiduodam smile.gif tikiousi viena vakara jo jau nebeprireiks mirksiukas.gif
Atsakyti