Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

siaubas kokie Phosphor neskanus blink.gif
galvoju ko tas mazius man ziaugcioja tai ka tik pati paragavau doh.gif
net sukrum pabarscius itariu negelbes g.gif

eisiu pamegint mieganciam suduot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 09 16, 23:04)
siaubas kokie Phosphor neskanus blink.gif
galvoju ko tas mazius man ziaugcioja tai ka tik pati paragavau doh.gif
net sukrum pabarscius itariu negelbes g.gif

eisiu pamegint mieganciam suduot ax.gif


TAigi vandenuku praskiesk. Aš nežinau kokio amžiaus vaikučiai pas tave, bet saviškiams aš į arbatinį plastmasinį šaukštelį su vandeniu įlašinu ir į burną.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 09 16, 22:04)
Merginos, tie, kaip jūs rašot "homeopatiniai vitaminai" tai ir yra tos biocheminės (Shuesllerio) druskos, kaip suprantu. Tiesiog jeigu bus balansas, tai ir jausies normaliai.
Galiu pasakyti tik kelis pvz.
Magnesium phosphoricum pašalino senai varginusius mėšlungius (senam žmogui), vaikams nebebūna mėšlungių intensyvaus augimo periodu (kokį kartą į mėn. vis duodu po kelis žirnius).
Calcium complex padėjo dantims (dabar vaikus pas dantistą jau senokai buvau vedus).
Ferrum phosphoricum + magnesium phosphoricum man pačiai padėjo pašalinti galvos skausmą.
Ferrum phosphoricum pats pirmas variantas, kai pradeda sirgti (dar nėra išreikštų simptomų, bet 'pasėdus' energija). Suveikia dažnai, nors ir ne 100 proc. Jisai padeda kraują aprūpinti deguonimi (čia taip ūkiškai aš suprantu), normalizuoja hemoglobiną, todėl lengviau įveikti uždegimus (esu išbandžius įvairaus pobūdžio ir lokalizacijos uždegimams).

Kitų junginių kaip ir neprisireikė vartoti.

Linuke, jeigu yra galimybė, tiesiog stebėk, kada vėl pradeda išlysdinėti sloga (gali reikėti 2 k. per dieną, paskui tik 1 k.). Arba tiesiog dar kokį porą dienų ryte.
Nėščios gali vartoti visus homeopatinius (tikrai geriau nei cheminiai). Aišku, jeigu organizmas yra jautrus, reikia stebėti save.

Bet kuriuo atveju kava/mėtos/eterinis aliejus numuša homeopatinių vaistų veikimą (nors kava papiktnaudžiauju kartais, bet jeigu tikrai tinkamas vaistas, veikia ir su kava blush2.gif ).

Casual, stipriau kvepiančios arbatžolės gali 'permušti'. Todėl geriau bent pusės val. intervalu po homeopatinių vaistų duoti (vaistai jau bus pradėję veikti). Šalavijai šiaip stipriai dezinfekuoja, bet jie ir stiprokai kvepia.  g.gif Tuos tikrai reikia geroku intervalu duoti.

Giedrai, pavyko 'pagauti' bacilą? Pirmas variantas: skalavimas (medetkos, ramunėlės, druska+soda). Tada Angin-heel arba Mercurius heel (mano aplinkoj pastarasis geriau suveikia). Čia individualiai reiktų žiūrėti.
Jeigu viskas labai raudona, labiau paveikta dešinė - Belladonna
Labiau paveikta kairė - Lachesis
Pūliuoja su kvapu - Mercurius sol.
Peršti gerklės lanką - Phytolacca
Čia tik keli simptomai (brr... tikiuosi daugiau neprireiks nagrinėtis). Internete yra anotacijos, galima atsirinkti, kuris labiau tiktų (1 psl. yra nuorodos, kur galima pasiskaityti).

Ačiū už informaciją.Kai skaita atrodo visko reikia doh.gif .
Dar gal kam padidėjęs skrandžio rūgštingumas.Nes mano mama nors atrodo ir sveikai maitinasi,bet rūgštingumas labai didelis.Taip pat svoris padidėjęs,nors atrodo labai mažai valgo.Jai penkiasdešimt metų visą laiką svėrė nedaug ,o jaučia dabar ,kad svoris auga tiesiog...Nors labai daug dirba ir nesupranta kodėl.Gal kas yra medžiagų apykaitai pagerinti
Papildyta:
Ferrum phosphoricum čia ir vaikams galima taip?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 09 16, 20:08)

biggrin.gif
Taip. Kai mes buvom perdozavę vienų homeopatinių vaistų, Misis chamomilla skyrė kaip antidotą.


Kiekvienas homeopatinis vaistas turi antidotų( priešnuodį arba vaistą apsinuodijimui gydyti) . Reiškia chamomilla ir buvo antidotas jūsų perdozuotam vaistui,bet ne visiems. Gal būt jūs perdozavot nux, pulsatilla arba camphora. ax.gif O gerti ramunėlių arbatą manau galima. Eterinių aliejų negalima kartu vartot. Žodžiu homeopatiniai vartojami ( kaip berods obuoliausia ir rašė ) į švarią burną. Turi nebebūti jokio skonio burnoje prieš tai vartotų arbatų,pastos,maisto ir t.t. Po homeopatinių taip pat bent pusę val. nieko neimti į burną . mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 17 rugsėjo 2009 - 09:09
Greisi, kaip pirmajai pagalbai nuo padidėjusio rūgštingumo gali būti Natrium phosphoricum 6x 4u.gif Dar yra Gastricumeel (jame irgi, berods, šitas yra). Kaip supranti, geriausia kreiptis į homeopatą.
Ferrum phosphoricum vaikams galima. Bent aš pašalinių reiškinių nepastebėjau ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 17 rugsėjo 2009 - 09:15
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 09 16, 22:04)

Magnesium phosphoricum pašalino senai varginusius mėšlungius (senam žmogui), vaikams nebebūna mėšlungių intensyvaus augimo periodu (kokį kartą į mėn. vis duodu po kelis žirnius).


Be jokio išankstinio gydymo? Profilaktiškai čia po tiek davėt?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 09 17, 10:14)
Greisi, kaip pirmajai pagalbai nuo padidėjusio rūgštingumo gali būti Natrium phosphoricum 6x  4u.gif Dar yra Gastricumeel (jame irgi, berods, šitas yra). Kaip supranti, geriausia kreiptis į homeopatą.
Ferrum phosphoricum vaikams galima. Bent aš pašalinių reiškinių nepastebėjau  ax.gif


O ar yra homeopatinių ,kurių vaikams negalima? ax.gif O,jeigu yra šalutinių ,kaip sakai,reiškinių,vadinasi vaistas tinka. Jei vaistukas netinka,nieko neveikia iš vis arba suveikia simptomiškai,jei yra panašus į tavo konstitucinį vaistą. Mano draugė homeopatė pasakojo kaip jos dukra,būdama maža ,suvalgė visą buteliuką vaistų ( dabar nepamenu kokių ) ir jai nieko neatsitiko. Kažką švelnaus pastebėjo iš simptomų,prie kurių jis yra skiriamas. bet viskas greit praėjo. Todėl ji visada sako,kad svarbiausia ne žirniukų skaičius,o intervalai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip rašo Vithoulkas, visas biochemines druskas gali saugiai vartoti paprasti žmonės, t.y. negalimi paūmėjimai ar perdozavimai (jeigu bus per daug, organizmas turės pasistengti pašalinti perteklių).
Profilaktikai duodavau suaugusiam 5 ž., vaikams šiek tiek mažiau žirnių, nei metų turi. Pavartoji kokią savaitę-dvi, tada darai savaitei pertrauką.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 09 17, 09:59)
Po homeopatinių taip pat bent pusę val. nieko neimti į burną .  mirksiukas.gif

vakams leidžiu 15 min pertrauką padaryti. kitaip neišlaukia. kartais kai jau pasiruošiu ir laukiu kol žirniukai ištirps - iš rankų tenka ką nors atimti ir virtuvę galėčiau po 9 užraktais užrakinti jei tik būtų durys. tai kur ten vaikui pusvalandį išlaukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 09 17, 13:02)
vakams leidžiu 15 min pertrauką padaryti. kitaip neišlaukia. kartais kai jau pasiruošiu ir laukiu kol žirniukai ištirps - iš rankų tenka ką nors atimti ir virtuvę galėčiau po 9 užraktais užrakinti jei tik būtų durys. tai kur ten vaikui pusvalandį išlaukti  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, užsiregistravau pas gyd. Gemą trečiadieniui - žiūrėsim... Nes mazgiui tas refliuksas man jau atsibodo. Suprantu, kad ~2 metukus turėtų užsidaryt, bet... Prie bet kokio viruso baigiasi obstrukciniu kosuliu... Reik jautį už ragų dabar griebt... Gastricumeel mums nieko nepadeda... O vaikas miegodamas vis kosti. Net teko nutraukt naktinį papą, kad tik mažiau kosėtų....
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 09 17, 09:26)
O ar yra homeopatinių ,kurių vaikams negalima?  ax.gif  O,jeigu yra šalutinių ,kaip sakai,reiškinių,vadinasi vaistas tinka. Jei vaistukas netinka,nieko neveikia iš vis arba suveikia simptomiškai,jei yra panašus į tavo konstitucinį vaistą. Mano draugė homeopatė pasakojo kaip jos dukra,būdama maža ,suvalgė visą buteliuką vaistų ( dabar nepamenu kokių ) ir jai nieko neatsitiko. Kažką švelnaus pastebėjo iš simptomų,prie kurių jis yra skiriamas. bet viskas greit praėjo. Todėl ji visada sako,kad svarbiausia ne žirniukų skaičius,o intervalai.  mirksiukas.gif


Greisi taip paklausė, už tai taip ir parašiau mirksiukas.gif
Tiesą sakant, kad vaistas netiktų yra buvę. Savo mažesniajam iki 2 m. negalėdavau duoti stipresnę nei 6 potenciją, pvz. nuo Aconitum 30 visas raudonas ir nuleipęs gulėdavo kokį 10-15 min.
Čia forume, viena mergina yra minėjus apie individualią jos vaiko reakciją į Antigripiną 3 (nors kitam vaikui puikiai tiko).
Tačiau čia tik pavieniai atvejai, gal vienas iš 100. Tokį dalyką iš karto pastebi. ax.gif
Atsakyti