Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 07 21, 11:46)
Tik šįmet baseininį sezoną pradėjom tik praėjusią savaitę... Su tokiais orais potraukio nelabai buvo.. ax.gif

Pas mus irgi nebuvo, bet pabijojau, kad taip ir vasara pasibaigs.

Aš tų vaistukų nervukams sudėtis taip paviršutiniškai pažiūrėjau, ir nusprendžiau, kad valerianaheel ir sedatif daugiau raminantys, o nervohelis tokiems daugiau "užslėptiems nerviniams išgyvenimams", tad pastarąjį ir pasirinkau, nes įtariau, kad vaikas išgyveno pasilikimą be mamos, o mums grįžus tai ir išlindo. Krenkštimas man irgi rodos buvo iš tos serijos, kad sesė kai koso, mes viską metam ir visas dėmesys tik į dičkę - tai gal čia irgi toks mažosios bandymas reikalaut dėmesio tom pačiom priemonėm. Faktas - mums padėjo, o pati pabandžiau (paprastai ką duodu vaikams visada ir pati pabandau) - tai iš vis jokio poveikio.

Tiesa kažkuri klausėt ar galima hom. lašiukus vaikučiui į burną tiesiai sulašint - jokiu būdu, aš kartą tingėjau vandens pasiimt - įsilašinau tiesiai į burną blush2.gif - išdegino nerealiai, paskui žaizdas burnoj gydžiau.
Atsakyti
Merginos, o koks homeopatinių vaistų dozavimas turetų būti pastojus ??? 4u.gif
Ar geriau vengti vaistų, ar reikia vartoti mažesnėmis dozėmis ???
Tiesiog nieko nežinau apie homeopatinių vaistų poveikį nėštumui ax.gif
Galvoju, kad pakenkti neturėtų, bet gal yra dar kokių nors ypatumų ??? 4u.gif
O gal yra tokių vaistų, kurių negalima vartoti nėščiosioms ??? unsure.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milduks @ 2009 07 21, 11:50)
Merginos, o koks homeopatinių vaistų dozavimas turetų būti pastojus ???  4u.gif
Ar geriau vengti vaistų, ar reikia vartoti mažesnėmis dozėmis ???
Tiesiog nieko nežinau apie homeopatinių vaistų poveikį nėštumui  ax.gif
Galvoju, kad pakenkti neturėtų, bet gal yra dar kokių nors ypatumų ???  4u.gif
O gal yra tokių vaistų, kurių negalima vartoti nėščiosioms ???  unsure.gif
4u.gif

Įprastinis, nieko keisti nereikia smile.gif . Tik geriau vartoti žirniukus ar tabletes, nes lašiukuose gali būti šiek tiek spirito. Nors pavartojus lašiukus irgi nieko tokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 21 liepos 2009 - 11:16
QUOTE(Crystalline @ 2009 07 21, 12:07)
Įprastinis, nieko keisti nereikia smile.gif . Tik geriau vartoti žirniukus ar tabletes,ypač  nes  lašiukuose gali būti šiek tiek spirito.

ačiū Crystalline 4u.gif
pas mus pagrinde viskas žirniukais ir dar tabletėmis truputis, o lašiukais - vienintelis Umcalor, ir dar STODAL sirupas rolleyes.gif
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 07 21, 10:53)
Giedrai, o antibiotikais anksčiau dažnai gydėtės?


Taip... sad.gif As taip pavargau nuo tu nesibaigianciu ligu, tikrai galima butu pasakyti, kad nuolat sergam sad.gif Tai va uztikau knygyne knyga "Vaiku imuniteto stiprinimo ABC"ir pamaniau, kad gal vertetu pabandyti homeopatijos kelia... Baisu pasidare paskaicius, koks uzburtas ratas su tais antibiotikais, ir hormonais, kuriuos mums skyre purksti del pripaisinejamos bronchu astmos. Bandysim pasikonsultuoti Obuoliausios rekomenduotame centre. Nes va laukiam maziuko, tai taip nesinori, kad nuolat abu sirgtu doh.gif O jus, kai kurios mamytes, jau ziuriu tikros homeopates smile.gif Pavydu jusu ziniu ir supratimo. Nes as tai pvz. ziuriu i ta vaiko gerkle ir nelabai ten ka joje tesuprantu doh.gif Beje, o sikart panasu, kad tikrai jau kapstomes, nes siandien tempa jau tik 37. Daugiau nieko kito ir nedaviau: tik Umckalor ir Prospan.
Atsakyti
Ačiū, Obuoliausia, dėl patarimo dėti druskos kompresą. Kaip gerai, kad iš šalies blaivus protas primena gerus dalykus 4u.gif

Turbūt reikės pasinaudoti ir patarimu pradėti baseinų sezoną, nes mūsų baiseniukas dar garaže sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2009 07 21, 13:27)
Taip... sad.gif As taip pavargau nuo tu nesibaigianciu ligu, tikrai galima butu pasakyti, kad nuolat sergam sad.gif Tai va uztikau knygyne knyga "Vaiku imuniteto stiprinimo ABC"ir pamaniau, kad gal vertetu pabandyti homeopatijos kelia... Baisu pasidare paskaicius, koks uzburtas ratas su tais antibiotikais, ir hormonais, kuriuos mums skyre purksti del pripaisinejamos bronchu astmos. Bandysim pasikonsultuoti Obuoliausios rekomenduotame centre. Nes va laukiam maziuko, tai taip nesinori, kad nuolat abu sirgtu  doh.gif O jus, kai kurios mamytes, jau ziuriu tikros homeopates smile.gif Pavydu jusu ziniu ir supratimo. Nes as tai pvz. ziuriu i ta vaiko gerkle ir nelabai ten ka joje tesuprantu  doh.gif Beje, o sikart panasu, kad tikrai jau kapstomes, nes siandien tempa jau tik 37. Daugiau nieko kito ir nedaviau: tik Umckalor ir Prospan.

Neretai buna taip, kad po daznu antibiotiku vartojimu atsiranda bronchitai, itariamos bronchines astmos ir pan.Eiga neretai buna tokia: gerkle- antibiotikai-bronchitas, taip?
Jusu atveju, manau, profesionalaus homeopato pagalba turetu buti veiksminga. Kazkodel man atrodo, kad tas paskutinysis sirgimas kaip buvusio sirgimo tasa ( itariama skarlatina), tiesiog taip organizmas valosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 21 liepos 2009 - 12:58
mes kai neturim kur to baseiniuko statyti, tai homeopatas mums pasakė, kad išsimaudžius vonioje vaiko neapmuturiuti, kad neduok die, perpūs, o leisti basom palakstyti, neprirenkti ir t.t.

o aš kai dar prei jūros gyvenu, tai iš vis bet kokiu ori galėčiau vaikus tempti prie jūros. kaip sakoma, nėra blogo oro, yra blogas apsirengimas. bet va man tas netinka. man blogu oru ir yra bloga, šalta, šlapia.... geru pru, per karšta ir t.t. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2009 07 21, 14:27)

Giedrai, atsimenu kada aš pirmą kart vaikui į gerklę pažiūrėjau - atrodė raudoni nemalonūs net pažiūrėti mėsos gabalai. Bet su laiko pradedi pastebėti: raudonos tonzilės ar tik žiotys? yra apnašų ar ne? kokios spalvos apnašos? kuri pusė labiau turi pakitimų? netgi gerklės galinėj sienoj pradedi pamatyti žliaugiančią slogą, kuomet išoriškai nosytė atrodo visai tvarkoj.

Su sloga tas pats: čiaudo ar ne? išskyros kokios spalvos? išskyrų konsistencija? akytės ašaroja ar ne? ir taip toliau.

Tada pasimeti žirniukuose ir ligos požymiuose, ir klausi Obuoliausios, Crystaline, Eimos, Opium, ar kitos kurios mamytės, kurios blaiviu proteliu pasiūlo tinkamą žirniuką arba pasidalina kuo panašioj situacijos gydėsi.

Buvo dar homeopatinė situacija nutikus, kurioj Traumelis puikiai padėjo. Žodžiu daržą kapstau, kažkas cvanktelėjo į sėdimąją, nekreipiu jokio dėmėsio. Po kokių 3 valandų vaikai pradeda rėkti, kad mamos užpakalis sutino, pasiržiūriu akurat. Toliau nekreipiu dėmesio, pradeda niežėt, tinsta toliau, vakarop guzas jau plaštakos dydžio, niežėjimas nerealus, reikėjo iki pardos važiuot - kelnių aptemptų negalėjau apsidėt - matėsi sutinimas blink.gif . Niežti ir peršti jau taip, kad apie nieką negaliu galovot. Einant miegot, prie lovos atsitiktinai pamatau Traumelį, iš visos širdies netikėjau, kad padės, bet... susitepu, dar bet rankų nenusiplovus momentaliai (nei kiek neperdedu - pati buvau apšalus) dingsta niežėjimas, išmiegojau kaip niekur nieko, ryte dar šiokį tokį niežulį menką jutau, tad pasitepliojau, dar ledum30 profilaktiškai paėmiau ir dingo šitas reikalas. Mažylei kuri irgi tinsta nuo visokių mašalų, uodų, kankinamės tada po savaitę nuo niežėjimų - per parą praeina su Traumeliu absoliučiai.

Nu ir prirašiau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2009 07 21, 14:59)
mes kai neturim kur to baseiniuko statyti, tai homeopatas mums pasakė, kad išsimaudžius vonioje vaiko neapmuturiuti, kad neduok die, perpūs, o leisti basom palakstyti, neprirenkti ir t.t.

o aš kai dar prei jūros gyvenu, tai iš vis bet kokiu ori galėčiau vaikus tempti prie jūros. kaip sakoma, nėra blogo oro, yra blogas apsirengimas. bet va man tas netinka. man blogu oru ir yra bloga, šalta, šlapia.... geru pru, per karšta ir t.t.  doh.gif  blush2.gif

Mums loristas, kuris liepė vaikus ledais maitint (beje jisai chirurgas loristas, LOR skyriaus vedėjas), kategoriškai liepė šalikų nenaudot. Tik kepures.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Patarkit prasau, dukryte pradejo skustis, kad skauda burnyte, pasiziuriu, ogi vienoj vietoj, tokia kaip pusle, taip itariu stomatitas, gal kas kokiu minciu turit. Aciu
Atsakyti
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 07 21, 14:25)
Sveikos merginos 4u.gif
Patarkit prasau, dukryte pradejo skustis, kad skauda burnyte, pasiziuriu, ogi vienoj vietoj, tokia kaip pusle, taip itariu stomatitas, gal kas kokiu minciu turit. Aciu

Borax arba Mercurius solubilis ( sis kai liezuvio tinimas yra), 6 potencija 4u.gif

O po ranka jei namie yra valgomosios sodos galima patepti su sodos-vandens kosyte ( tokios konsistencijos, kad vaikui nebutu nemalonu, geriausia paciai isbandyti) tas puslyts, pakankamai efektyvu. Tik ne kartu su homeopatiniais.

vilytte, Traumeel nesu isbandziusi, bet is aprasymo matosi, kad efektyvumas tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 21 liepos 2009 - 14:01
O ten tikrai stomatitas? Turi atsirasti daugiau pūslelių. Nes pavienės gali atsirasti tiesiog šiaip - pvz. trūksta vit. C.
Tikrai nepakenks, jeigu duosit smūginę vit. C dozę, kokius 150 mg (mano didžiajam pakanka tokio dalyko porai-trim dienom, nes irgi kartais atsiranda pūslelių burnoje).

Čia yra aprašyta konkretūs atvejai (440 psl. apačia):
http://books.google....y...lt&resnum=1

Atsakyti