Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 22, 21:37)
...taip artimos mintys.. graudina truputį.. iš viso, tokia rėksnė-verksnė pasidariau pastaruoju metu.... pravirkstu Jos vardą išgirdus netyčia kur gatvėje.... ar vaivorykštę išvydus... ar pirštais liesdama Jos vardą , užrašytą ant paminklėlio.. braukiu pirštais ir netikiu.....

o man Jusu mintys artimos... wub.gif as ir glostau ranka ta kudikeli ant paminkliuko, sparnelius ir atrodo lieciu juos, ir taip pat netikiu, ir isvis ar gali blaiviai mastantis zmogus tuom tiket ir tai suvokt g.gif
Vaivos Juosta, tai pagala eile, tavo sekantis stebukliukas? wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Zodziu as jau po pasikalbejimu,nieko gero,nieko naujo verysad.gif Tik prisiverkiau ir issekau psihologiskai.Temperatura ne liga ir kiekvienas daktaras galejo nepastebeti ,kad tai buvo meningito pozymiai ir tt verysad.gif Zodziu nuotaikos ner ir manau dabar reiks laiko kol atsigausiu cray.gif cray.gif cray.gif Zodziu ner zodziu,liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 07 22, 21:51)
... tikiuos gero oro ir poilsio....

Na, Šulija žemėlapyje rodė, kad tam krašte lyg ir saulė švies smile.gif .m Smagiai pailsėk.
QUOTE(SiguteS @ 2009 07 22, 21:55)
* , ir isvis ar gali blaiviai mastantis zmogus tuom tiket ir tai suvokt g.gif

** Vaivos Juosta, tai pagal eile, tavo sekantis stebukliukas? wub.gif  wub.gif  wub.gif

* kaip man viena draugė iš rugsėjinukių sakė - "širdį, rodos, išplėščiau ir tau paduočiau, bet ar padės......."....

** Dabar eilėje jau aš wub.gif .
Atsakyti
Sveikos mamutes mirksiukas.gif .
Pagaliau sulaukem Kristules Princesytes wub.gif . Kristule, sveikinimai nuosirdziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Skaudus prisiminimai ziuriu cia mus uzplude....Ir as paskutiniu metu pagaunu save asarojancia....vakar buvo mano gimtadienis, vestuviu metines, o as nuo ryto apsibliovus buvau...bet vakare suemiau save i rankas ir pasisedejom sau vyru ir vaikuciais. Bet gerklej toks gniuzulas stovejo...
simuliuk, nekabek apacioj, o tiesiog parasyk mums mirksiukas.gif
vdapr, geros keliones ir graziu oru.
Atsakyti
[quote=Pamelo,2009 07 22, 19:36]
Pamelo, pas tave trys angelėliai?? verysad.gif
[/quote]
trinukai gime per anksti ir iseje po 4, 5 ir 11 dienu
angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
[/quote]
console.gif Stiprybes, stiprybes ir dar karta stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tavo parasas priverte mane pravirkti, bet taip graziai parasyta wub.gif Pamelo tu tik tikek geriu ir viskas susitvarkys.
Atsakyti
Sandrynja su sventem tave praejusiom 4u.gif birthday.gif
jei nebutu tu netekciu kazin ar taip vertintumet tai ka turit?
Gabrieliuk- neliudek friends.gif , pries veja nepapusi taip ir teisybes nemanau kad verta ieskot, tik sau sirdi draskysi ir save skaudinsi... norisi teisingumo, bet ar verta uz ji moket tokia kaina g.gif . neilisiu i tavo kaili, cia sprest jums, bet saugok save
mums nevienas siule duot i teisma, bet as atsisakiau, nes tikrai zinojau kad as to nepakelsiu, kad mane draskys ziauri neapykanta ir begalinis skausmas, as tam per silpna, nemoku atleist tokiu dalyku, tiesiog stengiuos gyvent cia ir dabar ir neprisimint tu zmoniu kurie rizikavo mano dukriuko gyvybe
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif

Liudnos nuotaikeles uzklupo... ir vel lietutis lyja...

Pamelo 4u.gif

Gabrieliuk 4u.gif

Atsakyti
a tai kur isdingot mergos? pagimdem ir ilsimes g.gif
kaip faina kad lauke lyja ir vesu thumbup.gif , tai kepu svieziu bulviu kugeli rolleyes.gif ir virsiu agurkines sriubos su raugintais agurkais thumbup.gif ... isivaizduojat kas manes laukia g.gif - palaimingas apsiedimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 23, 10:20)
a tai kur isdingot mergos? pagimdem ir ilsimes  g.gif
kaip faina kad lauke lyja ir vesu thumbup.gif , tai kepu svieziu bulviu kugeli rolleyes.gif  ir virsiu agurkines sriubos su raugintais agurkais thumbup.gif ... isivaizduojat kas manes laukia g.gif - palaimingas apsiedimas ax.gif

Kaip tau gerai thumbup.gif O as dar net nesugalvojau ka siandien valgysiu.Lauke lyja,tai ir iki parduotuves nesinores eiti... o buvau susiplanavus nemaza gala iki tolimos parduotuves nueiti,kad kaulus pramankstinciau,Nu gal dar nustos kol issikrapstysiu is lovos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 07 23, 10:24)
Kaip tau gerai thumbup.gif  O as dar net nesugalvojau ka siandien valgysiu.Lauke lyja,tai ir iki parduotuves nesinores eiti... o buvau susiplanavus nemaza gala iki tolimos parduotuves nueiti,kad kaulus pramankstinciau,Nu gal dar nustos kol issikrapstysiu is lovos ax.gif

nu pas mane pietus 12 , tai nelabai kada yra galvoti smile.gif , as jau ruosiaus i parde pieno, galvojau mazai bus, bet ispyliau i stikline, tai kaip tik buvo like thumbup.gif
man spagu ir per lietu ir per balas pavaiksciot rolleyes.gif , svarbu nekarsta
Atsakyti
Sveikutes.
Aciu rugseje uz sveikinimus ax.gif . is tiesu, tu teisi, jei ne tokios netektys neivertintum tai ka turi.....Bet kaip jau tu mane sugundei savo pietumis....Niam niam ir as to paties uzsimaniau.... doh.gif Net seiles nudribo kaip pas buldoga doh.gif
Atsakyti
Labas rytas...linkėjimai iš suvalkijos... mirksiukas.gif
Atsakyti