Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

QUOTE(SiguteS @ 2009 07 22, 11:15)
Perkratau mintis ir netelpa galvoj, nesuvokiu kaip as tai atlaikiau,

...... nesuvokiama kartais atrodo..... ypač dvigubi smūgiai..... kai pamačiau tavo profilyje informaciją apie antrą sūnelį angelėlį - sustingau.....
Atsakyti
ji i reanimacija, gydytojai jau neleido, nes po cezario, dabar pati nesuprantu kaip Perkratau mintis ir netepa galvoj, nesuvokiu kaip as tai atlaikiau, bet zmones juk patys nesuprantam kiek mes galim pakelt. Kartais galvoju ar aplamai imanoma tiek pakelt, ir rodos dar ir sypsausi ir dziaugiuos kad juos turejau,kad ir labai trumpai wub.gif kad galejau paglostyt ju garbaneles wub.gif viskas kaip filme g.gif

Mes paminkliuka pastatem po metu, as ir manau kad nera jokio skirtumo laike, svarbu sirdyje smile.gif

tikrai, labai daug smugiu jums kliuvo. gaila mazuteliu. gaila teveliu.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
QUOTE(divėja @ 2009 07 21, 17:07)
Kazin ar kai mes gimdysim irgi sulauksim tiek smalsuoliu? g.gif

gal kartu gimdysim tai dvigubai bus lotuliukas.gif

QUOTE(lina31m @ 2009 07 21, 21:40)
Sveikos
Mano atveju kaip tik jokių ikinėštuminių tyrimų nėra - viskas ir taip aišku, juodu ant balto parašyta - spinalinė raumenų atrofija, 25% tikimybė palikuonims. Tyrimai 10-11 savaitę ir arba gimdymas arba abortas.O tas TOKS konkretumas mane žudo  verysad.gif

console.gif liudna kad taip,bet lieka dar 75 procentai,tikrai nemazai...

QUOTE(antuke @ 2009 07 21, 23:46)
Gintariux24, nezinojau tavo netekties istorijos.. Bet kai ja paskaiciu forume, tai taip liudna pasidare.. O zinai kas liudniausia? As netekau savo dvyniukiu apie 35 nestumo savaite ir vienos jos vardas buvo butent Emilyte.. Kaip ir tavosios mergytes.. As irgi savasias gimdziau negyvas.. Dieve kaip as tave suprantu ir uzjauciu.. Man sunkiausia yra susitaikyti su ta mintimi, kad as soko istikta neisdrisau visiems aiskiai ir grieztai pasakyti, kad man leistu atsisveikinti su mano kudikeliais.. As jas maciau tik keleta minuciu.. Bet tai liks amziams.. Bet viska atiduociau, kad galeciau nors pasakyti joms sudie..

dievuliau kaip liudna...
QUOTE(delete1210 @ 2009 07 22, 07:49)
panos ilsisi jau,mamukams laba rytuka,skubejau naujienas pranesti.3700-55.nu greit sumpano o kam negalima konjekelio po sauksta,nu as laiminga galedama tokia zinia pranest jum pirma,valiooooooooo,merginos jaucias gerai tik nuvargusios vat...

sveikinimai Kristuleei soske.gif pagaliau sulauke savo lelytes

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 22, 09:03)
Tai vat ,kad as ir manau,kad gali buti mazakraujyste,bet krauja dariausi pries menesi koki,tai tipo viskas gerai nieko nera doh.gif Bet cia su jais baika menka,gal nedaziurejo,gal cia pas juos skaitosi gerai,kaip visada...

as irgi kartais pagalvoju,kad jie nedaziurejo ir mano Nojuko tyrimu,juk jis gime anglijoj,gal jau tada buvo galima aptikt ta baisia liga,juo labiau kad jai reikia laiko islyst i pavirsiu,o islindo gana anksti,kai buvo vos 4 menesiukai g.gif anadien atsitiktinai radau kraujuko tyrimu lapus,kurie buvo daryti kai jam buvo pora savaiciu,ir ten leukocitai virsija norma,o jie sake kad viskas gerai...

QUOTE(gintariux24 @ 2009 07 22, 09:28)
Sveikute 4u.gif  As savo mergytės kai gime nemaciau, pirma ir paskutini karta pamaciau pries laidojima, kai atidengė karsteli... Negaliu apsakyti to jausmo, bet kai pagimdziau manes gal kokius 4 kartus klause ar nenoriu paziureti i savo kudiki, taciau as nenorejau... daba labai gailiuos...Mergaites klausimas Jums, Kiek laiko praejus Jūs pradėjot rūpintis paminkliuko pastatymu savo angeliukams?

kaip liudna ir skaudu verysad.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 22, 09:36)
Aš nuėjau tik vieną kartą - kai gydytoja atėjusi pasakė, kad mūsų mergytė mirė. Tada su rateliais mane nuvežė, bet išsėdėt ten negalėjau, prašiausi į palatą. Ir daugiau nemačiau.... Vyras matė tik morge, kai darbuotoja atnešė jau aprengtą.... Ir karstelio daugiau neatidengėm....  verysad.gif  kaip verda viskas viduj nuo tokių prisiminimų.... rodos vakar......
O paminklėlį mes pastatėm kažkur po 9 mėnesių. Laukėm, kol praeis žiema ir paskui jau kažkur Tėvo dienai parsivežėm ir pastatėm. Patys išsikasėm pamatus, patys pasistatėm, suklijavom, apsodinom....
Nėra tokių rėmų, kada jau reikia paminklėlio... ir nuo finansų, ir nuo oro sąlygų priklauso.

kokie liudni prisiminimai verysad.gif o del paminklelio pritariu ir as,mes pastatem po poros menesiu,nes tuo metu buvo atliekamu pinigeliu ir iki ziemos norejosi sutvarkyt,ir gerai padarem kad pastatem,nes dabar butu sunkiau,as be darbo,dar algas gerokai apkarpe ir dar dvieju lelyciu laukiam...
QUOTE(divėja @ 2009 07 22, 09:39)
Geda prisipazinti,bet pas mus paminkliuko dar nera....

svarbiausia ne paminkliukas,o kas sirdelej gyvena 4u.gif

Su pirmuoju sunum mums irgi nedave atsisveikint unsure.gif turejom eit kraujo tyrimo rezultatu, nueinam, ziuriu reanimacijoj sviesyte prie jo nebedega, uzklotas balta palute, gydytoja taip saltai viska paaiskino, tipo nekvietem nu ka jau cia, koks skirtumas, as ziurejau i ja, vidus reke stauge klyke, nesuvokiau kaip taip galima pasakyt, buvo du variantai, arba duot jai i snu... arba patylet, tai as patylejau...tada ji sako, ilgai nebukit atidenge sunaus, juk vaiksto zmones...
Su antruoju sunum, kadangi diagnoze buvo ta pati, kaip tas pats kartas, tik vaikai skirtingu laiku ateje i si pasauleli. Tai as ejau ir ejau ir ejau pas ji i reanimacija, gydytojai jau neleido, nes po cezario, dabar pati nesuprantu kaip as ten paejau, bet norejau pabut kuo ilgiau, nes jauciau pabaiga lygiai tokia pacia cray.gif ir paskutine nakti paprasiau gydytojos, jeigu ka kad mus pakviestu, ir ji pakviete...sako jau sirdute neatlaikys, ateikit, ir labai dziaugiuos kad leido atsisveikint kaip su zmoguciu, ir tiesiog mums ant ranku sustojo jo sirdute verysad.gif
Perkratau mintis ir netepa galvoj, nesuvokiu kaip as tai atlaikiau, bet zmones juk patys nesuprantam kiek mes galim pakelt...

mes irgi susidurem su reanimacijos gydytojos abejingumu,nors leido but salia sunaus iki pat pabaigos,bet pastangu neidejo jokiu kad pabandyt ji isgelbet,tiesiog pasake kad jis turi per daug ligu ir nera ko ji kankint,paprasciausiai pasake "galit pakrikstyt,nes ryto jis nesulauks" verysad.gif
Atsakyti
Musu skyrelis, turbut pats idomiausias, nes labai jau daug sveciu turim ax.gif
Normalu, iprasti ivykiai ir siaip gyvenyme nieko nestebioma ir yra neidomu, o tai kas "kitaip" traukia wub.gif aisku geriau cia jo isvis nebutu ir tokiu ivykiu smile.gif
Bet kad skyrelis labai siltas, atviras, nuosirdus,paguodziantis tai faktas smile.gif bet faktas kad ir pats skaudziausias unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 07 22, 12:14)
Musu skyrelis, turbut pats idomiausias, nes labai jau daug sveciu turim ax.gif
Normalu, iprasti ivykiai ir siaip gyvenyme nieko nestebioma ir yra neidomu, o tai kas "kitaip" traukia wub.gif aisku geriau cia jo isvis nebutu ir tokiu ivykiu smile.gif
Bet kad skyrelis labai siltas, atviras, nuosirdus,paguodziantis tai faktas smile.gif bet faktas kad ir pats skaudziausias unsure.gif

Teisingai pastebeta. Beda aišku suartina kaip bebutu skaudu, bet cia pas jus labai jauku ir išties silta. Jus visos draugiskos, atviros ir cia galima surasti paguoda wub.gif Visoms geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
vakar ziurejau laida. amerikoj vienos moters 10 dienu kudikis sudege per gaisra. bet kunelio nebuvo rasta. moteris netikejo, ji jaute, kad jos vaikas gyvas. aisku isgyveno, issiskyre su vyru per ta laika. po 6 metu eme itarti viena giminaite, kuri lankesi jos namuose pries gaisra ta diena. ji turejo dukra, tokio pat amziaus kaip jos kudikelis. po ilgu jos prasymu, policija paziurejo i tai rimtai ir paeme dnr, pasirodo, tai buvo jos kudikis. ta giminaite pavoge ji ir inscenizavo gaisra. dar ir tokiu dalyku buna. beje ta giminaite pati turejo 2 ar 3 vaikus, ji juk zinojo, kas tai yra tureti vaiku, o sitaip suzeide ta moteri. ziurejau ir verkiau.
Atsakyti
Laba diena,
Sveikinimai kristulei ir jos mergytei user posted image
QUOTE(lina31m @ 2009 07 21, 21:40)
Sveikos
Mano atveju kaip tik jokių ikinėštuminių tyrimų nėra - viskas ir taip aišku, juodu ant balto parašyta - spinalinė raumenų atrofija, 25% tikimybė palikuonims. Tyrimai 10-11 savaitę ir arba gimdymas arba abortas.O tas TOKS konkretumas mane žudo  verysad.gif

Norėtus palinkėt, kad nepapultum į tuos 25 proc. 4u.gif

QUOTE(delete1210 @ 2009 07 22, 08:52)
labuka kazkaip nelabai kaip man daba,ir pasijutau pas jus ten tokia nevykele,ejau kelis kartelius bet nedaejau doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na jau tik nereik savęs taip nuvertint. Na o teisuolių, norinčių pamokyt kaip gyvent visada bus. Jei jau pasigedo tai vadinas ir palaikančių yra mirksiukas.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 22, 09:36)
Aš nuėjau tik vieną kartą - kai gydytoja atėjusi pasakė, kad mūsų mergytė mirė. Tada su rateliais mane nuvežė, bet išsėdėt ten negalėjau, prašiausi į palatą. Ir daugiau nemačiau.... Vyras matė tik morge, kai darbuotoja atnešė jau aprengtą.... Ir karstelio daugiau neatidengėm....  verysad.gif  kaip verda viskas viduj nuo tokių prisiminimų.... rodos vakar......

Skaudu be galo....................

QUOTE(divėja @ 2009 07 22, 09:39)
Geda prisipazinti,bet pas mus paminkliuko dar nera....

Na nesvarbu, kad nėr paminklo, svarbu kad tvarkingas kapelis, neapžėlęs žolėm. 4u.gif

Su pirmuoju sunum mums irgi nedave atsisveikint unsure.gif turejom eit kraujo tyrimo rezultatu, nueinam, ziuriu reanimacijoj sviesyte prie jo nebedega, uzklotas balta palute, gydytoja taip saltai viska paaiskino, tipo nekvietem nu ka jau cia, koks skirtumas, as ziurejau i ja, vidus reke stauge klyke, nesuvokiau kaip taip galima pasakyt, buvo du variantai, arba duot jai i snu... arba patylet, tai as patylejau...tada ji sako, ilgai nebukit atidenge sunaus, juk vaiksto zmones... verysad.gif
Su antruoju sunum, kadangi diagnoze buvo ta pati, kaip tas pats kartas, tik vaikai skirtingu laiku ateje i si pasauleli. Tai as ejau ir ejau ir ejau pas ji i reanimacija, gydytojai jau neleido, nes po cezario, dabar pati nesuprantu kaip as ten paejau, bet norejau pabut kuo ilgiau, nes jauciau pabaiga lygiai tokia pacia cray.gif ir paskutine nakti paprasiau gydytojos, jeigu ka kad mus pakviestu, ir ji pakviete...sako jau sirdute neatlaikys, ateikit, ir labai dziaugiuos kad leido atsisveikint kaip su zmoguciu, ir tiesiog mums ant ranku sustojo jo sirdute verysad.gif

Die, kaip skaudu.................... cray.gif
Atsakyti
Sveikutes sirdies vaikiuku mamytes,

Vis paskaitau kaip sekasi, palaikau, paverkiu kartu su jumis... As retai ka parasau, bet skaitytoja pastovi ph34r.gif
Kartais taip liudna, kad nera kur detis... kaip viename eilerastuke parasyta " susikaupsim ir gyvensim - tiktai skauda baisiai"
Linkejimai visoms oro_buckis.gif

p.s o kaip i albumiuka galima ieiti?
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 07 22, 12:12)
mes irgi susidurem su reanimacijos gydytojos abejingumu,nors leido but salia sunaus iki pat pabaigos,bet pastangu neidejo jokiu kad pabandyt ji isgelbet,tiesiog pasake kad jis turi per daug ligu ir nera ko ji kankint,paprasciausiai pasake "galit pakrikstyt,nes ryto jis nesulauks" verysad.gif

verysad.gif

QUOTE(zydra30 @ 2009 07 22, 12:28)
vakar ziurejau laida. amerikoj vienos moters 10 dienu kudikis sudege per gaisra. bet kunelio nebuvo rasta.

blink.gif blink.gif blink.gif

Paminkliuką mes pastatėm po 5 mėn., nes norėjom Visiems šventams pašventint. Gavom draudimą ir iškart važiavom pas pažįstamą paminkldirbį. jei ne gautas draudimas nežinau kada būtumėm pasistatę paminklą.
Papildyta:
QUOTE(Pamelo @ 2009 07 22, 12:55)
Sveikutes sirdies vaikiuku mamytes,
Vis paskaitau kaip sekasi, palaikau, paverkiu kartu su jumis... As retai ka parasau, bet skaitytoja pastovi ph34r.gif
Kartais taip liudna, kad nera kur detis... kaip viename eilerastuke parasyta " susikaupsim ir gyvensim - tiktai skauda baisiai"
Linkejimai visoms oro_buckis.gif

Sveika Pamelo 4u.gif
Pasidalink dažniau savo mintimis, liūdesiu, gal bent kiek lengviu bus...........
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2009 07 22, 12:55)
eilerastuke parasyta " susikaupsim ir gyvensim - tiktai skauda baisiai"

...... verysad.gif Kitą kartą žodžiai būna taikliai iškalbingi.......
Atsakyti
Sveikos, dideliausi sveikinimai Kristulee, matot- mergytė į ūgį tempėsi- net 55 cm, o mes čia jai savo mintimis ir nerimais trukdėme nuo mažens siekti manekeniškos išvaizdos.... biggrin.gif

aš vis lakstau ir lakstau, atrodo reikalų šimtai.... doh.gif ruošiamės truputį toleliau išlėkt kitą savaitę į svečius, tai reikia viską suspėt...

dėl paminkliuko- tai šiaip kiek žinau turi žemė susistovėti, taigi reikia kažkiek laiko kad praeitų. Ir tai pamenu jau sutvarkėm kapelį, užpylėm skaldele ir t.t. ir vieną dieną ateinam- kapelio vieta tiek įdubusi, man net negera paliko (nes supratau ką tai eiškia...), vyras vaistų lėkė. Sakau sutvarkykim dabar kad taip baisiai neatrodytų, adr ten MB ai kitąkart, ten neturi kažkokių įrankių ar ko, sakau aš nagais atkasiu ir akmenukus ir tą celofaną, tik kad nebūtų taip baisus vaizdas.....ir žinokit kasiau rankomis...kasiau kasiau ir mąstau- va dar truputį ir atsikasiu aš ..... Na išgyvenimai siaubingi, tiesa kartais atrodo dabar jau kadtai tik sapnas, kad tai ne su manimi taip buvo.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirkt: 22 liepos 2009 - 13:18
Sveikos...dideliausi sveikinimai Kristulei ir jos dukrytei... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti