Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 20, 22:31)
Nu duodi tu ,greita ax.gif Ilsekis,megaukis atostogom ax.gif

TAi kad po to ziema nebus ka gerti..... Mes per praeita ziema isgerem 60 litru obuoliu sulciu ir apie 50 litru visokiu kitukiu: vysniu, slyvu, serbentu...

QUOTE(lina31m @ 2009 07 20, 22:32)
nu tu gaspaža virėja  good.gif

aciu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 07 20, 15:31)
,nezinau ne ka parasyti daugiau,biskiuka atsilikau nuo jusu blush2.gif

Svarbiausia, kad tavo Stebukliukėms viskas gerai 4u.gif 4u.gif .
QUOTE(lina31m @ 2009 07 20, 18:25)
Rizika didelė, turėčiau genetinius tyrimus darytis.

Čia ne viena jau darėmės juos - ir aš, ir rugsėjė, ir Rasvė.
O jūsų atveju gal kokie ikinėštuminiai tyrimai yra? g.gif Ar tik pastojus jau įmanoma nustatyt tuos skaičius?
QUOTE(vdapr @ 2009 07 20, 22:21)
... tai finise 12 trilitriaku kompotu padaryta....  tongue.gif

Oho. Aš tik puskibirį vyšnių kompoto padariau ir tai jaučiaus kaip pervažiuota. Na, bet žiemą bus garduuuuu rolleyes.gif .

Ai, o Mirkt man ir nuotraukose, kaip ir forume - atrodai stipriai kategoriška smile.gif ir griežta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2009 07 20, 20:26)
Klaudi-ja, matau, kad vis užeini ir nieko apie save... Kaip tau sekas blush2.gif

Sveikute,
vis paskaitineju, kaip mamukams sekasi ax.gif Tyliai pasidziaugiu, tyliai liudziu...Nes yra artimu duseliu ax.gif
O as, kaip sakoma einu sena vaga.....Berods viskas tvarkosi, bet sirdies neapgausi...tustuma......Viena vakara skaiciau mamytes pamastymus, kuri prarado dukryte ir dalijosi savo isgyvenimais, kaip netektis padare ja stipresne, geresne...O as nesutinku....Ir manau, kad yra "nereikalingu" patirciu..tokiu, kaip vaiko netektis.....
Visoms linkejimai, nestukems sveikateles 4u.gif
Atsakyti
niu ar yra dar apie kristulle laukianciu naujienu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2009 07 20, 22:08)
Ai diedas išvarė į Lenkiją, tai išsižliumbiau ir viskas jau gerai, baigiu litrą kefyro išgert hihihi.gif
oi, oi, tai kaip su stalčiais ir kasom daryt?
Aš Kristulės nepažįstu bet pasėdėsiu bent iki 12.00  mastau.gif

Bona Pari, tai pasira6ai kartu planuoti online  wub.gif

ui ui planuoti tai planuoti būtų gerai kai planuoji ne vienas blush2.gif kaip ir tada geriau sekasi g.gif na reikia ir biciukas kartu tai jau vis tas ax.gif

tai aišku kad yra laukiančiu naujienu iš kristulės tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 20 liepos 2009 - 22:02
zodziu naujienu kaip ir nera :verysad:ve migdomieji raminamieji,vel pataloginis ir vel laukimas,sake parasys is karto po vizitacijos rytines,nezinia kodel kaklelis nesidaro ne biskeli kaip 3 taip 3 cmniu kiek galima kenteti,sake skausmiukai kad uzeina tai siaubas,niu ka mamukai stiprybes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir laukiam rytiniu naujienu unsure.gif saunu kad visos taip palaikot viena kita thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2009 07 20, 22:51)
Sveikute,
vis paskaitineju, kaip mamukams sekasi ax.gif Tyliai pasidziaugiu, tyliai liudziu...Nes yra artimu duseliu ax.gif
O as, kaip sakoma einu sena vaga.....Berods viskas tvarkosi, bet sirdies neapgausi...tustuma......Viena vakara skaiciau mamytes pamastymus, kuri prarado dukryte ir dalijosi savo isgyvenimais, kaip netektis padare ja stipresne, geresne...O as nesutinku....Ir manau, kad yra "nereikalingu" patirciu..tokiu, kaip vaiko netektis.....
Visoms linkejimai, nestukems sveikateles 4u.gif

čia tu labai taikliai pasakiai.......širdies neapgausi laikykis 4u.gif bent kiek pralinksmėti
Papildyta:
QUOTE(delete1210 @ 2009 07 20, 23:03)
zodziu naujienu kaip ir nera :verysad:ve migdomieji raminamieji,vel pataloginis ir vel laukimas,sake parasys is karto po vizitacijos rytines,nezinia kodel kaklelis nesidaro ne biskeli kaip 3 taip 3 cmniu kiek galima kenteti,sake skausmiukai kad uzeina tai siaubas,niu ka mamukai stiprybes visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif ir laukiam rytiniu naujienu  unsure.gif saunu kad visos taip palaikot viena kita thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai labai lauksim kristuliuku sveikatytės mažytei greičiau ateiti pas mus 4u.gif
Atsakyti
... man vėl nesimiega..... šokoladus kertu tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 20, 22:01)
Nzn kas cia man daros Siaip pora kart apsvaigo galva labai.
Man gi treciadieni 15 val.O ryt pas psihologe,manau man ji dar ka patars ,kaip sneket Gal nuteiks ,nes tikrai jums sakau dabar nemiegosiu iki treciadienio,nes sukasi galvoje begale klausimu,kartu ir analizuoju ka man galetu atsakyti i juos 

O kada išskrendat? Na tai sėkmės tau rytoj, gal tikrai ji padės pasiruošt g.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 20, 22:03)
na nežinau kas turėtu nutikti kad praeitu baimė ir dar po netekties laiko mažai praėjo be to ir ginės nežinau kuria galėčiau pasitikėt

Bona-pari, ta baimė ko gero taip ir nepraeis - tik ji tai sustiprės, tai sumažės....... Tik vieną kart pasiryžti tam žingsniui..... kai noras būna didesnis už baimę........ Kai gims mažiukas, būsi įveikusi nėštumo baimę ir įrodžiusi sau, kad gali dar viskas būt gerai. Bet atsiras kitos baimės, kurios kartas nuo karto išlįs padrumst ramybės. Bet, žinai tų džiaugsmo akimirkų būna daugiau...... Tie mažieji gyvenimo varikliukai, net baimė nublanksta laikant juos rankose rolleyes.gif wub.gif
QUOTE(lina31m @ 2009 07 20, 22:08)
Ai diedas išvarė į Lenkiją, tai išsižliumbiau ir viskas jau gerai, baigiu litrą kefyro išgert

Ai, nesinervok, bus dar tų diedų lotuliukas.gif

QUOTE(vdapr @ 2009 07 20, 22:21)
As nusikaliau siandien... pas drauge prisiskyniau vysniu.... dar uosviai atveze ju ir dar biskiuka juodu serbentu... tai finise 12 trilitriaku kompotu padaryta....

Vaje, na ir apsisukai bigsmile.gif

QUOTE(vdapr @ 2009 07 20, 22:42)
TAi kad po to ziema nebus ka gerti..... Mes per praeita ziema isgerem 60 litru obuoliu sulciu ir apie 50 litru visokiu kitukiu: vysniu, slyvu, serbentu...

Vau, jei man tiek reiktų uždaryt swoon.gif

QUOTE(Klaudi Ja @ 2009 07 20, 22:51)
Sveikute,
vis paskaitineju, kaip mamukams sekasi Tyliai pasidziaugiu, tyliai liudziu...Nes yra artimu duseliu 

Labutis Klaudija 4u.gif mirksiukas.gif Ech, ta tuštuma liks visą gyvenimą...... Su laiku gal apmažės tas jausmas, bet širdies kertelėje visada bus skausmo išdeginta vieta, ta dalis, kurią mūsų angeliukai išsinešė su savimi...........

QUOTE(delete1210 @ 2009 07 20, 23:03)
zodziu naujienu kaip ir nera :verysad:ve migdomieji raminamieji,vel pataloginis ir vel laukimas,sake parasys is karto po vizitacijos rytines,nezinia kodel kaklelis nesidaro ne biskeli kaip 3 taip 3 cmniu kiek galima kenteti,sake skausmiukai kad uzeina tai siaubas,

Tai ramios naktelės kristulei ir stiprybės 4u.gif
Vaivos juosta - skanaus biggrin.gif
Atsakyti
Laba naktele visom 4u.gif

Kazkaip keistai man jau pradeda atrodyti gydytoju sprendimai Kristules atveju g.gif , pirmyn atgal is skyriaus i skyriu, tarsi patys nezinotu ko griebtis... Nu tikiuosi ryt ryte svieziai ismiegoje koki stabilesni sprendima suras...

Mamakubu kazkaip nejaukiai man nuskambejo tavo " ne zliumbk" poste , kuri rasei Bona-pari . Nenoriu taves kritikuoti, tiesiog kartais imu ir sureaguoju i zodzius doh.gif , gal tai tavo budas ja padrasinti... Manau, kad jos asaros tai ne eilinis paverkslenimas del menkniekio, ta baime ji reali, fiziskai juntama, kartais vedanti is proto....manau ne viena cia daug atiduotu, kad jos galetu atsikratyti, bet tai neimanoma, tai dalis musu esybes, pasikartosiu jau ne pirma karta mes turim istikima drauga liudesi ir sese baime...Ateis ta diena, kai kaip zvelsa rase noras tureti mazuleli bus didesnis uz baime ir vel netekti...Bet ta dien isausta labai skirtingu laiku ir manau, kad Bona -pari nepraleis jos...

Bona-pari, lina 31 tai kaip suprantu sutarta mirksiukas.gif . As kazkaip per paskutinius metus sugebejau ta beprotiska baime suvaldyti, tiksliau as ja permeciau i Amelija doh.gif , todel nestumas nebeatrodo toks neiveikiamas. Suvokiu tik tai, kad tai kas vadinasi laukimo dziaugsmu niekada nebebus 100%, kad 9 menesius reikes save valdyti, kad noresis pasideti pagalve ant kiekvieno kampo kiur galeciau nukristi doh.gif , bet manau tai isgyvenama...
Lina31 isivaizduoju tavo nerima, beje ka genetikai sako?

Sveikute , Klaudija

.Butu idomu isgirsti tos mamytes mintis. As siuo atveju jauciuosi panasiau kaip tu. Sita patirtis is tiesu manau absoliuciai beprasme ir zlugdanti. Nepasidariau geresne . Ir pries netekti stengiausi gyventi saziningai, suprasti ir gerbti zmones, nepasikeiciau ir dabar, nepradejau aplinkiniu myleti nei maziau , nei daugiau tik isigyjau milijona baimiu ir nuolatini jausma , kad gyvenu laikinai. Ar is tiesu kam nors tokia patirtis reikalinga ...
..O tustuma viena diena siek tiek pasikeis, igaus kita pavidala, kai ant ranku supuosi maza stebukleli, tada ta tustuma nebebus tokia viska apimanti...
Kaip sekasi mokslai, darbai?.

Vdapr toks jausmas, kad tu bandai susirasti milijona darbu, kad reiketu kuo maziau galvoti, kad laikas greiciau prabegtu. Esi nestuke.gif tai begaliniai saunu, laukei to ilgai, sustok, pailsek, leisk sau nors kazkiek atsipalaiduoti. Jei neramu kalbekis su mumis tik neuzsilakstyk negyvai!!!

Zydrute, mums svarbu zinoti, kad jus visos trys jauciates gerai wub.gif . TAu sekmes KMUK. lauksim pasakojimo apie susitikima su pupom

Diveja pailsek, pasilepink 4u.gif . Beje as vis noriu paklausti ir vis nedristu, nes nezinau ar tiesiog praleidau, ar tu nesakei, kas tavo pilvelio gyventojas ...cekava as zosia blush2.gif

Rugseje nu leisk nors kartasi ir savo hormonams pasiauteti, kiek galima buti "gelezine ". Beje cia as ta varna prikarksejusi Kristulei, kad praeitoje temoje nepagimdys blush2.gif

Mirkt malonu susipazinti .Tai kuri ten sukuosena mane sendina ax.gif . O del pinciuko-Ameliuko tai kartais pagalvoju, kad verta ja i aktorini bureli kisti-milijonai grimasu,kiekviena nuotaika gyva, o ir pries kamera megeja pasistaipyti . Ir i ka jinai lotuliukas.gif . As va kazkaip kitaip tave isivaizdavau, visai kitaip, bet sakyciau esi labai simpatiska mirksiukas.gif ir tavo grazuole gyva tavo kopija.

Zydra. Kokia jau didele tavo Elyziuke wub.gif . Ir be reikalo tu jaudiniesi juk jai dar tik metukai suejo, kiti ir iki 15 menesiu zingsnio nezengia. Ji paciu laiku pradeda. thumbup.gif

Gabrieliuk
laikykis, saulele. Kartais net neverta is anksto galvoti ir delioti pokalbio, nes dazniausia viskas susidelioja visai kitaip nei tikiesi. KAzkaip pagalvojau, kad gal tau istiesu psichologo konsultacija labiau po to pokalbio butu reikalinga g.gif ...KAip ten nebebutu ir ka tu beisgirstum, baisiausia ka galejai patirti jau patyrei, visa tai tebus tik faktai ir zodziai, neleisk jiems sugriauti taves 4u.gif

Zvelsiuk kaip tu saulele laikaisi?
Rence, super kaip jusus nuotaikeles?
Sandrynja uzteks atostogauti mirksiukas.gif

O man jauciu uzteks pliurpti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 21 liepos 2009 - 03:27
[quote=bicė,2009 07 21, 04:09]

Kazkaip keistai man jau pradeda atrodyti gydytoju sprendimai Kristules atveju g.gif , pirmyn atgal is skyriaus i skyriu, tarsi patys nezinotu ko griebtis... Nu tikiuosi ryt ryte svieziai ismiegoje koki stabilesni sprendima suras...

Mamakubu kazkaip nejaukiai man nuskambejo tavo " ne zliumbk" poste , kuri rasei Bona-pari . Nenoriu taves kritikuoti, tiesiog kartais imu ir sureaguoju i zodzius doh.gif , gal tai tavo budas ja padrasinti... Manau, kad jos asaros tai ne eilinis paverkslenimas del menkniekio, ta baime ji reali, fiziskai juntama, kartais vedanti is proto....manau ne viena cia daug atiduotu, kad jos galetu atsikratyti, bet tai neimanoma, tai dalis musu esybes, pasikartosiu jau ne pirma karta mes turim istikima drauga liudesi ir sese baime...Ateis ta diena, kai kaip zvelsa rase noras tureti mazuleli bus didesnis uz baime ir vel netekti...Bet ta dien isausta labai skirtingu laiku ir manau, kad Bona -pari nepraleis jos...

Nepyk bicė, aš čia ta žodeli, kaip iš filmuko apie karlsona pasakiau, galima sakyti truputuka su humoru, norejau kaip teisingai pastebejai padrasinti. Man labai liudna kad jus tokius kančiu kelius praejot(man gal nesuprantamas tas skausmas iki galo, nes vaikučius tai turiu, vat vyra netekau verysad.gif pragyvenus 14 meteliu. Gal aš kažkaip netaip išsireiškiau, tai ir tu Bona-pari nepyk, visiems jums noriu tik gero. Neturiu ka ir pridurti tau Bona-pari Žvelsa tau viska pasake. Tik labai prašau pasistenk nugaleti baime ir pamatysi viskas pasikeis 4u.gif
Klaudi-Ja pasistenk ir tu 4u.gif , negaliu ir nedrystu pasakyti jums kaip jus suprantu, bet tikrai kartu liudžiu ir džiaugiuos kartu su jumis. Labai lauksiu iš taves tik geru naujienu, kaip jau rašiau stipriai, stipriai tau to linkiu( jus viska ištversit, jus labai stiprios moteris ir jus privalot buti laimingos, visos be išimties wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 07 21, 00:43)
O kada išskrendat? Na tai sėkmės tau rytoj, gal tikrai ji padės pasiruošt  g.gif
Bona-pari, ta baimė ko gero taip ir nepraeis - tik ji tai sustiprės, tai sumažės....... Tik vieną kart pasiryžti tam žingsniui..... kai noras būna didesnis už baimę........ Kai gims mažiukas, būsi įveikusi nėštumo baimę ir įrodžiusi sau, kad gali dar viskas būt gerai. Bet atsiras kitos baimės, kurios kartas nuo karto išlįs padrumst ramybės. Bet, žinai tų džiaugsmo akimirkų būna daugiau...... Tie mažieji gyvenimo varikliukai, net baimė nublanksta laikant juos rankose  rolleyes.gif  wub.gif

ačiū žvelsiuk,tykiuosi kad praeis labaiiiiii doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bicė @ 2009 07 21, 04:09)

Mamakubu kazkaip nejaukiai man nuskambejo tavo " ne zliumbk" poste , kuri rasei Bona-pari . Nenoriu taves kritikuoti, tiesiog kartais imu ir sureaguoju i zodzius doh.gif  , gal tai tavo budas ja padrasinti...  Manau, kad jos asaros tai ne eilinis paverkslenimas del menkniekio, ta baime ji reali, fiziskai juntama, kartais vedanti is proto....manau ne viena cia daug atiduotu, kad jos galetu atsikratyti, bet tai neimanoma, tai dalis musu esybes, pasikartosiu jau ne pirma karta mes turim istikima drauga liudesi ir sese baime...Ateis ta diena, kai kaip zvelsa rase noras tureti mazuleli bus didesnis uz baime ir vel netekti...Bet ta dien isausta labai skirtingu laiku ir manau, kad Bona -pari nepraleis jos...

Bona-pari, lina 31 tai kaip suprantu sutarta mirksiukas.gif . As kazkaip per paskutinius metus sugebejau ta beprotiska baime suvaldyti, tiksliau as ja permeciau i Amelija doh.gif , todel nestumas nebeatrodo toks neiveikiamas. Suvokiu tik tai, kad tai kas vadinasi laukimo dziaugsmu niekada nebebus 100%, kad 9 menesius reikes save valdyti, kad noresis pasideti pagalve ant kiekvieno kampo kiur galeciau nukristi doh.gif , bet manau tai isgyvenama...
Lina31 isivaizduoju tavo nerima, beje ka genetikai sako?

labai nespauskit bet tikrai norėčiau blush2.gif bet kaip ir sakiau kai daugiau kompanijos tai kiek drasiau blush2.gif
Atsakyti