Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

Sveikos mamytes, na ir pleputes smile.gif
Zydrute, nera ko nervintis, nes nieko pakeist negali ir bet kokios neigiamos emocijos yra ne tavo naudai. Kuomet laukiausi Dangio, as visa laika zinojau, kad geriausiu atveju datrauksim 28-30sav, maciau gydytoju veidus, zinojau kad blogai jam, kad vilties nedaug. Bet visa laika galvojau "na tik neaiskinkit man kad nera vilties, kad visai jau blogai. Bus viskas gerai, ir manes neitikins niekas kad taip nebus. Ir as tiesiog neleidau galvot sau apie bloga.." Apkabink pivuka ir dziaukis kiekviena diena kad mazyliukai ten ir nereikia uzbegant uz akiu ivykiams paseti galvoje nerimo wub.gif
Vaivos Juosta,Bice Jusu mintys taip artimos, jausmai rodos tokie patys, isgyvenymai...tokiais momentais suprantu eilini karta, kad mamytes turincios angelelius geriausiai supranta ka jauciam, nes iskaitai savo mintys ju sakiniuose... wub.gif Neliudekim wub.gif
Kristule, dukryte tikras stebuklas, Dieve koks dziaugsmas... smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.
vyrija isleidau uzregistruot seses- juk vistik piliete, ir net su vardu biggrin.gif . pati prisedau paskaityt.
Zydrute- stiprybes, ramybes ir tikejimo... juk si kart tikrai turi viskas but gerai! tuom nuosirdziai tikiu. o be to, jos pas tave didutes, net po kilograma- taip kad, kad ir sugalvotu anksciau gimt, tikrai isgyventu. bet jei sugebesi nusiramint, pamatysi, dar tikrai jos pas mamyte pabus. jei tau neuzteks tikejimo- musu visu tikejimas ir palaikymas duos tikrai sauniu rezultatu. laikykis 4u.gif
o man kazkokios durnos nuotaikos, reikia - nereikia, bliaunu ir tiek. juk toks dziaugsmas guli salia, bet nebesuprantu...
vdapr- kaip oras pajuri, kaip vanduo ? mano vyrija penktadieni isvaziuoja ten, oi, kaip ir as noreciau prisijungt... bet su Urtyte saugosim namelius, dar per mazos kelionems.
geros dieneles visoms mamytems 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 07 27, 10:48)
nuliudino ponai daktarai,sake kad jokiu budu neisnesiosiu mazuciu iki termino,nors svoriuikai ir auga beveik tolygei,kraujotaka normos ribose,bet pas mazesneja mazeja vandenukai ir tik laiko klausimas kada jie isseks visai,be to mazoji turi maza slapimo pusle verysad.gif dabar pergyvenu kad tik mazutes ilgiau pabutu pas mane pilvuky,juk dar visai mazi zvirbliukai,sveria po kilograma abi unsure.gif

kazkaip stenkis save nuraminti, kuo daugiau gerk, lengvai judek, vis pagulinek. pasiimk kokia gera knyga. o tu nebedirbi tikiuosi?
kaip rugseje sako, daug leliuku isauga i stiprius vaikus gime vos kilogramo.
kada dabar eisi vel pasitikrint?
Papildyta:
QUOTE(vdapr @ 2009 07 27, 11:59)
Sveikos,
Jau grizau is pajurio.... Ir pailsejom ir pavargom... Na kaip ir naturalu...

is pajurio cool.gif , pavydziu. pas jus ten silta.
o kada tu eisi pasiziuret savo zirniuko?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
rašiau rašiau bet mažasis nuspaudė kažkokį stebuklingą mygtuką ir viskas dingo doh.gif

pirmiausia dėl kasdienio mąstymo apie angeliukus, tai galiu pasakyt kai turėsit sekančius vaikelius tas mąstymas bus kitoks, paparasčiausiai su laiku mintyse taip nebeauginu kaip buvo pradžioje, dabar žinau visada kad jis yra, bet tikrai nebegalvoju kaip būtų jei būtų, kokia butų ir t.t. nes visos mintys ir veiksmai nukreipti kitiems žmonėms, ypač mažajam. Aišku tai nesiskaito kad pamiršau ir panašiai, bet tikrai enbėra kaip VJ rašo kad kasdien augini mintimis ir žodžiais, kalbi apie ją ir t.t. Na nejau aš viena tokia kitokia šiame skyrelyje su kitokiais jausmais? tikiu kad mamos kurios palaidojo ir po netekties nebeturėjo (dar neturėjo) vaikiukų gal dar ir taip jaučiasi, o tos kurios pasigimdėt kitus?

Pamelo, eilėraštis tavo paraše... wub.gif

zydrute, tikiu kad viskas bus gerai, ko ir linkiu 4u.gif

skaitau Bice na ir ką noriu pasakyt- aš taip pat manau, tik mano skausmas jau "nusėdęs ir subrendęs". Nelabai žinau jos istorijos- kada senai netekai leliuko (parašuose to nematyt)? Tik vis kaltinam gydytojus abejingumu- galbūt mums taip atrodo....turiu šeimos narį dirbantį gydytoju reanimacijoje, tai patikėkit ir Bice jei medikė manau puikiai pati žinai, mirtis jiems jau tokia kasdienybė, kadd jie tam nebeturi jokių emocijų, todėl ir tai jiems atrodo kaip paprasta kasdienė istorija....taigi aišku negaliu pateisint kažkokio išsišokeliško grubaus nemandagumo, bet kitokių emocijų be jų pareigos irgi nedrįsčiau reikalaut. Man pasisekė, sunkiausiu momentu buvo gydytojas kuris kaip poto sužinojau irgi palaidojo savo tik gimusį pirmagimį, tai nebuvo jokių ten ko liūdi ir panašiai....

paprasčiausiai kartais pasijuntu kad jūs manot kad visos mąstot ne taip kaip aš , bet taip nėra...aš taip pat mąstau ir mąsčiau, tik aš tai jau pergyvenau ir kito vaikiuko atėjimas bei laikas emocijas kažkiek užspaudė ir pradedi žiūrėti į visą tai kitokiomis akimis ir matyt viską daug paprasčiau....ir svarbiausia nebereikalaut ir nebekaltint viso pasaulio už tai kas atsitiko. Tai mūsų lemtis. Kai nurimsti ir gyvent palieka paprasčiau.

Atsakyti
didziulis aciu visoms uz palaikyma 4u.gif
as dar netikiu gydytoju zodziais,nezinau kodel,bet netikiu schmoll.gif i klinikas vel vaziuosiu beveik po triju savaiteliu,o kita savaite eisiu pas savo gydytoja,prisiskaiciau patarimu visokiu,dabar jais ir naudojuos,lelytes juda kaip ir anksciau,tai dar nepanikuoju ir tikiuos kad viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
Žydrute, o nesiūlo gultis kokian patologiniam?
Viskas bus gerai tavo mažutėms. Dvynukai ir taip jau retai kurie gimsta termino dieną ( beveik niekad iki tos datos ir neišnešioja).
Tik nesinervuok stipriai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 07 27, 13:46)
is pajurio  cool.gif , pavydziu. pas jus ten silta.
o kada tu eisi pasiziuret savo zirniuko?

Na nelabai jau ten silta ir buvo... ax.gif Viena diena ssilta kita ne... kitas dvi kpose gulejom... tik labai puiku, kad vandens temperatura buvo silta.... Tai prisimaudem..... ir per bangas prisisokinejom.... Siiap labai skaitau, kad pasiseke su atostogom.... Pagulejau... vyra pavaikiau...
O del zirniuko nezinau.... Pirmadieniu uzsiregistravau cia vietoj, kad kraujo nuleistu... Kad but ramiau... o daugiau laukiu.... Turbut prasysiu 12 sav. siuntimo i klinikas kad echo padarytu... dar prasysiu kad genetinius siustu darytis... na trumpai tariant mastau kokiu cia man tyrimu reikia ir nuejus vietoj ginei pateksiu, kur man reik siuntimu ir kokiu.... ir tik pabando neduot.... Nusiteikus uz sita svajone dantim ir nagais kariaut ... Tikiuos nereiks Jauciu kad many prabunda tai karingoji Vaida.... kuri tarsi buvo uzmigus po Augustuko isejimo...

Zydrute, o pas ka tu klinikose buvai?
Atsakyti
http://gyvenimas.del...php?id=23290742
Atsakyti
Žvelsa,
O dabar aš sveikinu tavo mažylę liūtukę Rimantę su gimtadieniu 4u.gif birthday.gif
Įdomu, ar ji irgi tokia užsispyrus, kaip manasis liūtukas?

Zydrut,
Viskas bus gerai, tik KMUK tikrai turi pasirodyti dar sia savaite.. Tikiuos, kad tiesiog neteisingai viska sumatavo.. O net jei ir teisingai, yra daugybe priemoniu padeti dar negimusiems vaikeliams, tik reikia pakovoti uz tinkama prieziura.. Svarbiausia yra teisinga diagnoze, o tada jau aiskios ir pagalbos priemones..
Taigi, nenukabink noseles ir lauksim geru ziniu is KMUK jau sia savaite..
Atsakyti
LAbas rytas mergaites 4u.gif

KAip siandien laikomes?
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 07 28, 10:18)
LAbas rytas mergaites  4u.gif

KAip siandien laikomes?

labas
laikomes. darbe verysad.gif kalbejau su mama, tai grybauja, po miska vaiksto, raudonikius renka. sake silta lietuvoj. o mus cia skalbia. ryt vel liutis zada kelioms dienos.

Rimante
su gimimo diena birthday.gif
kokiu zvelsa dovanu dukrytei nupirkai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 28 liepos 2009 - 09:30
QUOTE(zydra30 @ 2009 07 28, 10:29)
labas
laikomes. darbe  verysad.gif  kalbejau su mama, tai grybauja, po miska vaiksto, raudonikius renka. sake silta lietuvoj. o mus cia skalbia. ryt vel liutis zada kelioms dienos.

Rimante
su gimimo diena  birthday.gif
kokiu zvelsa dovanu dukrytei nupirkai  biggrin.gif

Niu pas mus siandien labai grazu.... bet nezinia kaip ilgai...

Rimante happybday.gif
Atsakyti