Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

QUOTE(zydra30 @ 2009 07 28, 10:29)
labas
laikomes. darbe  verysad.gif  kalbejau su mama, tai grybauja, po miska vaiksto, raudonikius renka. sake silta lietuvoj. o mus cia skalbia. ryt vel liutis zada kelioms dienos.

doh.gif jo UK man atrodo tuoj paskes unsure.gif velnias ir is kur tas toks lietus ,lt galima sakyt tikra vasara wub.gif

Rimantei balionelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
Oras tikrai siandien nuostabus thumbup.gif

Zvelsos Rimante su gimtadieniu!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Oj koks musu forumiukas apmires, turbut visos dziaugiasi atostogomis. Aostogos yra gerai... thumbup.gif
Atsakyti
Jooo, atostogos yra gėris. Aš iš viso - nuo gegužės vidurio dyka nuo darbų, tai man dar smagiau.
Atsakyti
Mano atostogos nuo vakar vakaro su "pagerinimu" doh.gif ...... Įkišo koją į dviračio ratą......

Vakarykštis reportažas iš priėmimo:

user posted image

user posted image
Atsakyti
unsure.gif vaivo juosta o dievuleliau unsure.gif kaip cia sitaip cray.gif wajej tikriausiai kiek asaru buvo verysad.gif va balioniukas Miglutei 4u.gif kiek ilgai teks but su gipsu unsure.gif oi oi kaip tau sunku bus gi ji nepaeis unsure.gif VJ ir tau balionelis tikriausiai irgi nemazai pasinervavai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 29, 09:28)
Įkišo koją į dviračio ratą......

vaikas kaip vaikas, buvo asaru, bet nabage mama, kiek streso ir sokinejimo doh.gif , tiek gerai kad dar turi bent pora savaiciu namie pries gimdyma, kol mergina apsipras su tais tvarsciais
o luzo ar issinarino?
Miglei tai turbut akip atrakcija gavosi, "daktarus" zaide smile.gif , o teveliams tai nejuokinga
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 29, 10:31)
vaikas kaip vaikas, buvo asaru, bet nabage mama, kiek streso ir sokinejimo  doh.gif , tiek gerai kad dar turi bent pora savaiciu namie pries gimdyma, kol mergina apsipras su tais tvarsciais
o luzo ar issinarino?
Miglei tai turbut akip atrakcija gavosi, "daktarus" zaide smile.gif , o teveliams tai nejuokinga

aha matos, kad Miglutei tai dziaugsmas, atrakcija doh.gif bent jau is nuotraukos taip atrodo, o mamytei aisku unsure.gif laikykites wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
VJ,Miglei sveikatytes 4u.gif Vargse mergyte,linkiu,kad greiciau sugytu kojyte 4u.gif
O pas mus nieko naujo,jau greitai i Lietuvele thumbup.gif Lukas laukia ir vis klausia kada gi jau pas mociute skrisiu ax.gif
Atsakyti
LAbas rytas blush2.gif

Vaivos juosta Miglutei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 07 29, 10:21)
tikriausiai kiek asaru buvo  verysad.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 29, 10:31)
vaikas kaip vaikas, buvo asaru, bet nabage mama, kiek streso ir sokinejimo  doh.gif , tiek gerai kad dar turi bent pora savaiciu namie pries gimdyma, kol mergina apsipras su tais tvarsciais
o luzo ar issinarino?

Ašarėlių buvo tik kol iki kriauklės nunešėm ir atšaldėm. Paskui jau prasidėjo :atrakcijos" doh.gif biggrin.gif - kodėl šia aprišai, kodėl šia ledai, priėmime daktarą apšaukė, kam tas su tuišinuku jai koją išpaišė ( o jhis tik pažymėjo vietas, kurias peršviest reikia). Paskui rentgene kol su vyru išsirinko patinkančias prijuostes doh.gif ( nenoriu ružavos, noriu mėlynos). Daktariukas toks fainas papuolė, mokėjo nušnekint, greit usidraugavo. Ir ten nei vienos ašarytės thumbup.gif . Gipsas naktį šiek tiek maišė miegot, šiandien persirišom, penktadienį jau gal nuims - nelūžo, neplyšo, tik stipriai suspausta ir mėlynė. Ir sutinę. Jau kaip ir primina pati, pavaikšto.
Nervų biškį apturėjau.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 29, 10:28)
Mano atostogos nuo vakar vakaro  su "pagerinimu"  doh.gif ...... Įkišo koją į dviračio ratą......

Vakarykštis reportažas iš priėmimo:

user posted image

user posted image

maziule sypsosi reiskia viskas greit bus gerai 4u.gif kad tik greiciau kojyte sugytu 4u.gif
Atsakyti