Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

QUOTE(spyglej @ 2009 08 14, 14:45)

Divėja kelintai valandai planuoji susitikimą...gal kokiai 18...aš nelabai turiu kur mažiukę palikt kol maniškis negrįš iš darbo...

Man tai tinka bet kada!!!! Jus tarkit zodi! Vaivos juostai kada geriau?

QUOTE(vdapr @ 2009 08 14, 15:09)
ir juoda akyse ir pykina ziauriai.... va ir siandien laukiu su siaubu 16 val... nes nuo tada pradeda negera darytis...  doh.gif

TAu gerai,kad tik nuo 16val,o man nuo pacio ryto budavo... ir darbe turedavau atstoveti ir su klientais bendrauti doh.gif Namie budavo gerai,guledavau dantis sukandus
Nu laikykis,cia dar tik pradzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 08 14, 15:21)
TAu gerai,kad tik nuo 16val,o man nuo pacio ryto budavo... ir darbe turedavau atstoveti ir su klientais bendrauti doh.gif  Namie budavo gerai,guledavau dantis sukandus
Nu laikykis,cia dar tik pradzia mirksiukas.gif

Niu jei rytais taip butu... tai turbut nepakilciau.... tektu imt nedarbinguma... nes kai pas mane ateina visokiu kvapu.... tai ir dabar sunku kartais susilaikyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 08 13, 23:23)
Nu kas gi cia darosi? verysad.gif  Pilnatis lyga jua ir praejo....

VJ ir spyglej,tai pirmadieni vakare planuojam mini meetuka mirksiukas.gif

Ai, čiuožia stogas akivaizdžiai. Laikiausi visą nestuke.gif didvyriškai, tai dabar tiek viskas atsileidę, kad...... cool.gif

O kada tu atvyksti? Tik pirmadienį?
Atsakyti
vdapr, bais tingiu až rašyt blush2.gif , tai atsakau čia - daktariukas fainas be galo be krašto be pabaigos, juokus laido. Padarė echo išsamų, aptarėm operacijos eigą šiek tiek, sutarėm datą. Sumos aš neklausiau, bet susidariau įspūdį, kad padėkos piniginės iš mūsų jis neims. Nes vos įsiūliau Lukšių kaimo fabriko lauktuves biggrin.gif . Dar sakė, ,kad jei norėsiu pasikalbėt apie orą, tai skambint dieną, o jei apie ką rimčiau, tai kad ir vidurnaktį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 14, 22:27)
vdapr, bais tingiu až rašyt  blush2.gif , tai atsakau čia - daktariukas fainas be galo be krašto be pabaigos, juokus laido. Padarė echo išsamų, aptarėm operacijos eigą šiek tiek, sutarėm datą. Sumos aš neklausiau, bet susidariau įspūdį, kad padėkos piniginės iš mūsų jis neims. Nes vos įsiūliau Lukšių kaimo fabriko lauktuves  biggrin.gif . Dar sakė, ,kad jei norėsiu pasikalbėt apie orą, tai skambint dieną, o jei apie ką rimčiau, tai kad ir vidurnaktį.  4u.gif

sveika. tai jau labai rimti pasiruosimai vyksta smile.gif
nesakysi mums datos? smile.gif jau tikriausiai gi labai greitai.

neveike man sm visa savaite, bent jau darbe niekaip negalejau atsidaryt. o siandie namie, tai atsidariasu. nieko cia apie jus nezinau. galvojau, gal ir leliukas koks visai naujas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 14 rugpjūčio 2009 - 21:46
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 14, 18:46)

O kada tu atvyksti? Tik pirmadienį?

As jau siandien sedziu pas tevus smile.gif Ryt i Paluobius vaziuosim,zolines svest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 14, 22:27)
Dar sakė, ,kad jei norėsiu pasikalbėt apie orą, tai skambint dieną, o jei apie ką rimčiau, tai kad ir vidurnaktį.  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai beskaitytos wub.gif as ir galvojau kad jau naujienu gal bus g.gif
Laukiam laukiam laukiam 2.gif
Gero savaitgalio wub.gif
Atsakyti
As sumasciau, kad siandien kugeli kepsiu... tai einu su tynginiu bulviu lupti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 08 14, 22:42)
smile.gif  jau tikriausiai gi labai greitai.

Greitai smile.gif .
QUOTE(divėja @ 2009 08 14, 23:16)
As jau siandien sedziu pas tevus smile.gif  Ryt i Paluobius vaziuosim,zolines svest ax.gif

Tai gal susibėgam pirmadienį dieną? Aš po 18 val. jau nevalgau biggrin.gif . O dieną tai turiu reikalų vaistinėse ir maximose, tai gal tada?
Atsakyti
Vaivos juosta tu taip ir neatsakiai kada tau numatoma CP... Negalima taip... nono.gif Cia gi tiek nestuke.gif nekantrauja... rolleyes.gif
Atsakyti