Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

Sveikutes 4u.gif
labai seniai pas jus bebuvau,tiesiog persikraustem i butuka ir kolkas neturim interneto blush2.gif ir negalejau pasigirti kad mum su mergytem viskas gerai ax.gif praeiti tyrimai bvo grubi gydytojos klaida,negresia prieslaikinis gimdymas,mergytes auga lygiai ir sveikutes smile.gif
dekui visoms uz rupesti ir palaikyma aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 08 15, 14:39)
Sveikutes 4u.gif
labai seniai pas jus bebuvau,tiesiog persikraustem i butuka ir kolkas neturim interneto blush2.gif ir negalejau pasigirti kad mum su mergytem viskas gerai ax.gif praeiti tyrimai bvo grubi gydytojos klaida,negresia prieslaikinis gimdymas,mergytes auga lygiai ir sveikutes smile.gif

kaip smagu kad tau ir mergytems viskas puiku.... o ta gydytoja tai uz vienos vietos pakabint maza...
Atsakyti
Žydrute, kaip gerai, kad viskas gerai wub.gif . Aukit ir toliau stiprėkit 4u.gif .

vdapr - juk rašiau - jau greitai smile.gif . Datos nesakom niekam ( net mama nežino). biggrin.gif
Atsakyti
Zydrute labai smagu kad tai tik klaida, su ikurtuvem 4u.gif

mergaites kantrybes, nu kiek jau cia beliko laukt iki Vaivos juostos leles gimimo smile.gif , itariu kad treciadieni kokiam, na veliausiai penktadieni ryte tongue.gif (nu cia as tokias prielaidas darau biggrin.gif ) . beje jei atmintis manes nepaveda, tai numanoma data lyg ir buvo minejus g.gif

praeita savaitgaly kai buvom Nidoj, tai lelius 2-3 metu vos nepalindo mums po masinos ratais doh.gif , gerai kad vaziavom tik 20km/h ir sustojo, o to leliaus teveliai tai suakmenejo doh.gif , mamyte tik uz burnos susieme ir sustingo, o vaikiuko tetis puole purtyt vaika... itariu koks jiems sokas buvo doh.gif , na bet gerai kas gerai baigiasi, lelius sveikas, ne neissigando ir nesuprato ko tas tetis ji krato tongue.gif , o mano vyras tai dar ir siandien nelabai maloniai jaucias, nors vaikis i vaziuojama dali isbego

Va Zydra buvo rasius kad beveik pries menesi gervuoges skyne, as tik siandien po panemunes bruzgynus rinkau gervuoges i spraito buteliuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 15, 14:21)
Greitai  smile.gif .
Tai gal susibėgam pirmadienį dieną? Aš po 18 val.  jau nevalgau  biggrin.gif . O dieną tai turiu reikalų vaistinėse ir maximose, tai gal tada?

MAn tai jokio skirtumo,bet spyglej neturi kur Ugnes palikti iki 18val. Dar su garbane pasitarsiu ir gal susikambinsim ryt,nes b issives kompa...

QUOTE(zydrute @ 2009 08 15, 14:39)
Sveikutes 4u.gif

Sveikute bigsmile.gif Va,jau buvau issigandusi kur prapuolei g.gif Pacias geriausias cia naujienas atnesei.Taip ir toliau mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 15, 20:18)

mergaites kantrybes, nu kiek jau cia beliko laukt iki Vaivos juostos leles gimimo smile.gif , itariu kad treciadieni kokiam, na veliausiai penktadieni ryte tongue.gif  (nu cia as tokias prielaidas darau biggrin.gif ) . beje jei atmintis manes nepaveda, tai numanoma data lyg ir buvo minejus g.gif

mirksiukas.gif ax.gif

QUOTE(divėja @ 2009 08 15, 20:54)
MAn tai jokio skirtumo,bet spyglej neturi kur Ugnes palikti iki 18val. Dar su garbane pasitarsiu ir gal susikambinsim ryt,

Gali su Ugne ax.gif . Su tokia ramiake mergyte tai problemų nėra.
Susirašysim.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 15, 21:50)
mirksiukas.gif  ax.gif 
Gali su Ugne  ax.gif . Su tokia ramiake mergyte tai problemų nėra.
Susirašysim.

Sveikos...
Tu ką rami mano panelė...turbūt mažai buvai su ja lotuliukas.gif reikės dažniau atvesti... lotuliukas.gif O jei rimčiau tai baik tu ne su mergaite tai kavinėje tikrai neišbūsiu...jei reiks visur eiti...
O gal ryt susitinkam g.gif tai maniškis namie pabūtų su ja...
Atsakyti
Aš ryt galiu. Būčiau su Migle, aišku, nes maniškis dirba. Bet Divėja į atlaidus ruošiasi mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 15, 22:09)
Aš ryt galiu. Būčiau su Migle, aišku, nes maniškis dirba. Bet Divėja į atlaidus ruošiasi  mirksiukas.gif .

Tai nebent pirmadienį apie kokią pusę trijų...maniškė tada miega...bet tu mane tada priimtum į savo mašiną nes aš lieku be transporto... biggrin.gif
Atsakyti
Susirašysim su diveja ir sutarsim.
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 08 15, 22:12)
Tai nebent pirmadienį apie kokią pusę trijų...maniškė tada miega...bet tu mane tada priimtum į savo mašiną nes aš lieku be transporto... biggrin.gif

Man tiktu thumbup.gif
Atsakyti
Gerai, tariam pirmadieniui pusę trijų. 4u.gif Valandžikę paplepėtume ( aš 4 val mažę iš daržo turiu pasiimt, tai bus pats tas ). O garbanė25 bus? ax.gif
Atsakyti