Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Ir aš prisidedu prie pagyrų clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Meilutis, rausvutis thumbup.gif Tik kitą kartą nesodink ant toookio nuostabaus arbatinuko, visus laurus nuo meškiuko gali nuskinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 08 19, 14:07)
Štai ir meškiukas Peak'as Minkštutėlis, švelnutėlis, ryškus  smile.gif 15cm. dydžio, su sanariukais, sunkiu užpakaliuku (labai daug biserio tilpo  lotuliukas.gif );
Peak'ą pakvietė arbatėlei hihihi.gif
Bet arbatos jis nesulaukė  lotuliukas.gif

Koks grazuolis smile.gif koks fainuolis 4u.gif smile.gif Ir, kaip kazkas kazkokiam filme (ar multike) pasake - mano dydis smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai šaunus Peak'as, Arbatėle . Galvytės forma ir tos atsikišę ausytės man labai thumbup.gif . Iš kokios jis medžiagėlės?
Atsakyti
Pudra, ačiū. Plonas trikotažas su pūkeliu ax.gif
Zhuvycia, kad labai pretenzinga meškiuko spalva, nelengva buvo parinkti ką nors fotografavimui. O arbatinukas pasimaišė virtuvėje po ranka hihihi.gif
auksaranke, aciuks.gif
Atsakyti
Arbatėle labai fainuolis meškiukas thumbup.gif
Atsakyti
Na ir prieš atostogas parodau dar vieną meškį, šis jau ne mano vaikų smile.gif Pasiuvau mažam linksmuoliui berniukui. Radau labai gražią vaikišką sagytę - lėktuvėlį, todėl ir akytės ir sagutė žalia.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oi koks fainas wub.gif , toks keistas, su mintim - paslaptim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 20, 18:22)
Na ir prieš atostogas parodau dar vieną meškį, šis jau ne mano vaikų smile.gif Pasiuvau mažam linksmuoliui berniukui. Radau labai gražią vaikišką sagytę - lėktuvėlį, todėl ir akytės ir sagutė žalia.

Gaila, kad neimanoma irasyti zmogaus reakcijos, kai jis ilenda i foruma ir kazka pamato (nors kada nors turbut galima bus lotuliukas.gif )... Nes zodziais daznai sunku issakyti emocijas, pamacius tokius stebuklus.... Kartais buna tiesiog grazus darbai, kartais buna tiesiog darbai, o cia..... bigsmile.gif
Tiesiog..... Isiziojau ir vos prie moniko neprisiglaudziau lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai visai nekeistas smile.gif , labai stilinga nosis ir žaismingas mažų pėdučių ir didelės galvos derinys wub.gif . dragonfly*, man labai patinka tavo stilius mirksiukas.gif
Atsakyti
Na merginos ačiū kuo nuoširdžiausiai 4u.gif Žinot pačios kaip smagu kai pagiria blush2.gif Man pačiai kažkaip šis toks prie dūšios, kailiukas man labai patiko, nors nupirkau tik iš trečio karto tongue.gif vis pačiupinėdavau ir palikdavau ir va gražesnis rezultatas nei tikėjausi.
Dukros meškiui liko galvą prisiūt ir "patonuot", bet čiau jau po atostogų. Pažiūrėsim kaip man iki galo su rausva seksis tongue.gif
Atsakyti
Nu jo... tikrai, čia tai stilius, čia tai aiškiai matosi menas, labai vykęs meškiukas. O man nuo maniškių jau saldu burnoj pasidarė, dabar siūnu gražutį katiniuką, bet tai jau bus paskutinis saldainis schmoll.gif Po jo siūsiu kitokį visai meškiniuką, ir nesvarbu, ar patiks kam ar ne tongue.gif
Atsakyti
Šeštadienis, saulė šviečia, čia tylu-ramu. O aš va, kartu su kaimynu pagaminome senutį lagaminėlį meškiukui. Kaimynas sukalė, aš dekupažiau ryžiniais nėriniais, pyniau rankenėlę, siuvau dirželius ir viską pritvirtinau. Kaimynas pats labai norėjo dirželius man pagaminti ir pritvirtinti, bet aš pabijojau, kad jau jis kai padaryyyys doh.gif Tai pati viską ir padariau nuo jo pabėgusi lotuliukas.gif Šį kartą gavosi atvirkščiai, ne aksesuarą prie meškiuko derinsiu, o meškiuką prie aksesuaro. Dar vis galvoju, ką į lagaminėlį įdėti, kokį labai kelionėje reikalingą daikčiuką meškiukui. Galvoju, gal pieštukėlių mažiukų su mažute knygele, gal jums dar šautų kokių minčių, ko meškučiui kelionėje reiktų?

user posted image

user posted image
Atsakyti