Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Zhuvycia, velvetas - tai rumbuotas aksomas mirksiukas.gif . Sėkmės įkalbinėjant vyrą dėl Perso, aš taip didelį šunį bandau "pramušt" lotuliukas.gif

Julia B., džiaugiuosi, kad patiko 4u.gif

daiva_z, Mėta tikrai, matyt, šeimos numylėtinė, kad tokiomis gėrybėmis iš karto apdovanota buvo biggrin.gif . Fainuolė thumbup.gif

Atsakyti
Daiva_z, na va, šaunuolė, pagaliau įveikei thumbup.gif Tik neparašei, kokio dydžio mėta. Jeigu mažiukė, tai mane labiausiai stebina blakstienos, kaip ten jas taip gražiai sukrapštei? g.gif Bet (tikiuosi) nelabai maža Mėta, nes baisiai sukčiau galvą dėl tų blakstienų lotuliukas.gif Ir kojas su siūlais vis dėlto pririšai. Kai stengiesi, žiūrėk, viskas ir išeina. Ir snukutį pakarpinėjai, šaunuolė. Tik galėtum dar ir šiek tiek pakelta galvyte nufotkinti, kad biškį geriau matytūsi snukučio išraiška. O baldeliai tai liuksiški, turbūt kokias lėles bus Mėta apiplėšusi? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū blush2.gif
Mėta 15 cm. Snukučio nekarpiau, kailiukas čia toks trumpas ax.gif
O baldeliai tai visokie, ir lelyčių, ir antikvariniai. Kaupiam mes juos su vaikais ax.gif
Atsakyti
15 cm??? Eina sau doh.gif Tai kaip vis dėlto tas blakstienas sukrapštei???
Atsakyti
Jos buvo tokia juostele suklijuotos, tai tisiog atsikirpau kiek reikia ir priklijavau ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergytės 4u.gif

Kaip šaunu - kiek daug naujų meškučių thumbup.gif

Zhuvycia, tikra šaunuolė, o Rebecca - gražuolė wub.gif

pudra, ir vėl vyriokas bigsmile.gif Man patiko šis meškutis thumbup.gif - įsivaizduoju, kaip nelengva buvo siuti iš velveto doh.gif Ar dirbsi penktadienį Mariaus asistente? Bus smagu pasimatyt mirksiukas.gif

daiva_z, oi kokia mažytė tau gavosi - juk meškutę siuvai pagal tą pačią iškarpą, kaip ir visos merginos per pirmąjį konkursą, ane? bigsmile.gif
Faina Mėta gavosi tau iš pirmo karto thumbup.gif

O dabar naujienos tiems, kas dar nebuvo užsukęs į mano temą bigsmile.gif

Mano bloge vyksta loterija!!! Rugsėjo 18 vienas iš sudalyvavusių gaus meškutį-sagę .

user posted image

Ką gi reikia padaryti, kad turėti galimybę laimėti?

1. Viskas labai paprasta - savo asmeniniame bloge ar asmenineje SM temoje paliekate nuorodą į mano postą apie loterija ( http://ina-smirnova....og-post_18.html )

2. Pačiame mano blogo įraše paliekate savo pranešimo SM temoje ar savo blogo nuorodą, kad aš galečiau pamatyti, kad jūs atlikote pirmą žaidimo punktą biggrin.gif

3. Ten pat (blogo komentaruose) parašykite ką nors malonaus, pozytivaus, mielo, kad pakelti nuotaiką ir man, ir kitiems lankytojams )))) Galima rašyti bet kokia kalba - lietuvių, rusų, anglų mirksiukas.gif

Viskas drinks_cheers.gif Laukiam rugsėjo 18 dienos, kai išaiškės, kas gi laimėjo pūkuotą padarelį biggrin.gif Popieriukus su vardais trauks mano mažoji princesė - tai jau dėl blato reiks kalbėti tik su ją lotuliukas.gif
Atsakyti
Na tu, intrigante-verslininke-loterijų kūrėja thumbup.gif Aš kaip tik pagalvojau, jau kažkaip apie jokius konkursus ir jokius sabuntujus niekas seniai nebekalba, visus ramiai sau krapštosi ir tiek. O tu štai - ir vėl košę užvirei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 08 19, 12:02)
Na tu, intrigante-verslininke-loterijų kūrėja  thumbup.gif Aš kaip tik pagalvojau, jau kažkaip apie jokius konkursus ir jokius sabuntujus niekas seniai nebekalba, visus ramiai sau krapštosi ir tiek. O tu štai - ir vėl košę užvirei  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Zhuvycia, taip kaip gi be intrigos mirksiukas.gif Jau ir apie nauja konkursa pradejau mastyti ))) O akcijoje prasau dalyvauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Štai ir meškiukas Peak'as Minkštutėlis, švelnutėlis, ryškus smile.gif 15cm. dydžio, su sanariukais, sunkiu užpakaliuku (labai daug biserio tilpo lotuliukas.gif );
user posted image

Peak'ą pakvietė arbatėlei hihihi.gif
user posted image

Bet arbatos jis nesulaukė lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
clap.gif Koks gražus wub.gif O tu taip ilgai delsei mums jį parodyti wub.gif Šaunuolė mirksiukas.gif
O kavinukas koks doh.gif Noriu tokio rolleyes.gif
Atsakyti
Arbatėlė man meškiukas labai gražus. Labai gražios proporcijos. O iškarpą pati darei? ax.gif
Atsakyti
Daiva_z, dragonfly* - ačiū aciuks.gif
Iškarpa internetinė ir šiek tiek koreguota ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 19 rugpjūčio 2009 - 15:30