Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Zhuvycia, jau koks mielumas wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Zhuvycia
, kokia minkštutė tavo Rebeca bigsmile.gif

Aš šįkart pamėginau pasiūti meškiuką ne iš kailiuko. Meškinas Montis, velvetas, 30 cm.

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 16 rugpjūčio 2009 - 02:49
pudra,o man nuotraukos nerodo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites biggrin.gif 4u.gif
Kaip gerai, kai kartais sustreikuoja kompiuteris (nors tuo metu, zinoma, ima pasiutimas ir lauzo kaulus noras ilisti i SM hihihi.gif ). Tuomet, isijungus po kurio laiko, vienu metu gali pamatyti visa kruva naujienu bigsmile.gif Isivaizduojat, ne viena meskiuka, o visa ju nemaza bureli thumbup.gif Koks kaifas, kai verti puslapi, o ten vis naujas meskiukas, ir ne vienas... thumbup.gif lotuliukas.gif Taigi va dabar sedziu apsikaifavus sokiai.gif Mergaites, kokios jus visos saunuoles clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Zhuvycia, Rebecos israiska kokia giedra gavosi bigsmile.gif thumbup.gif O zuikute is viso puiki. Man labai patiko jos ausytes.
Pudra, puikus zomsinis meskinas thumbup.gif
Dragonfly, kokia tu spartuole bigsmile.gif
Atsakyti
Julia B., jeigu nerodo, Mončio nuotraukas dar galima pamatyti čia.

4u.gif
Atsakyti
Pudra, atrodo jau ir tavo meškiukus pažinčiau, kažkoks savitas žvilgsnis, toks nevaikiškas o gilus, beje labai panašus į tavo kur bloge nuotraukoj. Man labai gražus Montis, toks minkštas atrodo. Man tik gal kiek per stambios galūnės. Bet kaspinas labai nuostabus ir labai gražiai nosis išsiuvinėta ir patonuota. Man labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 08 16, 10:38)
Julia B., jeigu nerodo, Mončio nuotraukas dar galima pamatyti čia. 

4u.gif

O as irgi, ziuriu ziuriu ir nieko nematau, net akiniai nepadeda.... lotuliukas.gif
Aha, stiliukas tai jau tikrai yra smile.gif Nors kailiuko nera, ale atrodo toks minkstutis bigsmile.gif O kaip velvetas, ar sunku is jo siuti? Bo as su audiniais nesuper darugauju, tai labai idomu, kaip susiuti, kaip prikimsti - ar nera dideliu problemu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 16 rugpjūčio 2009 - 14:24
dragonfly*, ačiū 4u.gif . Smagu tai iš tavęs girdėti mirksiukas.gif . Paradoksas, bet Montis nėra minkštas, gal net atvirkščiai - prikimštas gana stipriai, be to, nedėjau granuliato. Dėl kiek per stambių galūnių sutinku - vis bandau su savo iškarpom ir proporcijom žaist, todėl ir Montis toks petingas vyras gavosi biggrin.gif . Kaspinas ir padukai odiniai ax.gif .

auksaranke, ir tau balionėlis 4u.gif . Man labai patinka meškinai ne iš kailiuko, bet kaip Im-bear kažkada sakė - kuo plaukas trumpesnis, tuo kokybiškesnės turi būti siūlės doh.gif . Velvetas tokiam reikalui nėra labai dėkinga medžiaga. Nors šis buvo lyg ir labai smulkaus audimo, vėliau vis tiek išryškėjo velvetui būdinga linijinė faktūra, o tai padaryti lygias siūles tikrai nepadeda smile.gif . Nors savo eilės laukia krūva kailiukų, bet turiu mintį pamėginti siūti iš dar kitokio audinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 15, 21:15)
Zhuvycia, jau koks mielumas

Aaačiūūūū ax.gif ax.gif ax.gif

QUOTE(pudra @ 2009 08 16, 03:39)
Sveikos, merginos.

Zhuvycia
, kokia minkštutė tavo Rebeca

user posted image

Na jau mėgstu aš tuos minkštus padarėlius, va ir apie ktiną tik persų svajoju, nors vyras dar niekaip nepasirašo schmoll.gif
O tavo, pudra, meškiukas tai aš irgi jau pažinčiau, manau. Iš gražių akyčių ir nosyčių, ir tikrai, man taip pat jie į tave labai panašūs mirksiukas.gif O jūs man paaiškinkit, kodėl velvetą kartais vadina aksomu ir atvirkščiia, čia gi dvi skirtingos medžiagos, ar aš klystu? g.gif
QUOTE(jurginelis @ 2009 08 16, 09:39)

Sveikos mergaite
Kaip gerai, kai kartais sustreikuoja kompiuteris (nors tuo metu, zinoma, ima pasiutimas ir lauzo kaulus noras ilisti i SM). Tuomet, isijungus po kurio laiko, vienu metu gali pamatyti visa kruva naujienu bigsmile.gif Isivaizduojat, ne viena meskiuka, o visa ju nemaza bureli Koks kaifas, kai verti puslapi, o ten vis naujas meskiukas, ir ne vienas Taigi va dabar sedziu apsikaifavus :: Mergaites, kokios jus visos saunuoles
Zhuvycia, Rebecos israiska kokia giedra gavosi  O zuikute is viso puiki. Man labai patiko jos ausytes.

Oi kaip suprantu tą kaulų laužymą doh.gif Aš tai stengiuosi sekmadieniais nejungti kompo, tai turi būti ypatinga diena, tai taip jau lomkes jaučiu lotuliukas.gif
O sakai Rebecos išraiška šį krtą giedresnė gavosi? g.gif Taigi juk vaikas mamos ilgisi, kaip čia gali būti giedra lotuliukas.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos-kaip surišti tą siūlą, kai susiūni kojas? Negaliu užtraukti, nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Pudra,grazutis.Ypac ausytes,nosyte ir tonavimas patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis, na pagaliau ir aš galiu pasirodyti su savo pirmuoju meškučiu.
Jis toli gražu ne tobulas, bet vistiek mūsų šeimai labai mielas wub.gif

Labai nebarkit ax.gif

Nauja vaikų draugė meškutė vardu MĖTA.

Tas vardas atsirado visai neatsitiktinai. Tiesiog Justinas jau turi vieną meškinaitę, su kuria miega, važiuoja iį miestą, vežioja vežimuke ir šiaip draugauja. Ji yra vardu ROŽYTĖ. Pasirodys jums vėliau
Kai gimė Mėta, pagalvojau bus draugė Rožytei, ir tuo metu už akių užkliuvo ant spintelės džiovinamos mėtos. Taip ir prilipo naujajai meškutei MĖTOS VARDAS.

Ne tik šį vardą ji turės. Tačiua dėl laiko stokos sutiko truputį palaukti su kai kuriais aksesuarais Tokiais kaip lininis maišiukas ant letenėlės, prikimštas mėtų

Tai gal pasirodom

Sekasi kai kam, kad iškarto turi prabangią sofkę
user posted image
Ir tikro medžio foteliuką
user posted image

Ir spintelę kavos servizui
user posted image
MĖTA mėgsta žalią arbatą
user posted image

O jos išgėrus, eina pas siuvėją
user posted image

Iki pasimatymo mirksiukas.gif