onexyte, gali ir pati pabandyti - surask pacia pirma temuke apie teddy meskiukus ir pagal mano duotas pamokeles pasiusi savo pirmaji meskuti - ten labai detaliai ir su nuotraukom aprasytas kiekvienas zingsniukas. O jei kas bus neaisku - rasyk cia, daugelis merginu gales tau padeti su atsakymais
Auksaranke, aciu uz tokius siltus zodzius
onexyte, gali ir pati pabandyti - surask pacia pirma temuke apie teddy meskiukus ir pagal mano duotas pamokeles pasiusi savo pirmaji meskuti - ten labai detaliai ir su nuotraukom aprasytas kiekvienas zingsniukas. O jei kas bus neaisku - rasyk cia, daugelis merginu gales tau padeti su atsakymais
QUOTE(auksaranke @ 2009 07 22, 15:09)
Pats maloniausiai ri geriausias budas padaryti is pirmo karto gerai - nueiti i Im-bear kursus. Malonumas neapsakomas, mokytoja laaabai gerai ir neteks ilgai ieskoti, bandyti ir is savo klaidu mokytis
Zodziu - dvigubas malonumas - ir su profesionalu pabendrausi, ir is pirmo karto gausi nuostabu rezultata, su patarimais ir pan 
O tai kur cia tokie kursai vyksta? Vaje kaip nuostabu
Papildyta:
QUOTE(Im-bear @ 2009 07 22, 15:18)
Auksaranke, aciu uz tokius siltus zodzius
Labai aciu uz patarimus
Im-bear, o iš ko tu darei savo kiškiukams ūsus? Vieni, žinau, daro iš arklio uodegos (reiks eiti laukais ieškoti juodbėrių žirgelių
), kiti iš kažkokių labai tiesių plonų dalykų, gal plastikas koks spec. nežinai?
Zhuvycia-pabandyk šepetį apipešioti
Aš esu kažkada bandžius siūtai pelei ūsus padaryti, iš šepečio grindims šluoti keletą šerių išpešti, visai puikiai atrodė
Galima gi ir kitokių šepečių namie rasti
QUOTE(ievuschka @ 2009 07 24, 00:01)
Zhuvycia-pabandyk šepetį apipešioti
Aš esu kažkada bandžius siūtai pelei ūsus padaryti, iš šepečio grindims šluoti keletą šerių išpešti, visai puikiai atrodė
Galima gi ir kitokių šepečių namie rasti 
Ot Ievushka, 100 metų nesirodo, paskui staiga šast - patarimą. Bet aš kažkaip manau, kad į kolekcinius meškiukus dėti ūsus iš šluotis nelabai kažkaip
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 07 24, 09:17)
Ot Ievushka, 100 metų nesirodo, paskui staiga šast - patarimą. Bet aš kažkaip manau, kad į kolekcinius meškiukus dėti ūsus iš šluotis nelabai kažkaip
Man atrodo
Gal geriau žirgelį kokį susirasiu.
Tai nesupratau-tu nori meškiukui ūsus prilipdyti? Kažkaip man atrodo-nelabai tiktų
O dėl tų šepečių-taigi būna natūralių šerių šepečiai (aš netgi turiu tokį, tik ten labai šviesūs šereliai, bet turbūt galima rast ir tamsių), ne viską būtina pirkti spec. parduotuvėse. O jei šepečio nerasi, kaip tu sakai-gal tikrai geriau kokį žirgelį pakirpti
Labai jau grazus visu meskuciai
QUOTE(ievuschka @ 2009 07 24, 18:42)
Tai nesupratau-tu nori meškiukui ūsus prilipdyti? Kažkaip man atrodo-nelabai tiktų
O dėl tų šepečių-taigi būna natūralių šerių šepečiai (aš netgi turiu tokį, tik ten labai šviesūs šereliai, bet turbūt galima rast ir tamsių), ne viską būtina pirkti spec. parduotuvėse. O jei šepečio nerasi, kaip tu sakai-gal tikrai geriau kokį žirgelį pakirpti
Ale ot tundra aš
Vivitalija, siūk ir tu, bus ir tavo gražūs
Laba dienele
Matau temukeje naujus veidus
Zhuvycia, aš šiaip nedariau ūsų, bet , manau, galima iš paprasčiausio žvėjibinio valo padaryti
Supažindinsiu ir jus su mano namų nauja gyventoja - vilkiukė Ūkė

Daugiau apie ją mano bloge
Matau temukeje naujus veidus
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 07 23, 19:06)
Im-bear, o iš ko tu darei savo kiškiukams ūsus?
Zhuvycia, aš šiaip nedariau ūsų, bet , manau, galima iš paprasčiausio žvėjibinio valo padaryti
Supažindinsiu ir jus su mano namų nauja gyventoja - vilkiukė Ūkė

Daugiau apie ją mano bloge
Sveikutė, kaip vaikiukas tavo
O aš labai iš lėto siūnu meškiuką, bet jau dabar matau jo charaktėrį ir Justukas jo labai laukai
O aš labai iš lėto siūnu meškiuką, bet jau dabar matau jo charaktėrį ir Justukas jo labai laukai
QUOTE(Im-bear @ 2009 07 27, 00:07)
Aha, pažiūrėjom.
O kaip čia tavo blogo veidas taip staigiai pasikeitė? Buvo juodas, dabar staiga tapo baltas?