Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Auksaranke, aciu uz tokius siltus zodzius bigsmile.gif

onexyte, gali ir pati pabandyti - surask pacia pirma temuke apie teddy meskiukus ir pagal mano duotas pamokeles pasiusi savo pirmaji meskuti - ten labai detaliai ir su nuotraukom aprasytas kiekvienas zingsniukas. O jei kas bus neaisku - rasyk cia, daugelis merginu gales tau padeti su atsakymais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 22 liepos 2009 - 15:18
QUOTE(auksaranke @ 2009 07 22, 15:09)
Pats maloniausiai ri geriausias budas padaryti is pirmo karto gerai - nueiti i Im-bear kursus. Malonumas neapsakomas, mokytoja laaabai gerai  ir neteks ilgai ieskoti, bandyti ir is savo klaidu mokytis smile.gif Zodziu - dvigubas malonumas - ir su profesionalu pabendrausi, ir is pirmo karto gausi nuostabu rezultata, su patarimais ir pan  biggrin.gif

O tai kur cia tokie kursai vyksta? Vaje kaip nuostabu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Im-bear @ 2009 07 22, 15:18)
Auksaranke, aciu uz tokius siltus zodzius  bigsmile.gif

onexyte, gali ir pati pabandyti - surask pacia pirma temuke apie teddy meskiukus ir pagal mano duotas pamokeles pasiusi savo pirmaji meskuti - ten labai detaliai ir su nuotraukom aprasytas kiekvienas zingsniukas. O jei kas bus neaisku - rasyk cia, daugelis merginu gales tau padeti su atsakymais  mirksiukas.gif

Labai aciu uz patarimus smile.gif Jau skaitau pirmaja tema smile.gif Gaila, kad prazioplinau kai jus ten siuvote visos, skaitau ir toks dziaugsmas uzplusta, Noreciau but ten buvus smile.gif
Atsakyti
Im-bear, o iš ko tu darei savo kiškiukams ūsus? Vieni, žinau, daro iš arklio uodegos (reiks eiti laukais ieškoti juodbėrių žirgelių lotuliukas.gif ), kiti iš kažkokių labai tiesių plonų dalykų, gal plastikas koks spec. nežinai? g.gif
Atsakyti
Zhuvycia-pabandyk šepetį apipešioti mirksiukas.gif Aš esu kažkada bandžius siūtai pelei ūsus padaryti, iš šepečio grindims šluoti keletą šerių išpešti, visai puikiai atrodė smile.gif Galima gi ir kitokių šepečių namie rasti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 07 24, 00:01)
Zhuvycia-pabandyk šepetį apipešioti  mirksiukas.gif Aš esu kažkada bandžius siūtai pelei ūsus padaryti, iš šepečio grindims šluoti keletą šerių išpešti, visai puikiai atrodė  smile.gif Galima gi ir kitokių šepečių namie rasti  rolleyes.gif

Ot Ievushka, 100 metų nesirodo, paskui staiga šast - patarimą. Bet aš kažkaip manau, kad į kolekcinius meškiukus dėti ūsus iš šluotis nelabai kažkaip blush2.gif Man atrodo blush2.gif Gal geriau žirgelį kokį susirasiu.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 07 24, 09:17)
Ot Ievushka, 100 metų nesirodo, paskui staiga šast - patarimą. Bet aš kažkaip manau, kad į kolekcinius meškiukus dėti ūsus iš šluotis nelabai kažkaip  blush2.gif Man atrodo  blush2.gif Gal geriau žirgelį kokį susirasiu.

Tai nesupratau-tu nori meškiukui ūsus prilipdyti? Kažkaip man atrodo-nelabai tiktų lotuliukas.gif

O dėl tų šepečių-taigi būna natūralių šerių šepečiai (aš netgi turiu tokį, tik ten labai šviesūs šereliai, bet turbūt galima rast ir tamsių), ne viską būtina pirkti spec. parduotuvėse. O jei šepečio nerasi, kaip tu sakai-gal tikrai geriau kokį žirgelį pakirpti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai jau grazus visu meskuciai smile.gif 4u.gif clap_1.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 07 24, 18:42)
Tai nesupratau-tu nori meškiukui ūsus prilipdyti? Kažkaip man atrodo-nelabai tiktų  lotuliukas.gif

O dėl tų šepečių-taigi būna natūralių šerių šepečiai (aš netgi turiu tokį, tik ten labai šviesūs šereliai, bet turbūt galima rast ir tamsių), ne viską būtina pirkti spec. parduotuvėse. O jei šepečio nerasi, kaip tu sakai-gal tikrai geriau kokį žirgelį pakirpti  mirksiukas.gif

Ale ot tundra aš doh.gif Visai pamiršau natūralių šerių šepečius. Tiksliai gi, tiks kuo puikiausiai thumbup.gif Ne meškučiui, ne - kiškeliui ax.gif Ir kaip tik baltas bus, tai šviesių ūsiukų ir reikia, ačiū ievushka-spasitelnica. O ką pati beveikianti dabar?

Vivitalija, siūk ir tu, bus ir tavo gražūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif

Matau temukeje naujus veidus thumbup.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 07 23, 19:06)
Im-bear, o iš ko tu darei savo kiškiukams ūsus?

Zhuvycia, aš šiaip nedariau ūsų, bet , manau, galima iš paprasčiausio žvėjibinio valo padaryti mirksiukas.gif

Supažindinsiu ir jus su mano namų nauja gyventoja - vilkiukė Ūkė

user posted image

Daugiau apie ją mano bloge mirksiukas.gif
Atsakyti
Auuuu!!! Kur visos pradingot?

Paziurekit, kas pas mane atvaziavo!!!
Atsakyti
Sveikutė, kaip vaikiukas tavo g.gif
O aš labai iš lėto siūnu meškiuką, bet jau dabar matau jo charaktėrį ir Justukas jo labai laukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 07 27, 00:07)

Aha, pažiūrėjom. thumbup.gif Labai įdomu, kaip jis padarytas, kaip sujungimai padaryti, akytės (atrodo paašios į safe, bet turbūt nea, ten greičiausiai bus sagutės.) O sujungimai, gal jau išardei, patikrinai? lotuliukas.gif Ir kuo kimštas? O ar labai brangiai toks senukas atsiėjo?

O kaip čia tavo blogo veidas taip staigiai pasikeitė? Buvo juodas, dabar staiga tapo baltas? g.gif
Atsakyti