Sveikos! pradejau siuti savo pirmaji meskiuka is paprastu dirbtinio kailiuko atraizu, likusiu nuo vyro megztinio pamusalo
bet kiek iskojau informacijos apie sujungimus, temele, kurioje apie tai kalbejote aptikau istrinta. Siuo metu nelabai yra galimybiu sujungimus isigyti, tad noreciau pasidaryti pati...
Kaip atrodo diskeliai radau, tokius legvai issipjausiu, bet kuo juos jungti? Varztukais kazkokiais ar vielute, ar dar kaip nors? Gal kas patartu? Labai noriu pasidaryt pabandymui ta meski, jei patiks, tuomet jau bus galima ir i medziagas investuot...
QUOTE(cordi @ 2009 07 28, 07:56)
Sveikos! pradejau siuti savo pirmaji meskiuka is paprastu dirbtinio kailiuko atraizu, likusiu nuo vyro megztinio pamusalo
bet kiek iskojau informacijos apie sujungimus, temele, kurioje apie tai kalbejote aptikau istrinta. Siuo metu nelabai yra galimybiu sujungimus isigyti, tad noreciau pasidaryti pati...
Kaip atrodo diskeliai radau, tokius legvai issipjausiu, bet kuo juos jungti? Varztukais kazkokiais ar vielute, ar dar kaip nors? Gal kas patartu? Labai noriu pasidaryt pabandymui ta meski, jei patiks, tuomet jau bus galima ir i medziagas investuot...

Aišku kad gali pabandyti padaryti iš vielučių, paimk kokią kietesnę, tik kažkaip užtvirtink kitoje diskelio pusėje, kad neišlįstų. Be tšiaip jau tie šplintukai kainuoja labi nedaug, gali ir užsisakyti, ai, nors jeigu tik juos pirktum, tai siuntimas kainuotų, tada neapsimokėtų.
Jei diskelius issipjausi, tai juos sujungti gali varzteliais, tik sraigas (ar kaip jis ten lietuviskai vadinasi) turi buti su plasmasiuku-gumyte. Tada neatsisuks. Arba paprasta paskui siulu uztvirtinti reikia ir klijais patepti galima.
T sujungimu ar tu "vieluciu" su kilpute buna tose paciose parduotuvese, kur ir varztus parduoda.
O galima ir be sujungimu padaryti meski ir sujungti siulu.
T sujungimu ar tu "vieluciu" su kilpute buna tose paciose parduotuvese, kur ir varztus parduoda.
O galima ir be sujungimu padaryti meski ir sujungti siulu.
Aisku, aciu, bandysiu daryt
paskui jau pasirodysiu kas isejo
Sveikos
Kokiu grozybiu pirmam puslapy prisiziurejau
Zhuvycia, ziuriu tavo vaikuciai visi vel vietoj
Sveika sugrizusi is atostogu, jurgineli!
cordi, metalinia splintukai parsiduoda ir Ermitaze ir Senukuose prie varztu, o medinius diskelius galima is fanieros ispjauti su drele ir tokiais apvaliai antgaliukais (gali vyro paklausti ar tiesiog statybiniu medziagu pardeje)
Aha, Zhuvycia, na tikrai grazinai visus vaikus i vieta, o kur tada Bima dejai?
Liepsnike, mieloji, leisk pasveikinti tave su trecio vaikelio gimimu
Niu gi tik dabar pamaciau

cordi, metalinia splintukai parsiduoda ir Ermitaze ir Senukuose prie varztu, o medinius diskelius galima is fanieros ispjauti su drele ir tokiais apvaliai antgaliukais (gali vyro paklausti ar tiesiog statybiniu medziagu pardeje)

QUOTE(jurginelis @ 2009 07 29, 14:32)
Sveikos
Aha, susidėjau atgal visus
QUOTE(Im-bear @ 2009 07 29, 16:24)
Sveika sugrizusi is atostogu, jurgineli!

O Bimo nebėra
O šplintukų tikrai yra Senukuose? Oi, tai varau, vakar žiūrėjau kažkokiam namų pasaulyje, bet nieko panašaus jie net nėra matę
O aš, varna, net nepagalvojau, kad liepsnikė susilaukė trečio vaikelio, tiesiog pamačiau, kad lyg ilgesnė vaikučių eilutė tapo ir man nė motais
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 07 29, 17:51)
O Bimo nebėra
Bet ilga istorija, nors ir neliūdna
O šplintukų tikrai yra Senukuose? Oi, tai varau, vakar žiūrėjau kažkokiam namų pasaulyje, bet nieko panašaus jie net nėra matę
Tai galvojau, jau teks per internetą užsisakinėti visada. O tai kodėl tu, Im-bear, užsisakinėji per int? Kodėl nenueini į senukus kokius ir psio?
Galesi ta istorija man rytoi papasakoti
Splintu tikrai yra, kolkas ten nepirkau, nes esu inete prisipirkus
O stai su mediniais diskeliais man paprasciau uzsakyt, nei paciai grezt su drele (nors tuos antgaliukus nusipirkau
QUOTE(Im-bear @ 2009 07 29, 17:57)
Galesi ta istorija man rytoi papasakoti
Bet veliau tai tikrai pirksiu ))) O pirkau jau tokius gelezinius diskelius , kurie dedasi po metalinio disko - tai ju jau tikrai dabar inetu nebeuzsakinesiu - nes jie gi sunkus - kiek svorio priedada
O stai su mediniais diskeliais man paprasciau uzsakyt, nei paciai grezt su drele (nors tuos antgaliukus nusipirkau
), o mano MB rankos ne is tos vietos isaugo, kad grezt - svarbiausia, kad galva vietoje 
Nu ot, niekaip nebūčiau sugalvojusi ieškoti kokiuose senukuose, o šiandien MB parodžiau, aišku, sako, yra tokių daikčiukų senukuose
QUOTE(Im-bear @ 2009 07 29, 16:24)
Dekui
Zuvychia, as kaip tik galvojau taves siandien klausti ar radai metaliuku senukuose
o mano MB rankos ne is tos vietos isaugo, kad grezt
Mano situacija nezinau ar geresne. Turtas man grezti neduoda, bet kol pats prisiruos
Vsio, einu pirkti grąžto, faneros, metaliuų ir prisigaminsiu sau pati ir diskelių, ir metaliuų, užteks čia man laukti iš visokių australijų ar anglijų
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 07 29, 22:33)
Vsio, einu pirkti grąžto, faneros, metaliuų ir prisigaminsiu sau pati ir diskelių, ir metaliuų, užteks čia man laukti iš visokių australijų ar anglijų 
Ryskiai vakar manim nepatikejai, kad viska galima vietoje rasti.
As nesenai suzinojau, kad ir mohero galiu savo kaime rasti. Jie is probear perka