Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Sveikos! pradejau siuti savo pirmaji meskiuka is paprastu dirbtinio kailiuko atraizu, likusiu nuo vyro megztinio pamusalo hihihi.gif bet kiek iskojau informacijos apie sujungimus, temele, kurioje apie tai kalbejote aptikau istrinta. Siuo metu nelabai yra galimybiu sujungimus isigyti, tad noreciau pasidaryti pati... smile.gif Kaip atrodo diskeliai radau, tokius legvai issipjausiu, bet kuo juos jungti? Varztukais kazkokiais ar vielute, ar dar kaip nors? Gal kas patartu? Labai noriu pasidaryt pabandymui ta meski, jei patiks, tuomet jau bus galima ir i medziagas investuot... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2009 07 28, 07:56)
Sveikos! pradejau siuti savo pirmaji meskiuka is paprastu dirbtinio kailiuko atraizu, likusiu nuo vyro megztinio pamusalo  hihihi.gif bet kiek iskojau informacijos apie sujungimus, temele, kurioje apie tai kalbejote aptikau istrinta. Siuo metu nelabai yra galimybiu sujungimus isigyti, tad noreciau pasidaryti pati... smile.gif Kaip atrodo diskeliai radau, tokius legvai issipjausiu, bet kuo juos jungti? Varztukais kazkokiais ar vielute, ar dar kaip nors? Gal kas patartu? Labai noriu pasidaryt pabandymui ta meski, jei patiks, tuomet jau bus galima ir i medziagas investuot... blush2.gif  ax.gif

Aišku kad gali pabandyti padaryti iš vielučių, paimk kokią kietesnę, tik kažkaip užtvirtink kitoje diskelio pusėje, kad neišlįstų. Be tšiaip jau tie šplintukai kainuoja labi nedaug, gali ir užsisakyti, ai, nors jeigu tik juos pirktum, tai siuntimas kainuotų, tada neapsimokėtų.
Atsakyti
Jei diskelius issipjausi, tai juos sujungti gali varzteliais, tik sraigas (ar kaip jis ten lietuviskai vadinasi) turi buti su plasmasiuku-gumyte. Tada neatsisuks. Arba paprasta paskui siulu uztvirtinti reikia ir klijais patepti galima.
T sujungimu ar tu "vieluciu" su kilpute buna tose paciose parduotuvese, kur ir varztus parduoda.

O galima ir be sujungimu padaryti meski ir sujungti siulu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 28 liepos 2009 - 13:06
Aisku, aciu, bandysiu daryt smile.gif paskui jau pasirodysiu kas isejo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kokiu grozybiu pirmam puslapy prisiziurejau bigsmile.gif
Zhuvycia, ziuriu tavo vaikuciai visi vel vietoj thumbup.gif
Atsakyti
Sveika sugrizusi is atostogu, jurgineli!

cordi, metalinia splintukai parsiduoda ir Ermitaze ir Senukuose prie varztu, o medinius diskelius galima is fanieros ispjauti su drele ir tokiais apvaliai antgaliukais (gali vyro paklausti ar tiesiog statybiniu medziagu pardeje) mirksiukas.gif

Aha, Zhuvycia, na tikrai grazinai visus vaikus i vieta, o kur tada Bima dejai? lotuliukas.gif

Liepsnike, mieloji, leisk pasveikinti tave su trecio vaikelio gimimu 4u.gif Niu gi tik dabar pamaciau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 29 liepos 2009 - 15:26
QUOTE(jurginelis @ 2009 07 29, 14:32)
Sveikos  4u.gif
Kokiu grozybiu pirmam puslapy prisiziurejau bigsmile.gif
Zhuvycia, ziuriu tavo vaikuciai visi vel vietoj thumbup.gif

Aha, susidėjau atgal visus lotuliukas.gif

QUOTE(Im-bear @ 2009 07 29, 16:24)
Sveika sugrizusi is atostogu, jurgineli!

cordi, metalinia splintukai parsiduoda ir Ermitaze ir Senukuose prie varztu, o medinius diskelius galima is fanieros ispjauti su drele ir tokiais apvaliai antgaliukais (gali vyro paklausti ar tiesiog statybiniu medziagu pardeje)  mirksiukas.gif

Aha, Zhuvycia, na tikrai grazinai visus vaikus i vieta, o kur tada Bima dejai?  lotuliukas.gif

Liepsnike, mieloji, leisk pasveikinti tave su trecio vaikelio gimimu 4u.gif  Niu gi tik dabar pamaciau  blush2.gif

user posted image

O Bimo nebėra verysad.gif Bet ilga istorija, nors ir neliūdna thumbup.gif

O šplintukų tikrai yra Senukuose? Oi, tai varau, vakar žiūrėjau kažkokiam namų pasaulyje, bet nieko panašaus jie net nėra matę blink.gif Tai galvojau, jau teks per internetą užsisakinėti visada. O tai kodėl tu, Im-bear, užsisakinėji per int? Kodėl nenueini į senukus kokius ir psio?

O aš, varna, net nepagalvojau, kad liepsnikė susilaukė trečio vaikelio, tiesiog pamačiau, kad lyg ilgesnė vaikučių eilutė tapo ir man nė motais blush2.gif blush2.gif blush2.gif Sveikinu labai, jau trečia mūsiškė besiūdama meškiukus gimdo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 07 29, 17:51)
O Bimo nebėra  verysad.gif Bet ilga istorija, nors ir neliūdna  thumbup.gif

O šplintukų tikrai yra Senukuose? Oi, tai varau, vakar žiūrėjau kažkokiam namų pasaulyje, bet nieko panašaus jie net nėra matę  blink.gif Tai galvojau, jau teks per internetą užsisakinėti visada. O tai kodėl tu, Im-bear, užsisakinėji per int? Kodėl nenueini į senukus kokius ir psio?

Galesi ta istorija man rytoi papasakoti smile.gif

Splintu tikrai yra, kolkas ten nepirkau, nes esu inete prisipirkus doh.gif Bet veliau tai tikrai pirksiu ))) O pirkau jau tokius gelezinius diskelius , kurie dedasi po metalinio disko - tai ju jau tikrai dabar inetu nebeuzsakinesiu - nes jie gi sunkus - kiek svorio priedada doh.gif
O stai su mediniais diskeliais man paprasciau uzsakyt, nei paciai grezt su drele (nors tuos antgaliukus nusipirkau doh.gif ), o mano MB rankos ne is tos vietos isaugo, kad grezt - svarbiausia, kad galva vietoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 07 29, 17:57)
Galesi ta istorija man rytoi papasakoti  smile.gif

Splintu tikrai yra, kolkas ten nepirkau, nes esu inete prisipirkus  doh.gif  Bet veliau tai tikrai pirksiu ))) O pirkau jau tokius gelezinius diskelius , kurie dedasi po metalinio disko - tai ju jau tikrai dabar inetu nebeuzsakinesiu - nes jie gi sunkus - kiek svorio priedada  doh.gif
O stai su mediniais diskeliais man paprasciau uzsakyt, nei paciai grezt su drele (nors tuos antgaliukus nusipirkau  doh.gif ), o mano MB rankos ne is tos vietos isaugo, kad grezt - svarbiausia, kad galva vietoje  mirksiukas.gif

Nu ot, niekaip nebūčiau sugalvojusi ieškoti kokiuose senukuose, o šiandien MB parodžiau, aišku, sako, yra tokių daikčiukų senukuose doh.gif O aš kaip tik laukiu nesulaukiu siuntinio su krūva šplintų ir diskelių iš Australijos. Jau visus pabaigiau, guli mano kiškelis pasiūtas, ir niekaip surinkti negaliu verysad.gif Dabar jau nebeužsisakinėsiu, eisiu į senukus.
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 07 29, 16:24)
Liepsnike, mieloji, leisk pasveikinti tave su trecio vaikelio gimimu 4u.gif  Niu gi tik dabar pamaciau  blush2.gif

Dekui ax.gif

Zuvychia, as kaip tik galvojau taves siandien klausti ar radai metaliuku senukuose rolleyes.gif .

o mano MB rankos ne is tos vietos isaugo, kad grezt

Mano situacija nezinau ar geresne. Turtas man grezti neduoda, bet kol pats prisiruos doh.gif . Tiesa, pirma reikia fanieros nupirkti, bet cia vel vyriskas darbas hihihi.gif
Atsakyti
Vsio, einu pirkti grąžto, faneros, metaliuų ir prisigaminsiu sau pati ir diskelių, ir metaliuų, užteks čia man laukti iš visokių australijų ar anglijų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 07 29, 22:33)
Vsio, einu pirkti grąžto, faneros, metaliuų ir prisigaminsiu sau pati ir diskelių, ir metaliuų, užteks čia man laukti iš visokių australijų ar anglijų  schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ryskiai vakar manim nepatikejai, kad viska galima vietoje rasti.

As nesenai suzinojau, kad ir mohero galiu savo kaime rasti. Jie is probear perka blink.gif . Ir saugiu plasmasiniu sanariuku buna, ir akiu. Tiesa, tik nuo 1cm buvo, bet manau irgi galima bus susitarti, jei reikes mazesniu unsure.gif
Atsakyti