Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Prisikikenau as cia jusu postus skaitydama hihihi.gif As jau seniau rodziau savo brangiausiam diskelius ir splintukus. Klausiau, ar pagamins man keleta poru. Atsakymas buvo - senukuose nupirksiu unsure.gif hihihi.gif Zodziu, netraukia jo prie rankdarbiu. Nors prisizadejo man virbalus isdrozt. Drozia jau puse metu lotuliukas.gif
Im-bear, mes irgi buvom Palangoj. Dairiausi, galvojau, gal pamatysiu kur siuvancia meskiuka, tai uzkalbinsiu lotuliukas.gif Pati papludimy siuvau, tai laiko nebejauciau. Uztat turiu dabar ruda nugara lotuliukas.gif
Atsakyti
tongue.gif sakiau siūsiu tris iškart, bet pirmasis, teisingiau pirmoji pareikalavo ją užbaigt smile.gif
Pati dariau iškarpą, nes norėjau pagaut mano mažiausios mergytės charakterį. Tad Smilė gavosi tokia pat švelni, bet iš išvaizdos nedraugiška ir drovi ir kiek liūdnoka. Žinau, kad nosytė netobula ir kojytes nelabai pasisekė patonuot.
Pasakykit profesionalės savo nuomonę ir kritiką ax.gif
user posted imageuser posted image

daugiau nuotraukyčių čia
Atsakyti
Labai mielas, siltas meskutis wub.gif Taip ir atrodo, kad sis meskiukas Smiltes ir niekieno kito thumbup.gif Ir nosyte man labai faina. Pati vis tokia noriu meskiukui padaryti, bet vis kreivai gaunasi. Bet nepasiduodu, gal dar pavyks. O tavoji visai neblogai isejo thumbup.gif Lauksim tesinio mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors ir liūdnas meskutis, bet labai labai mielas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai labai graži meškytė, švelnutė, meilutė, visai visai ne nedraugiška schmoll.gif
Atsakyti
Nezinau, draugiska ar ne, bet man labai miela meskute wub.gif
Atsakyti
dragonfly, nutariau plačiau pakomentuoti tavo meškytę, nes žinau, kaip neįdomu, kai visi tik sako "miela, graži ar pan, o nieko konkretaus mirksiukas.gif Tai va, man labai labai patiko kailiukas, minkštutėlis, ir spalvytė (tiek kailiuko, tiek tonavimo), viskas labai darnu. Labai man patiko proporcijos, didelė galvytė ir tokios tiesios paprastos kojytės bei rankytės. Snukutėlis mielas, stengeisi gražiai padaryti vokus, ir beveik išėjo, gal šiek tiek matosi kreivumas, kaip ir šiek tiek kreivokai išsiuvinėta burnytė, bet tai tik duoda charakterį ir meilumą Smilytei. Dėl tonavimo, tai taip, nors spalvytė tonavimo man patinka, tačiau jis dar šiek tiek labiau panašus ne į tonavimą o į terliojimą ax.gif Nors aš čia daug negaliu aiškinti, nes pati esu visiška profanė tonavime, tik žinau, kaip maždaug turi atrodyti viskas. Žinau, kad neturėtų būti jokio tarpeliuko tarp, sakykim, nosytės ir jos tonavimo aplinkui, arba pėdučių ir tonavimo.Bet man tai nepavysta, ta aš per daug nieko ir netonuoju. Bet, pvz., kai tonuoju akytes, tai aš pirmiausia išpaišau akyčių (ar nosytės) vietą, o tik tada siūnu akytes ir dar padailinu aplink akytes tonavimą., Tada nebebūna jokio tarpeliuko tarp akytės ir jos tonavimo.
Nosytę tikrai labaidrąsiai ir pakankamai gražiai išsiuvinėjai. Aš visiškai neįsivaizduoju, kad ir kiek bandau, kaip galima (gražiai) išsiuvinėti tas figūrines nosytes, kaip pvz. va šito meškio, ir kitų tos pačios autorės. Aš vis pasirįžtu, bet baigiasi mano nosytės visos apskritos arba, geriausiu atveju, kvadratinės. Čia man dar mokytis ir mokytis.
Kas man labiausiai nepatiko tavo meškiukyje, tai tas aksesuaras-mezginukas-sagutė biggrin.gif Ir spalva nelabai, ir nelabai jis matosi, ir paskirtis jo nelabai aiški blush2.gif Na, bet čia gal man tik taip atrodo.
Tai tokie mano pamąstymai, nors tikrai nepretenduoju į profesionales, bet man labai malonu yra, kai ka nors detaliai apibūdina mano meškiuką, tada tikrai žinai, ką gal taisyti, o kas gal jau ir taip gerai.
reitai rodyk kitus du meškiuku-seseriukus thumbup.gif
Atsakyti
Zhuvycia, va ačiū dideliausias 4u.gif teisingai pasakei mano "tonavimą" tik terliojimu galima pavadint tongue.gif
Atsakyti
dragonfly*-labai miela tavo meškutė wub.gif švelnumas , minkštumas, tikrai į paviršių kelia vien teigiamus jausmus...
Man irgi truputį neaiškus Smilės aksesuaras... g.gif Bet vaizdo labai tikrai negadina.
O kur tie tonavimo tarpeliai? Man nieko neismato. Tarsi prie pat nosytės pradėta tonuoti, be jokių tarpų...

Bet jau Smiltės gražumas... Ai , ir šiaip pasidairiau po tavo albumėlį, vaikučiais tavais pasidžiaugiau bigsmile.gif tikrasis grožis wub.gif
Atsakyti
Kokie keisti meškiukai šitos autorės, kai kurie tikri pabaisiukai. Kaip man įdomu, kaip kiekvienas autorius kažką savo suranda. cinkelis toks atsiranda.
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2009 08 03, 16:18)
dragonfly*-labai miela tavo meškutė  wub.gif švelnumas , minkštumas, tikrai į paviršių kelia vien teigiamus jausmus...
Man irgi truputį neaiškus Smilės aksesuaras... g.gif Bet vaizdo labai tikrai negadina.
O kur tie tonavimo tarpeliai? Man nieko neismato. Tarsi prie pat nosytės pradėta tonuoti, be jokių tarpų...

Bet jau Smiltės gražumas... Ai , ir šiaip pasidairiau po tavo albumėlį, vaikučiais tavais pasidžiaugiau  bigsmile.gif tikrasis grožis  wub.gif

oro_buckis.gif
o dėl aksesuaro tai matyt visi bus mano tokie keistoki tongue.gif jokios paskirties jis neturi, tiesiog pabrėžia pilvelį ir užpakaliuko linkį. Taip kažkaip susidiktavo, nenorėjau tradiciškai ant galvos ar kakliuko.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 08 03, 15:58)
... žinau, kaip maždaug turi atrodyti viskas...

Pirmiausia noriu "paspirginti" Zhuvycios komentarą smile.gif. Aš manau, kad jeigu visada darysim viską kaip reikia, tai tikrai niekada nesukursim savito stiliaus ir visi meškinai atrodys baisiai vienodi. Taisyklės juk tam ir yra, kad jas laužyti mirksiukas.gif . Viena žinoma lėlininkė yra pasakius, kad kurti reikia taip, kaip tau pačiai gražu, tik tada sukurtas daiktas bus "iš širdies". Nepyk, Zhuvycia, čia mano nuomonė ax.gif .

Apie paskutinę meškutę.. dragonfly*, man tavo meškinai darosi vieni mylimiausių blush2.gif, paskutinis irgi labai wub.gif . O, kad nebūčiau apkaltinta, kad žeriu nieko nepasakančius pagyrimus - argumentuoju:
- kailiukas toks, kad rankos iš karto tiesiasi paniurkyt group.gif;
- žvilgsnis toks liūdnai mielas, kad negali neužkabinti bigsmile.gif ;
- nosytės "negeras" siuvinėjimas suteikia meškiukei tikroviškumo wub.gif ;
- kaip truputuką susijęs su drabužiais asmuo norėčiau ir ant meškutės drabužėlio uždėti riebų pliusą - viskas, kas nesupranti kaip ir kodėl yra, labai intriguoja mirksiukas.gif ;
- na ir paskutinis - foto irgi labai liuks. thumbup.gif

Aš taip pat nepasikuklinau ir įkišau nosį giliau į dragonfly* albumą - fantastiška šeimyna wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 03 rugpjūčio 2009 - 20:58
Sveikos,na,va,kaip graziai pakomentavot ax.gif nes ziuriu tema liudnoka pasidare g.gif
Meskute labai grazi,sarmo priduoda didele galva ir liudnas zvilgsnis bigsmile.gif
Nosyte,be abejo,sunku issiuvineti,bet tokiam graziam meskiukui,patvarkyciau blush2.gif
Atsakyti