dragonfly, nutariau plačiau pakomentuoti tavo meškytę, nes žinau, kaip neįdomu, kai visi tik sako "miela, graži ar pan, o nieko konkretaus

Tai va, man labai labai patiko kailiukas, minkštutėlis, ir spalvytė (tiek kailiuko, tiek tonavimo), viskas labai darnu. Labai man patiko proporcijos, didelė galvytė ir tokios tiesios paprastos kojytės bei rankytės. Snukutėlis mielas, stengeisi gražiai padaryti vokus, ir beveik išėjo, gal šiek tiek matosi kreivumas, kaip ir šiek tiek kreivokai išsiuvinėta burnytė, bet tai tik duoda charakterį ir meilumą Smilytei. Dėl tonavimo, tai taip, nors spalvytė tonavimo man patinka, tačiau jis dar šiek tiek labiau panašus ne į tonavimą o į terliojimą

Nors aš čia daug negaliu aiškinti, nes pati esu visiška profanė tonavime, tik žinau, kaip maždaug turi atrodyti viskas. Žinau, kad neturėtų būti jokio tarpeliuko tarp, sakykim, nosytės ir jos tonavimo aplinkui, arba pėdučių ir tonavimo.Bet man tai nepavysta, ta aš per daug nieko ir netonuoju. Bet, pvz., kai tonuoju akytes, tai aš pirmiausia išpaišau akyčių (ar nosytės) vietą, o tik tada siūnu akytes ir dar padailinu aplink akytes tonavimą., Tada nebebūna jokio tarpeliuko tarp akytės ir jos tonavimo.
Nosytę tikrai labaidrąsiai ir pakankamai gražiai išsiuvinėjai. Aš visiškai neįsivaizduoju, kad ir kiek bandau, kaip galima (gražiai) išsiuvinėti tas figūrines nosytes, kaip pvz.
va šito meškio, ir kitų tos pačios autorės. Aš vis pasirįžtu, bet baigiasi mano nosytės visos apskritos arba, geriausiu atveju, kvadratinės. Čia man dar mokytis ir mokytis.
Kas man labiausiai nepatiko tavo meškiukyje, tai tas aksesuaras-mezginukas-sagutė

Ir spalva nelabai, ir nelabai jis matosi, ir paskirtis jo nelabai aiški

Na, bet čia gal man tik taip atrodo.
Tai tokie mano pamąstymai, nors tikrai nepretenduoju į profesionales, bet man labai malonu yra, kai ka nors detaliai apibūdina mano meškiuką, tada tikrai žinai, ką gal taisyti, o kas gal jau ir taip gerai.
reitai rodyk kitus du meškiuku-seseriukus