Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 10 10, 17:45)
Pudra, labai maloni tavo meškutė, beje, o kokios ji iš tikrųjų spalvos?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Zhuvyciai akinukų reikia biggrin.gif . Mano meškutė iš pieno spalvos medvilninio audinio, tonuota rusvais aliejiniais dažais mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 10 10, 20:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zhuvyciai akinukų reikia  biggrin.gif . Mano meškutė iš pieno spalvos medvilninio audinio, tonuota rusvais aliejiniais dažais  mirksiukas.gif  4u.gif

Ko če jokėsi daba? g.gif Turiu aš tuos akinius, turiu lotuliukas.gif Bet taigi tavo nuotraukytė taigi... nu jau nesakyk, kad natūralios ten spalvos, gi aiškiai paretušuota, parudinta visa? Arba varau akinius naujus pirktis doh.gif
Atsakyti
Pudra,L.grazus pateikimas darbo!Meskute,kaip jau ir rase atrodo mazyte.Miela!
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 10 10, 19:26)
Ko če jokėsi daba?  g.gif Turiu aš tuos akinius, turiu  lotuliukas.gif Bet taigi tavo nuotraukytė taigi... nu jau nesakyk, kad natūralios ten spalvos, gi aiškiai paretušuota, parudinta visa? Arba varau akinius naujus pirktis  doh.gif

Ai, tu apie tai irnesakyk.gif . Kiek suprantu, tai nuotrauka sendinta (ar kaip ten vadinasi smile.gif ). Be to, fotografuota temstant, o ir rudai balti namai fone tikriausiai padaro savo smile.gif . Nieko nenorėjau pasakyti blogo apie akinukus doh.gif 4u.gif

Ačiū, Julia B. 4u.gif
Atsakyti
Pudra idomi meskute bigsmile.gif Dziugu,kad grizai prie mesku ax.gif
O,as vis pasiziuriu i savo kailiukus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 10 spalio 2009 - 20:57
QUOTE(rulle @ 2009 10 10, 21:56)
Pudra idomi meskute bigsmile.gif Dziugu,kad grizai prie mesku ax.gif
O,as vis pasiziuriu i savo kailiukus doh.gif

O aš gi irgi psižiūriu į visąąąą kailiukų paletę, pavyzdžius gi atsisiunčiau bigsmile.gif Nu, nepalyginsi, niekaip nepalyginsi kai užisakinėjau kailiukus iš interneto "apgraibom" ir kai dabar turiu toooookią gausybę nuostabių kailiukų pavyzdžių. Tai va, paglostau, pačiupinėju, ir iškarto gimsta koks naujas meškiuko vaizdas galvoje. Oi, tuoj tuoj parodysiu savo naują kūrinėlį, labai nustebsite (kaip ir aš stebiuosi, ir vis dar nenusprendžiu, kas čia toks - ar... bet ne, nesakysiu dar lotuliukas.gif
Atsakyti
Zhuvycia ,manau,tu vis tik atradai savo smile.gif paglostai ir ka tai sukuri rolleyes.gif
O,as,pakolkas, tik maziukus galiu prisiversti pasiuti blush2.gif Pagavoju,gal parduoti ta kailiuka g.gif bet dar susilaikau,gal gi pribresiu biggrin.gif
Kada jau parodysi bigsmile.gif
Atsakyti
Zhuvycia, laukiam tavo nauji kurinelio pasirodymo mirksiukas.gif

Rulle, gal pribresi dar ir didesniam meskiukui kada? g.gif

Užsukau į temukę, kad supažindčiau jus visus su 2010 metų simboliu biggrin.gif - štai koks jis - mažylis Hiroshi - iš japonų kalbos reiškia Tolerantiškas ir Dosnus. Tikiuosi, Naujieji Metai tokie ir bus thumbup.gif

user posted image

Mano temoje daugiau nuotraukų smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Zhuvycia, aciu uz nuoroda. Is tiesu nuostabus meskiukai wub.gif
Im-bear, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Rulle, ačiū 4u.gif . Tikiuosi, kad ne tik pas meškas, bet ir pas lėlės tuojau pat sugrįšiu - viena galvelė eilės laukia ax.gif .

Im-bear kūrinėlis be žodžių wub.gif . Teko man tą džiaugsmą rankose palaikyt, jei gerai prisimenu, kai žiūri į tigriuką iš viršaus - jis atrodo liūdnas, o kai laikai jį savo akių linijoje - atsiskleidžia nuostabi šypsena smile.gif . Meistro darbas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Im-bear, labai gražus Tigriukas, labai gražiai juostytes padarei thumbup.gif Ir snukutį paformavai atrodo, ar ne?

O aš tai vis nepailstu knaisiotis po internetą, ieškodama vis daugiau technologijų, vis gilesnių meškiukų siuvimo mokymų. Tai žiūrėkit, kokį dalyką radau. Či avirtualųs kursai (ne tik meškiukų, ir lėlių, ir dar begalės visokių), labai išsamūs, profesionalūs, tik... mokami ax.gif Bet aišku, už žinias reikia mokėti. Na, bet parduodi meškiuką - nusiperki kursus, tada asiūni naują, ,panaudojęs gautas žinias, parduodi jau dvigubai brangiau, nu taip ir gyveni lotuliukas.gif
Meškiukų siuvimo kursai
Atsakyti
Tyluma... ramuma...

O čia Broniukas

user posted image

Ale jau iš tos baimės nuotraukas kad sumažinau doh.gif
Atsakyti