Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 10 13, 23:52)
Ačiū, Naktibaldėle, tu, kaip visada, naktimis rašinėji. Vis prisimenu tave kaip mūsų pirmojo konkurso naktinę dvasią  wub.gif

aha buvau užsivedus blush2.gif , dabar laiko stoka begalinė verysad.gif , tai net bijau įsisukti vėl į sektą, nes žinau kuom baigsis lotuliukas.gif , tai įlendu tyliai paspoksau, ir užtenka, bet kaip pamatau tokius grožiu nebenutyliu blush2.gif , beje mano pirmoji meškutė išėjo į konkursą darželyje lotuliukas.gif , papasakosiu jei seksis gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 10 14, 00:31)
aha buvau užsivedus  blush2.gif , dabar laiko stoka begalinė  verysad.gif , tai net bijau įsisukti vėl į sektą, nes žinau kuom baigsis  lotuliukas.gif , tai įlendu tyliai paspoksau, ir užtenka, bet kaip pamatau tokius grožiu nebenutyliu  blush2.gif , beje mano pirmoji meškutė išėjo į konkursą darželyje  lotuliukas.gif , papasakosiu jei seksis gerai  biggrin.gif

Smagu atsiminti tą laiką wub.gif Beje, mano mažytei jau tuoj metukai, reiškia, jau daugiau kaip metai esu užsikrėtusi meškiukais.

Dėmesio Dėmesio, kadangi Im-bear pati nepasisako, tai aš už ją - jos blogas - 7 vietoje meškiukinių blogų top 100!!! Kaip jums? mirksiukas.gif Smagu tai konstatuoti, kad esi pirmajame 10-uke tar pačių žymiausių (tiesa, bendrai blogas ne tas pats kas web puslapis, bet nesvarbu)

Či agalit eperžiūrėti visą TOP 100-tuką?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 10 14, 13:50)
Smagu atsiminti tą laiką  wub.gif  Beje, mano mažytei jau tuoj metukai, reiškia, jau daugiau kaip metai esu užsikrėtusi meškiukais.

Dėmesio Dėmesio, kadangi Im-bear pati nepasisako, tai aš už ją - jos blogas - 7 vietoje meškiukinių blogų top 100!!! Kaip jums?  mirksiukas.gif Smagu tai konstatuoti, kad esi pirmajame 10-uke tar pačių žymiausių (tiesa, bendrai blogas ne tas pats kas web puslapis, bet nesvarbu)

Či agalit eperžiūrėti visą TOP 100-tuką?

Tai kad ji 1 vietos verta , kai pamaciau kiek krupstumo ideta i kiekviena , ten jau sedevrai be zodziu .
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 10 14, 12:50)
...jos blogas - 7 vietoje meškiukinių blogų top 100!!! ....

Vau! Sveikinam Im-bear!! clap.gif 4u.gif
Atsakyti
O Im-bear, tai, žiūrau, mus metė g.gif
Atsakyti
Zhuvycia, na kaip as galiu savo mylimiausia temuke palikti schmoll.gif Siandien nuo pietu ruosiuosi parasyti posta, bet vis kas nors neduoda doh.gif

Noriu padekoti jums, mergaites ir uz gera zodi mano Hiroshi ir uz sveikinimus - pati nesuprantu kaip ten septintoje vietoje atsiduriau lotuliukas.gif

pudra, tikrai, tu gerai pastebejai, kad tigriukas stebuklingas ir moka keisti nuostaikas mirksiukas.gif

Zhuvycia, juostytes tigrui piesiau aliejiniais daziukais, o snukuti kaip ir neformavau - tokia jau galvos iskarpa gavosi biggrin.gif Tiesa, pakele nuotaika tavo Broniukas - toks pozityvus gyvunelis thumbup.gif

Paspalvinsiu dar tema:

user posted image

renax, labai malonu, kad uzsukai ir dar prisimeni mano meskiukus - aciu tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, viskas susitvarkė, Im-bear atsirado, galiu eiti miegoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 10 15, 22:33)
Na va, viskas susitvarkė, Im-bear atsirado, galiu eiti miegoti  lotuliukas.gif

Zhuvycia, lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mergaites, kaip ir zadejau, idejau i blogo sniego senio Nezhiko iskarpa

user posted image

Iskarpa posto gale
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 10 16, 10:21)
Zhuvycia,  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mergaites, kaip ir zadejau, idejau i blogo sniego senio Nezhiko iskarpa

Iskarpa posto gale

Im-bear, o kaip tą nosytę padarei? Tiesiog elementariai pridaigstei mažiukais dygsniukais? Ir dar prikimšai turbūt šio to, dar pablizginai gal batų tepalu lotuliukas.gif Fainiukas nosiukas labai. thumbup.gif

Pažūrėjau iškarpą, ir tik dabar pamačiau, kad jo kojytės - visai ir ne kojytės o tik blyneliai tokie lotuliukas.gif

Ką tik perskaičiau, kad nuostabūs meškiukų kūrėjai White Forest yra vyras ir žmona. Kaip fainai - žmona pasiūna meškiukus, vyras juos tonuoja, daro iš vilnos akių plotus, snukučius, pėdutes, žmona siuvinėja nosytes. Jų meškiukai pilni meilės ne tik pačiam meškiukui, bet ir kūrėjų tarpusavio melės. Kaip čia reiks man savo vyrą priversti nuvelti savo meškiukams kokius vokus ar padukus g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 16 spalio 2009 - 10:38
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 10 16, 11:28)
Im-bear, o kaip tą nosytę padarei? Tiesiog elementariai pridaigstei mažiukais dygsniukais? Ir dar prikimšai turbūt šio to, dar pablizginai gal batų tepalu  lotuliukas.gif Fainiukas nosiukas labai.  thumbup.gif

Pažūrėjau iškarpą, ir tik dabar pamačiau, kad jo kojytės - visai ir ne kojytės o tik blyneliai tokie  lotuliukas.gif

Znuvycia, nosyte is odos gabaliuko - mano bloge ideta tokios nosytes iskarpa. Tiesiog mazais dygsneliais prisiuta ir padengta laku ))

Ir tiesa, iskarpoje is vis nera kojyciu, as jas pati sugalvojau, o tas bynelis - tai kunelio apacia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 16 spalio 2009 - 11:05
Kaip tik norejau klausti apie kojeles. Nes pamenu, sakei, kad patobulinai iskarpa. Ir ten labai jau keistai tas blynas atrode ax.gif . Ir dar - tavo kojeles tik prisiutos ar su diskais?
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 10 16, 12:48)
Kaip tik norejau klausti apie kojeles. Nes pamenu, sakei, kad patobulinai iskarpa. Ir ten labai jau keistai tas blynas atrode  ax.gif . Ir dar - tavo kojeles tik prisiutos ar su diskais?

liepsnike, tiesiog prisiuvau, nes siaip jos nelabai funkcionalios butu ))) O ir galva prisiuta prie kuno - dariau primityvesni meskiuka, bet siap galima ir galva ir koiytes, ir rankytes su sujungimais daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 16 spalio 2009 - 11:58