Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Dėkui už iškarpą aciuks.gif
Atsakyti
Na štai, nors labai iš leto bet vieną dabelį padariau ax.gif
Susipažinkite su meškute TILDA-ROŽYTE

Akytės iš upinių perliukų, nosytė velta, sijonas- kailinis (juk žiema ne už kalnų ).

Parodžiau MB, jis parodė thumbup.gif , taigi ryt jo gimtadienis-teks dovanot rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Daivute, faina Rozyte gavosi )) Kaip man patinka rozes wub.gif

O cia mano naujas meskiukas wub.gif

Tai Kaledinė Džiaugsmo ir Linksmybių Dvasia - meškiukas Kalvinas 4u.gif 29 cm, 4 spalvu vintažinis pliušas, stiklinės akys. Viduje pjuvėnos ir mineralinis granuliatas. Varpeliai, arkliukas "su obuoliais" nudažytas ir sendintas ))) Tonuotas aliejiniais dažais. Ant nosytės nupiešta snaigė wub.gif

user posted image

Užsukite pažiurėti daugiau nuotraukų
Atsakyti
Im-bear, aš obuolių pyragą iškepsiu, kavos išvirsiu-ar pasakysi kada ir kaip tu spėji doh.gif
Aš nevilty doh.gif verysad.gif

Koks Kalvinas wub.gif thumbup.gif Kalėdinis kalėdinis wub.gif
Atsakyti
Man irgi žiauriai patinka tildžiukai wub.gif . Įdomus spalvų derinys, daiva_z 4u.gif . O jau kokia spintutė ten tolumoj fone matosi bigsmile.gif

O Kalvinas laisvalaikiu dirba klounu? biggrin.gif Vis stebiuosi tavo išradingumu tonuojant, Im-bear thumbup.gif
Atsakyti

Im-bier tikrai gavosi sventinis - dziaugsmo meskiukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 20 spalio 2009 - 18:51
QUOTE(daiva_z @ 2009 10 20, 16:22)
Na štai, nors labai iš leto bet vieną dabelį padariau   ax.gif
Susipažinkite su meškute TILDA-ROŽYTE

Akytės iš upinių perliukų, nosytė velta, sijonas- kailinis (juk žiema ne už kalnų  ).

Parodžiau MB, jis parodė  thumbup.gif  , taigi ryt jo gimtadienis-teks dovanot   rolleyes.gif

Nieko tokia Rožytė gavosi, gražiai ta roželė ant petuko įsikomponavo, bet labiausiai tai man krosnikė wub.gif Eik tu sau, kokia, ar ji tokia mažytė? Ar Rožytė didžiulė?

QUOTE(Im-bear @ 2009 10 20, 16:55)
Daivute, faina Rozyte gavosi )) Kaip man patinka rozes  wub.gif

O cia mano naujas meskiukas  wub.gif

Tai Kaledinė Džiaugsmo ir Linksmybių Dvasia - meškiukas Kalvinas  4u.gif 29 cm, 4 spalvu vintažinis pliušas, stiklinės akys. Viduje pjuvėnos ir mineralinis granuliatas. Varpeliai, arkliukas "su obuoliais" nudažytas ir sendintas ))) Tonuotas aliejiniais dažais. Ant nosytės nupiešta snaigė  wub.gif

Užsukite pažiurėti daugiau nuotraukų

O, Kalvinukas liuks, linksmas tokis, senobinis. Tai štai, kaip gražiai tuos pliušus prikeli gyvenimui thumbup.gif O iš akyčių tai jau visada galima pažinti, kad čia tavo meškiukai mirksiukas.gif Man dar arkliukas patiko (beje, ne į temą, bet žinai, kad pilkas jau pasigydė ranką, tai vėl galės pradėti dirbti)

Pas mus tai pas visas vienu metu kažkaip uždera darbelių. Aš rytoj irgi parodysiu savo baigtąjį (tikiuosi, švies saulė ir galėsiu nufotkinti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 20 spalio 2009 - 20:16
Kokie gražūs meškiukai nauji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2009 10 20, 17:23)
Im-bear, aš obuolių pyragą iškepsiu, kavos išvirsiu-ar pasakysi kada ir kaip tu spėji  doh.gif
Aš nevilty  doh.gif  verysad.gif
Koks Kalvinas  wub.gif  thumbup.gif Kalėdinis kalėdinis  wub.gif

Daivute, pyragu dabar nevalgau, bet jei iskepsi obuoliu su medum viduje ir uzvirsi skanios zalios arbatos, tai atvaziuosiu ir kelias paslaptis atskleisiu mirksiukas.gif

QUOTE(pudra @ 2009 10 20, 19:04)
O Kalvinas laisvalaikiu dirba klounu?  biggrin.gif  Vis stebiuosi tavo išradingumu tonuojant, Im-bear  thumbup.gif

pudra, itariu, kad dirba lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aciukas tau drinks_cheers.gif

QUOTE(prapieste @ 2009 10 20, 19:51)
Im-bier tikrai gavosi sventinis - dziaugsmo meskiukas thumbup.gif

prapieste, sirdingai dekoju biggrin.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 10 20, 21:12)
O, Kalvinukas liuks, linksmas tokis, senobinis. Tai štai, kaip gražiai tuos pliušus prikeli gyvenimui  thumbup.gif O iš akyčių tai jau visada galima pažinti, kad čia tavo meškiukai  mirksiukas.gif Man dar arkliukas patiko

drinks_cheers.gif Zhuvycia, gerai, kad nors is akiu lotuliukas.gif Man tai jie visi tokie skirtingi atrodo rolleyes.gif
Na laukiam tavuju naujenu )))
Papildyta:
QUOTE(belkaa @ 2009 10 20, 23:39)
Kokie gražūs meškiukai nauji  wub.gif

belkaa, friends.gif
Atsakyti
Laba, Pudra, aciuks.gif Ten tolumoje Justino komodėlė knygutėm susidėt wub.gif

Zhuvycia, tai tokia maza smilkalinė ax.gif Kadangi jau gyvenam name, o dar vietoj židinio tik skylė, tai nupirkau mini namų židinį, vis šilčiau rolleyes.gif

Im-bear, tu nevalgai verysad.gif obuolių pyrago. O mano šeima kaip jį kerta doh.gif Bet keptų obuolių ir žalios arbatos-galiu pioneer.gif
Atsakyti
Labas rytas!

QUOTE(daiva_z @ 2009 10 21, 07:32)
Im-bear, tu nevalgai  verysad.gif obuolių pyrago. O mano šeima kaip jį kerta  doh.gif Bet keptų obuolių ir žalios arbatos-galiu  pioneer.gif

Tada laukiu pakvietimo, Daivut mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti