Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Labas rytelis smile.gif
Labai grazus jau tas Im-bear Kalvinukas, toks spalvotas i nosyte labai labai wub.gif
Na ir as pasirosysiu:
Cia meskutis Ugnius, tikrasis ugnies saugotojas. Pirmas mano meskutis su sujungimais (nors tik galvyte). Siutas is kazkokio keisto namie rasto kailiuko lotuliukas.gif

Ugnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voriukė: 21 spalio 2009 - 09:26
QUOTE(voriukė @ 2009 10 21, 10:24)
Labas rytelis  smile.gif
Labai grazus jau tas Im-bear Kalvinukas, toks spalvotas i nosyte labai labai  wub.gif
Na ir as pasirosysiu:
Cia meskutis Ugnius, tikrasis ugnies saugotojas. Pirmas mano meskutis su sujungimais (nors tik galvyte). Siutas is kazkokio keisto namie rasto kailiuko  lotuliukas.gif

user posted image

O žinok nuotraukytės tai nesimato schmoll.gif

O čia mano segė

Bet tiesiog širdį spaudžia, kad negalėjau padaryti geresnių nuotraukų - tamsu, apsiniaukę, o segę rytoj noriu atiduoti. doh.gif

Papildyta:
Voriuke, jau parodė nuorodą, pažiūrėjau Ugniuką. Juokingas toks, tikras ugnies sergėtojas. Ilgas kailiukas - mano mylimiausias thumbup.gif Aišku, kadangi čia ugnies sergėtojas, tai jam ir tinka būti tokiam su ilgais peisais, bet šiaip ilgą kailiuką galima labai puikiai apkarpyti, suformuojant gražias formas. Bet tu šaunuolė, jau visi namai žiūriu meškiukais apdėlioti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkada Im-bear rase kaip sumazinti nuotraukyte, kad galima butu cia ikelti, gal kuri man parasytumet i az. Nes jau kelinta kart bandau ir niekaip man nesigauna ikelt sad.gif
Atsakyti
Voriuke, man tai Ugnius toks nuoširdžiai susirūpinusiu snukučiu pasirodė biggrin.gif , liuks, labai nuotaikingas thumbup.gif

Zhuvycia, sagė iš koto verčia, šaunuolė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Jau pribrendau ir pasiuvau meskiuka biggrin.gif Kailiukas senokai pas Im-bear pirktas,snukutis,pedos ir leteneles veltos,nelabai man graziai cia gavosi su tuo velimu blush2.gif bet labai norejau isbandyti ax.gif
26 cm
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rulle, koks gražuolis wub.gif Blin, nemoku rašyti kaip kitos blush2.gif Bet aš sužavėta blink.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 10 26, 18:52)
Sveikos smile.gif Jau pribrendau ir pasiuvau meskiuka biggrin.gif  Kailiukas senokai pas Im-bear pirktas,snukutis,pedos ir leteneles veltos,nelabai man graziai cia gavosi su tuo velimu blush2.gif bet labai norejau isbandyti ax.gif
26 cm

Grazuliukas:) Alyvinis, alyvu prisiuostes, labai pavasariskas smile.gif Svelniu pavasarisku atspalviu smile.gif biggrin.gif
Ale toks visai nemaziukas, kiek pamenu, lyg ir mazuciukus darei.... Matyt, jau rimtai labai pribrendai biggrin.gif
Atsakyti
rulle - tikrai kitoniškas, labai įdomus, simpatulka wub.gif Labai graži juodo šokolado nosytė thumbup.gif iš ko ji padaryta?
Ir visai gerai tau gavosi su tuo vėlimu, snukutis gražiai suformuotas thumbup.gif
Man tik atrodo-baltas nėrinių kaspinas jam nelabai tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 26 spalio 2009 - 20:28
QUOTE(daiva_z @ 2009 10 26, 18:02)
Rulle, koks gražuolis  wub.gif Blin, nemoku rašyti kaip kitos  blush2.gif Bet aš sužavėta  blink.gif  thumbup.gif  wub.gif

4u.gif malonu,kad patiko
Papildyta:
QUOTE(auksaranke @ 2009 10 26, 18:46)
Grazuliukas:) Alyvinis, alyvu prisiuostes, labai pavasariskas smile.gif Svelniu pavasarisku atspalviu smile.gif biggrin.gif
Ale toks visai nemaziukas, kiek pamenu, lyg ir mazuciukus darei.... Matyt, jau rimtai labai pribrendai biggrin.gif

4u.gif Ta alyvine kiek sviesesne,cia blicas sodresne padare,norejau kitokios spalvos,bet neturejau tinkamos vilnos blush2.gif Maziukus siuvu su malonumu,viens du ir viskas biggrin.gif tik jau kailiuko nebeturiu jiems
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2009 10 26, 20:28)
rulle - tikrai kitoniškas, labai įdomus, simpatulka  wub.gif Labai graži juodo šokolado nosytė  thumbup.gif iš ko ji padaryta?
Ir visai gerai tau gavosi su tuo vėlimu, snukutis gražiai suformuotas  thumbup.gif 
Man tik atrodo-baltas nėrinių kaspinas jam nelabai tinka  smile.gif

Tiesa pasakius ,veliau,nes susiuvusi galva,kokia tai ji man ne meskiska gavosi biggrin.gif ir atsitiktinai uzmaciau pas viena panele meskiukus su veltom http://bramblewoodbears.blogspot.com/
Nosyte is zomso,cia tiems,kas nosi nukreivazoja doh.gif neturi kantybes su siulu schmoll.gif Bantuka galima ir pakeisti,ka nors sugalvosiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Panos,o,tai mesku konkursas koks bus g.gif
Atsakyti
Koks fainulka wub.gif wub.gif wub.gif Rulle thumbup.gif

Kaunietėms: jau atvaziavo akytės rudos (safe ir stiklinės) įvairaus dydžio, geros kokybės ir sąnariukai (t.p. įvairūs); Gedimino 15, "Ornamentai".
Atsakyti
Labas vakaras!

O, voriuke, dar nematytas tavo Ugnius - na jau tikrai ugninis meskiukas ))) Nebijok kita karta truputeli pakarpyti toki ilga kailiuka mirksiukas.gif

rulle, koki rimta vyrioka sukurei thumbup.gif Ir dar ne mazas bigsmile.gif Saunuole, kad isbandei velta snukuti - gal ir man kada isbandyti g.gif

Zhuvycios sege jau gyriau jos temoje - tikrai nerealus daikciukas thumbup.gif

Arbatele, ot sekasi kaunietems mirksiukas.gif

O del konkurso - tai kazkaip nelabai reaguoja merginos musu ax.gif Gal pradekime rasytis i sarasiuka - kas dalyvaus Kaledinio meskiuko konkurse? O tada ir del datu apspresim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 27 spalio 2009 - 00:17
QUOTE(Im-bear @ 2009 10 27, 01:16)
O del konkurso - tai kazkaip nelabai reaguoja merginos musu  ax.gif  Gal pradekime rasytis i sarasiuka - kas dalyvaus Kaledinio meskiuko konkurse? O tada ir del datu apspresim mirksiukas.gif

O, pagyvėjimas thumbup.gif
Rulle, labai nustebau - gi tooookįįįį didelį pasiuvai bigsmile.gif Labai man gražutis, ir letenėlės gražios, ir visa figūrytė, toks rimtas gražus meškiukas. Va snukutėlio perėjimas gal šiek tiek netobulas, šiek tiek per mažai vilnos, be to, kai tokia kontrastinga spalva, tai sunku tą ir padaryti perėjimą doh.gif Bet smagu buvo velti, ane?

O dėl konkurso aš irgi manau, jei sudarysim sąrašą, tai ir atsiras dalyvių. Pati dar nežinau, ar dalyvausiu, bet palaikyti dalyves visada pasiruošus lotuliukas.gif
Atsakyti