Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Dragonfly - nuostabutis Mopas (tik nelabai supratau, ar jis žydras ar rusvas lotuliukas.gif ) Tikrai labai puikus, ir proporcijos, ir kailiukas (ypač šlapias), ir šypsenytė. Na, tiesiog neturiu ir prie ko prisikabinti thumbup.gif

O čia mano ilgai lauktoji Trèfle

user posted image
Atsakyti
Pirma nuotrauka po vonios thumbup.gif thumbup.gif . lotuliukas.gif
Atsakyti
Cordi, prisidedu prie pagyrimų Tavo meškiui. Ypač tai, kad pati viską padarei.
Zhuvycia, nu liuks kaip moki suvaldyt tokį ilgą plauką thumbup.gif Tikrai ne daug kam pavyksta. Man neabejotinai kiškytė - mergytė. Mieliausia vieta tai pėdutės wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės už pagyrimus. Dragonfly, žinok, man čia dar per trumpas šitas plaukas lotuliukas.gif Kai ieškau pirkti kailiukų, tai trumpesnio kaip 2 cm net nežiūriu. Man labai patinka tokie minkštučiai žaisliukai - nors kartu ir ne žaisliukai mirksiukas.gif

Cordi, greičiau fotkink savo meškiuką, labai knieti pažiūrėti atydžiau, kaip iš tokių "sudėtingų" medžiagų pavyko pasiūti tokį fainutį.
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 06, 11:20)
tongue.gif labas rytas, tikiuosi pralinksminsiu Jus savo sūnaus meškiu.

Meskis fantastiskas wub.gif thumbup.gif Bet kaip dera vaikuciui - kaip dvynukai kartu atrodo. Na ir sugebejimu mamos turi bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 06, 11:20)
tongue.gif labas rytas, tikiuosi pralinksminsiu Jus savo sūnaus meškiu.
Vakar užbaigiau ir atidaviau jam. Tai spėjo meškis ir į vonią panert. Bet pažiūrėjau, kad labai tinka būt šlapiam, tai nufotografavau smile.gif Vardas Mopas, nes kaip šepetukas ir į šuniuką panašus. Man jis toks padūkęs atrodo, kaip ir mano Vėjas. Žydros angeliuko akytės ir velniuko šypsenėlė. Galvojau nepavyks man linksmo padaryt, bet va beveik  smile.gif

Nerealus, paziurejus taip ir issisiepiau iki ausu, labai nuotaika pakeliantis 4u.gif 4u.gif
O dar ir zydras wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
dragonfly* wub.gif Nu aš dar pasakysiu ne į temą doh.gif Tavo vaikai wub.gif wub.gif wub.gif Nu kaip iš katalogo, tokieeeeeeeeeee gražūs wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2009 08 06, 14:44)
dragonfly*  wub.gif Nu aš dar pasakysiu ne į temą  doh.gif Tavo vaikai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Nu kaip iš katalogo, tokieeeeeeeeeee gražūs  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Stengėmės labai tongue.gif
Ačiū labai 4u.gif Man iš tikro rausva ir žydra spalva įšūkis. Nėr mano pačios mėgstamiausios tongue.gif Sekantis bus rausvas.
Atsakyti
Labukas!

cordi, esi tikra saunuole! Pirmas tavo meskis labai mielas (labai lauksim nauju nuotrauku, kad atidziau apziureti) - zinau, ka reiskia siuti is storo sintetinio kailiuko doh.gif O Hamletas tai matosi, kaip tvarkingai pasiutas thumbup.gif Tiesa, vakar buvau Kalvariju turgaus parduotuveleje, tai maciau visai neblogu sintetiniu kailiuku - ir visai nestoru ))) Vienintelis dalykas, kuris man asmeniskai ne prie sirdies - tai ideta plastikine nosyte... Man labiau patinka siuvinetos nosytes blush2.gif Kadangi labai greitai mokaisi, tai siulau butinai isbandyti pasiuti sekanti meski ir issiuvineti jam nosi - iskart pajausi skirtuma )))) O mano bloge surasi pamokeliu, kaip issiuvineti idealia nosyte mirksiukas.gif

paule kaip saule, labukas! Butinai uzsuk dazniau mirksiukas.gif Gal ir pati kada parodysi savo pirmaji pasiuta meskuti mirksiukas.gif

dragonfly*, fantastiskas tavo Mopas! Esi tikrai talentinga mergina thumbup.gif Labai-labai gerai pagavai savo sunelio charakteri! O jau po vonios koks fainuolis )))))
Na dabar tai lauksim ruzavos mergites, ane? bigsmile.gif

Zhuvycia, tavo temukeje jau pagiriau zuikute drinks_cheers.gif Kadangi maciau ja gyvai ir net ciupinejau (nors ir atskiras detales lotuliukas.gif ) tai pagirsiu ja dar karta - nerealiai grazi ir minkstute mergaite thumbup.gif (tik kazko tai nuotraukos didokos - visa ekrana uzima ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 08 06, 16:05)
Labukas!

Zhuvycia, tavo temukeje jau pagiriau zuikute  drinks_cheers.gif  Kadangi maciau ja gyvai ir net ciupinejau (nors ir atskiras detales  lotuliukas.gif ) tai pagirsiu ja dar karta - nerealiai grazi ir minkstute mergaite  thumbup.gif (tik kazko tai nuotraukos didokos - visa ekrana uzima ax.gif )

Nu siaubas su tom nuotraukom doh.gif Mažinu mažinu ir vis tiek didelės? Padarau 600 pikselių kraštinę...
Atsakyti
dragonfly*,ir meskiuko kailiuko spalva ir jis pats labai patiko,sakau nuosirdziai wub.gif
Atsakyti
Na ir kas išdrįs pasakyti, kad Zhuvycia neturi savo stiliaus? Taip ir norisi pirščiukus suleist ir tą ilgą kailiuką pakedent smile.gif

dragonfly*, swoon.gif swoon.gif swoon.gif. Įsimyliu vieną po kito wub.gif
Atsakyti