Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

4u.gif Mergaites turiu toki klausima,kai akis prisiuvi,adata atgal bedi i kakla,i vidu ir kai stipriai uztrauki,man dingsta kaklas,kaip jus darot g.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 08 10, 12:40)
4u.gif Mergaites turiu toki klausima,kai akis prisiuvi,adata atgal bedi i kakla,i vidu ir kai stipriai uztrauki,man dingsta kaklas,kaip jus darot g.gif

Man irgi dingsta kaklas, jeigu tau jo labai reikia, tai pakoreguok iškarpą tiesiog, man atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 08 10, 12:54)
Man irgi dingsta kaklas, jeigu tau jo labai reikia, tai pakoreguok iškarpą tiesiog, man atrodo.

Tu teisi drinks_cheers.gif reik ilgesni isikirpti smile.gif
Atsakyti
Rulle, fainas meskutis gavosi ))) biggrin.gif

Del kaklo - gali buti, kad per silpnai prikemsi galva ir kai stipriai sutrauki, tai kaklas ir dingsta. O jei butu prikemsta kieciau, tai uzpildas neduotu kaklui dingti. O dar pabandyk prisiuvineti akis, kol galvos apacia neuzsiuta! Tada, jei labai susipaus tavo uzpildas galvos viduje, tai galesi trupuciuka dadeti ir tik po to ideti sujungima ir uzsiuti apacia smile.gif

Mergaites, savo bloge idejau super master-klase apie Senus (sendintus) meskiukus - uzsukite ))))

P.S. Zhuvycia, aciukas uz pastebejima su Rankdarbiu kraitele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 08 10, 13:15)
Rulle, fainas meskutis gavosi )))  biggrin.gif

Del kaklo - gali buti, kad per silpnai prikemsi galva ir kai stipriai sutrauki, tai kaklas ir dingsta. O jei butu prikemsta kieciau, tai uzpildas neduotu kaklui dingti. O dar pabandyk prisiuvineti akis, kol galvos apacia neuzsiuta! Tada, jei labai susipaus tavo uzpildas galvos viduje, tai galesi trupuciuka dadeti ir tik po to ideti sujungima ir uzsiuti apacia  smile.gif

Mergaites, savo bloge idejau super master-klase apie Senus (sendintus) meskiukus - uzsukite ))))

P.S. Zhuvycia, aciukas uz pastebejima su Rankdarbiu kraitele  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif ir vel meskuti reiks siuti biggrin.gif isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 08 10, 14:15)
Rulle, fainas meskutis gavosi )))  biggrin.gif

Del kaklo - gali buti, kad per silpnai prikemsi galva ir kai stipriai sutrauki, tai kaklas ir dingsta. O jei butu prikemsta kieciau, tai uzpildas neduotu kaklui dingti. O dar pabandyk prisiuvineti akis, kol galvos apacia neuzsiuta! Tada, jei labai susipaus tavo uzpildas galvos viduje, tai galesi trupuciuka dadeti ir tik po to ideti sujungima ir uzsiuti apacia  smile.gif

P.S. Zhuvycia, aciukas uz pastebejima su Rankdarbiu kraitele  mirksiukas.gif

Oi, Im-bear, na tu ir netingi, ir tieeeek tooookoooos inforacijos pridedi. Na, bet aš sendinti kol kas nesiruošiu meškiukų, mano ne tas stilius gi lotuliukas.gif Bet labai buvo ėdomu paskaityti. Man tai dabar žiauriai per galvą daužo mūza su sparnais, per naktį tokių meškiukų prigalvojau, prireikė man jiem tokių aksesuarų, kad 7 ryto puoliau rašyti laišką pilkam, tai vargšas dabar irgi kankinsis, kol mano idėjas įgyvendins doh.gif Reikia gi skubėti, kol mūza nenuskrido blink.gif
Atsakyti
Rulle,
labai smagus meškiukas, nors pagal burnytę kaip ir liūdnas turėtų būt smile.gif Labai jau kruopštus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 10, 20:09)
Rulle,
labai smagus meškiukas, nors pagal burnytę kaip ir liūdnas turėtų būt smile.gif Labai jau kruopštus  ax.gif

Aciu 4u.gif
Galvojau,sunaudosiu visa kailiuka mini meskiukams,kadangi liko,tai kombinuotus,is keliu kailiuku siusiu biggrin.gif ziuresim,kas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 06, 12:20)
tongue.gif labas rytas, tikiuosi pralinksminsiu Jus savo sūnaus meškiu.
Vakar užbaigiau ir atidaviau jam. Tai spėjo meškis ir į vonią panert. Bet pažiūrėjau, kad labai tinka būt šlapiam, tai nufotografavau smile.gif Vardas Mopas, nes kaip šepetukas ir į šuniuką panašus.

Nava, viena savaite nebuvau "rysio zonoj", ir jau darbeliu uzderejo.........
Dragonfly*, Net truksta zodziu, apsakyti emocijoms..... Taip ir norisi prisiglausti prie Mopo. Pavydziu tavo maziui (baltu pavydu), nes jis turi galimybe tai padaryti (prisiglausti) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 08 06, 12:29)
O čia mano ilgai lauktoji

Zhuvycia, tavo zuikute - grazuole, pukuota, minkstute, fainuole..... Kaip ir visi tavo pukuotukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2009 08 12, 10:54)
Nava, viena savaite nebuvau "rysio zonoj", ir jau darbeliu uzderejo.........
Dragonfly*, Net truksta zodziu, apsakyti emocijoms..... Taip ir norisi prisiglausti prie Mopo. Pavydziu tavo maziui (baltu pavydu), nes jis turi galimybe tai padaryti (prisiglausti)  biggrin.gif
Papildyta:
Zhuvycia, tavo zuikute -  grazuole, pukuota, minkstute, fainuole..... Kaip ir visi tavo pukuotukai  biggrin.gif

Ačiū labai blush2.gif Jau gimė nauja mergelė (dabar jau neabejotinai mergaitė), bet laukia sau drabužėlio ir tokio daikčiuko iš pilko, tikiuosi, jis greitai jį padarys bigsmile.gif
Atsakyti
Či atai va tokia va Rebeca

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 08 15, 16:38)
Či atai va tokia va Rebeca

Jau pukuotumas - nereaulus thumbup.gif 4u.gif .
Tavo zaislus ir be autoriaus vardo atpazinsi biggrin.gif Ir sikart ne tokia jau liudna, kaip kiti biggrin.gif Gal vasara kalta smile.gif
Atsakyti