Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

QUOTE(pudra @ 2009 08 04, 15:42)
Nepažįstu tavęs, Zhuvycia, tiek, kad galėčiau spręst apie bendravimo būdą  biggrin.gif . O meškiukų tikrai su niekieno nesupainiočiau  mirksiukas.gif

Tikrai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 08 04, 16:42)
Nepažįstu tavęs, Zhuvycia, tiek, kad galėčiau spręst apie bendravimo būdą  biggrin.gif . O meškiukų tikrai su niekieno nesupainiočiau  mirksiukas.gif

Pudra, tavo bloge kabyklos kokios puikios thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui, Zhuvycia 4u.gif . Smagu, kad apsilankei, užsuk dažniau - nuolat stengiuosi papildyti įdomiais dalykėliais, gal ir vėl kas patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Na gi labai grazi dragonfly meskute 4u.gif Tokia minkstute, svelnute, ir labai tinka jos seimininkei biggrin.gif O kad pacios kurta, pacios iskarpos darytos - tai isvis, toks pliuuuuuuuusas, kad didziausio net ir negali buti. Saunuole, bendrakurse mirksiukas.gif

Rodausi ir as su savo pirmuoju savarankisku meskiuku. O tai jau guli dezutei dvi savaites, pyksta, raudonuoja net is pykcio lotuliukas.gif Iskarpa mano pacios, pirmas blynas blush2.gif Meskiukas 12 cm

Taigi.... Cia mano Rozius. Raudonasis linksmuolis biggrin.gif Jam patinka geles, ypac rozines spalvos. Rozius yra atviras, malonus meskiukas, nesantis siluma i namus ir tik teigiamas emocijas. Jis visiskai nepergyvena del savo vis didejancio pilvuko, nes geras maistas jam - vienas is gyvenimo teikiamu malonumu biggrin.gif Jis tiki, kad gyvenimas gali buti rozines spalvos, jeigu aplinkui bus kuo daugiau sypsenu, meiles ir pasitikejimo biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Auksaranke! SIandien visas mano gyvenimas nusvito rozine spalva po tokio puikaus pristatymo! Kokia saunuole! Zinai, jau po antro meskiuko matosi, kokie meskiukai tau patinka - linksmi, optimistiski, pakeliantis nuotaika!!! O jau tas siuvinejimas ant storo pilvuko - thumbup.gif Labai-labai dziaugiuosi, kad mano mokines nesustoja ir gimsta tokie nuostabus meskiukai!!!! wub.gif
Tiesa, dezute meskiukui taip apgalvotai priderinta, papuosta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 08 05, 01:31)
Dėkui, Zhuvycia  4u.gif . Smagu, kad apsilankei, užsuk dažniau - nuolat stengiuosi papildyti įdomiais dalykėliais, gal ir vėl kas patiks  mirksiukas.gif

Labas, Pudra, tikrai tikių nerealių dalykėlių pas tave yra thumbup.gif Man dabar kaip tik ta stadija, kai tuoj tuoj įsikelsim į naują namą ir visko reikia, ir viskas grazu doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Auksaranke, tikras „braškius“ tavo meškis wub.gif Labai gražiai rankytes, pėdutes ir ausytes padarei, o jau bambukas tongue.gif Labai dailiai patonuota mano nuomone. Ir nosis kaip gražiai sugulus. Man vienintelis dalykas kliūva akytės g.gif , gal čia dėl mažos nuotraukos man nesimato. Bet visas meškiukas taip kruopščiai dailiai padarytas, o va po akytėm tie pagrindukai atrodo ir nevienodi ir kažkokie pasipešioję. Čia iš mohero siūta? Ilgas toks kailiukas atrodo, turbūt paėmus į rankas dar žymiai mielesnis ir smagesnis meškis atrodo.
Aš manau pagal meškio aprašymą galima spręst ir apie šeimininko būdą kažkiek. Aš va savęs nelaikau drąsia ir linksma, tai ir mano meškiai liūdni tongue.gif O iš Auksarankės ir jos meškio tiesiog trykšta gera energija thumbup.gif

poster_offtopic.gif Pudra, aš tai susižavėjau Tavo rūbais ir visa fotosesija. Vakar visą dieną akyse stovėjo. Būtinai nueisiu gyvai apžiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2009 08 05, 09:01)
Labas, Pudra, tikrai tikių nerealių dalykėlių pas tave yra  thumbup.gif Man dabar kaip tik ta stadija, kai tuoj tuoj įsikelsim į naują namą ir visko reikia, ir viskas grazu  doh.gif  thumbup.gif

Oj kaip malonu, daiva_z 4u.gif , o tai jau beveik ėmiau galvoti, kad niekas ten pas mane ir neužsuka ax.gif

QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 05, 10:04)
poster_offtopic.gif Pudra, aš tai susižavėjau Tavo rūbais ir visa fotosesija. Vakar visą dieną akyse stovėjo. Būtinai nueisiu gyvai apžiūrėt.

dragonfly*, dėkui baisingai 4u.gif . Tiktai kolekcija jau senoka ir jau koks pusmetis kaip jos nebeturim, todėl jei norėsi apžiūrėt, teks palaukt antro dublio, kuris dar tik planuose mirksiukas.gif

Grįžtam prie meškinų
doh.gif .. Raudona ar tamsiai rožinė spalva nėra mano mėgstamiausios, bet kai pamačiau auksarankės meškiuką, tai šypsena pasikabino nuo ausies prie ausies biggrin.gif . Man kaip tik labai fainos meškiaus akytės - arčiau viena kitos, todėl atrodo beveik žvairos biggrin.gif - labai tinka tokiam nuotaikingam meškiukui thumbup.gif
Atsakyti
Labai nuotaikingas Rozius thumbup.gif Tos mazos detalytes labai ji puosia flirt.gif wub.gif
Papildyta:
Tiesa, niekaip negaliu atidaryti Jelenos Vinogradovos meskiuku Im-bear blog'e. Kazi kodel? g.gif Kitka atidaro, o paspaudus tuos meskiukus, tik balta lapa rodo unsure.gif Ar jums atsidaro?
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 08 05, 13:52)
Tiesa, niekaip negaliu atidaryti Jelenos Vinogradovos meskiuku Im-bear blog'e. Kazi kodel? g.gif Kitka atidaro, o paspaudus tuos meskiukus, tik balta lapa rodo unsure.gif Ar jums atsidaro?

Jurgineli, kai paspaudi ant Jelenos V. meskiuko nuotraukos man atsidaro jos blogo puslapis su dviem meskiukais ir ju iskarpom. Iskarpa reikia isirasyti, paspaudus ant zodzio "Скачать" mirksiukas.gif Pabandyk dar karta, o jei nepavyks - atsiusiu tau tas iskarpas mailu
Atsakyti
Aciu, Im-bear, pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Auksarankės meškytis nuostabiausias (bet va akytės, pudra gali nesutikti, kaip tik turėtų būti labiau įtrauktos, be be be), o jau pilvuko siuvinėjimas, ir tonavimas - nepriekaištingi. Man tai reiks dar pas Im-bear asmeniškai mokytis tonavimo, nemoku aš ir nors tu ką. Tiesa, auksaranke, jau seniausiai norėjau paklausti, ar tas frivolite iš tavo avataro - tavo pačios darytas, bet jau dabar nebeabejoju, kad tikrai tavo. Labai seniai noriu išmokti to meno, nes tai labai pagražintų mano meškiukus. Gal kokius mini kurseliu ssuorganizotum? mirksiukas.gif
Atsakyti