mėtėja,2005 09 29, 22:13
"Patyriau tai ir žinau, mes jau 3 mėnesius apsikeičiame švelniais žodžiais, žvilgsniais, kalbame apie tai, apie ką su savo vyru nekalbėčiau, tačiau kalbos nesisuka link lovos, ir nemanau kad taip aš išduodu savąjį, nors ateitis miglota, gal..."
Ei jau, nu kokia čia išdavystė? Flirtas elementarusis. Tik atrodo pasiskubinai su vedybomis, nes tikrasis nekeltų nuobodulio.
QUOTE(Enija @ 2005 09 29, 21:27)
Ei jau, nu kokia čia išdavystė? Flirtas elementarusis. Tik atrodo pasiskubinai su vedybomis, nes tikrasis nekeltų nuobodulio.
gali ir tikrasis mylimasis kelti nuobodulį

QUOTE(mėtėja @ 2005 09 29, 22:13)
Skaitau kai kurių mintis ir galvoju kokios jūs savimi pasitikinčios... Kartais nuslysti į šoną priverčia gyvenimas, nobuodulys šeimyninėje lovoje ir pan. Negi tas nuslydimas toks jau baisus, juk nei viena nesame užtikrinta, kad mūsų antroji pusė kažkur nesilanko, kažkam neatiduoda savęs, aš nesakau kad tuoj pat reikia pulti į kito glėbį, bet patikėkit svetimo vyro švelnumas, flirtas su juo (seksas nėra būtinas) tave pakylėja, užlieja tokia šiluma... Patyriau tai ir žinau, mes jau 3 mėnesius apsikeičiame švelniais žodžiais, žvilgsniais, kalbame apie tai, apie ką su savo vyru nekalbėčiau, tačiau kalbos nesisuka link lovos, ir nemanau kad taip aš išduodu savąjį, nors ateitis miglota, gal...
Juk net spaudoje mūsų žymios moterys, sulaukusios pensijinio amžiaus gailisi nepasukusios nors kartą į šoną, gyveni juk vieną kartą, taigi manau reikia tuom naudotis, tačiau noras tavo ir simpatijos turi būti abipusis. Negi nė viena nepagalvojote apie kitą?
Juk net spaudoje mūsų žymios moterys, sulaukusios pensijinio amžiaus gailisi nepasukusios nors kartą į šoną, gyveni juk vieną kartą, taigi manau reikia tuom naudotis, tačiau noras tavo ir simpatijos turi būti abipusis. Negi nė viena nepagalvojote apie kitą?
Nu vo nauja forumiete ir tiesiai prie treciuju

QUOTE(mėtėja @ 2005 09 29, 22:13)
...bet patikėkit svetimo vyro švelnumas, flirtas su juo (seksas nėra būtinas) tave pakylėja, užlieja tokia šiluma... Patyriau tai ir žinau, mes jau 3 mėnesius apsikeičiame švelniais žodžiais...
Tikrai tikiu, pati esu tai patyrusi. Be galo malonus jausmas

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 09 29, 22:45)
Tai kad visos gimėme nemokėdamos mylėti, mokykloje irgi nemokino, nežinau ar daug mamų davė patarimus dukroms, kaip džiaugtis meile. Taigi nuobodulį su mylimu reikėtų skaidyti abipusėmis pastangomis, o ne su trečių pagalba
QUOTE(Milana @ 2005 09 29, 23:14)
Man kartais skaitant irgi kyla mintis, kad kas nors gudrauja, kokia nors senbuvė ar psichologė renka medžiagą straipsniui. Bet visada laikausi nuostatos: geriau tegul jaučiasi kas nors mane išdūręs, nei užgausiu žmogų su tikra problema
Siaubas
Gražų penktadienio vakarą sužinojau kad esu nenormali
Nesvajoju apie praeivius, nesapnuoju Brado Pito, vyrą myliu nors ir ne pirmą mėnesį kartu. Ką daryt? Kur gydytis? Čia gi taip naturalu norėti su bet ko ir bet kur, o man nesinori. Tik su savu savoj lovoj. Help!!! Kur tos pagundos? Lyg ir akinius turiu o vis vien nematau
Gal aš nemąstanti esu kad nieko neišmąstau? O gal frigidiška? Ar jom pamąstymai apie visus visada persekiojančias pagundas galioja?

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 09 30, 22:29)
Ačiu, aš paskaičius kartais tikrai pradedu galvot kad man ne visi namie. Beveik visos aiškina kad ištikimų vyrų NEBUNA, tai reiškia kad aš tokia durna kad nepastebiu

QUOTE(mirėja @ 2005 09 30, 22:05)
Siaubas
Gražų penktadienio vakarą sužinojau kad esu nenormali
Nesvajoju apie praeivius, nesapnuoju Brado Pito, vyrą myliu nors ir ne pirmą mėnesį kartu. Ką daryt? Kur gydytis? Čia gi taip naturalu norėti su bet ko ir bet kur, o man nesinori. Tik su savu savoj lovoj. Help!!! Kur tos pagundos? Lyg ir akinius turiu o vis vien nematau
Gal aš nemąstanti esu kad nieko neišmąstau? O gal frigidiška? Ar jom pamąstymai apie visus visada persekiojančias pagundas galioja?

Va va, skaitau ir mąstau, kad tikriausiai kitam pasauly gyvenu

Nelaikau neistikimybe, jei "Bradas Pitas sapnuojasi". Jei tokios mintys yra tai tegul jos ir lieka ten, kur joms priklauso: galvoje ir sapnuose. Tai neisvengiamybe. Kitas klausimas, ar leisti, kad "zodis taptu kunas". As PRIES. Manau, kad treciuoju gundomes tik todel, kad norime vel pasijusti patrauklios ir geidziamos. Pasijuskime. Bet ne daugiau. Mamytes, bukime grazios ir seksualios, net ne kekses.