Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanomas gyvenimas be trečiųjų?

QUOTE(mirėja @ 2005 09 30, 22:05)
Siaubas doh.gif Gražų penktadienio vakarą sužinojau kad esu nenormali cry.gif Nesvajoju apie praeivius, nesapnuoju Brado Pito, vyrą myliu nors ir ne pirmą mėnesį kartu. Ką daryt? Kur gydytis? Čia gi taip naturalu norėti su bet ko ir bet kur, o man nesinori. Tik su savu savoj lovoj. Help!!! Kur tos pagundos? Lyg ir akinius turiu o vis vien nematau  cry.gif Gal aš nemąstanti esu kad nieko neišmąstau? O gal frigidiška? Ar jom pamąstymai apie visus visada persekiojančias pagundas galioja?

Normalumas- tai tokia plati autostrada, palyginus su nenormalumu.
Gyvenime egzistuoja tokia įvairovė, kad net žadą užgniaužia. Labas, aš irgi normali kaip ir tu, tik normali savo vertybėmis ir patirtimi
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2005 09 30, 22:49)
Va va, skaitau ir mąstau, kad tikriausiai kitam pasauly gyvenu  doh.gif  Ir net į kitus nežiūriu, matyt tikrai esu iš kitos planetos  blink.gif  Dar savo vyru tikiu. Beje, ne todėl, kad su rožiniais akiniais vaikštau, o todėl, kad pažįstu jį, žinau jo požiūrį...

Valio, aš ne viena thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2005 09 30, 23:02)
Normalumas- tai tokia plati autostrada, palyginus su nenormalumu.
Gyvenime egzistuoja tokia įvairovė, kad net žadą užgniaužia. Labas, aš irgi normali kaip ir tu, tik normali savo vertybėmis ir patirtimi

Jokiu būdu nenorėjau pasakyti kad kas nors yra nenormalus. Rašiau rimtai. Paskaičius susidaro įspudys kad laimingų šeimų nebūna. O man nesinori tikėt kad taip yra.
Atsakyti
aš laiminga šeimoj, bet pastebiu kitus vyrus, flirtuoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 09 30, 23:14)
aš laiminga šeimoj, bet pastebiu kitus vyrus, flirtuoju  rolleyes.gif

Čia tikriausiai kaip kam 4u.gif Aš laiminga su savo vyru ir VISKĄ, ko man reikia, gaunu iš jo, taigi- kam man flirtuoti su kitais? unsure.gif Pasitikėjimos savimi, dėmesio ir pan. man ir taip užtenka. Kai neužteks- priminsiu SAVO vyrui apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2005 09 30, 23:07)
Jokiu būdu nenorėjau pasakyti kad kas nors yra nenormalus. Rašiau rimtai. Paskaičius susidaro įspudys kad laimingų šeimų nebūna. O man nesinori tikėt kad taip yra.

Kiekvienas laimingas tiek, kiek tos laimės sugeba susikurti, tiek kiek gali šalia savęs sukurti šilumos ir jaukumo salą. Šeima, tai toks menas...
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2005 09 30, 22:57)
Kiekvienas laimingas tiek, kiek tos laimės sugeba susikurti, tiek kiek gali šalia savęs sukurti šilumos ir jaukumo salą. Šeima, tai toks menas...

o as ka tik nesugebejau issaugoti sio meno!! sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2005 09 30, 23:07)

Ei, čia niekas nepyksta. Nereikia taip rimtai teisintis. Geras straipsnis apie šeimų laimingumą yra paskutiniame "Psichologija Tau". Ten daug akivaizdžių tiesų. Nenoriu kartotis, bet sveika pasiskaityti toms, kurios galvoja kad šeima turi būti ideali, be ginčų, be savo erdvės, be savo asmenybės tobulinimo.
Atsakyti
o gal parašyk trumpą santraukėlę, užkibusias mintis? unsure.gif nesinori pirkti žurnalo dėl vieno straipsnio blush2.gif
Atsakyti

Nelaikau neistikimybe, jei "Bradas Pitas sapnuojasi". Jei tokios mintys yra tai tegul jos ir lieka ten, kur joms priklauso: galvoje ir sapnuose. Tai neisvengiamybe. Kitas klausimas, ar leisti, kad "zodis taptu kunas". As PRIES. Manau, kad treciuoju gundomes tik todel, kad norime vel pasijusti patrauklios ir geidziamos. Pasijuskime. Bet ne daugiau. Mamytes, bukime grazios ir seksualios, net ne kekses.

Kažkaip žiauriai man šie žodžiai nuskambėjo, jei jau moteris susiranda meilužį - ji kekšė, jei vyras - tsi laukiame jo grįžtančio, viską atleidžiame, kad tik jis nepabėgtų nuo mūsų, tai gal geriau būti kekše, kurios trokšta, o ne rankioti nuo "kitos lovos" likusius trupinius. Keistas požiūris, vyrams viskas galima, o moterys namų židinio sergėtojos, tai kam tada reikia vyrų...
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 10 03, 20:49)
o gal parašyk trumpą santraukėlę, užkibusias mintis?  unsure.gif nesinori pirkti žurnalo dėl vieno straipsnio  blush2.gif

Santuokos mitai:
Individualių poreikių tenkinimas nesuderinamas su šeima. Pora neturėtų viską daryti kartu. Reikia išlaikyti savarankiškumo laipsnį. Tik reikia rasti kiekvienai porai priimtiną pusiausviyrą tarp vieningumo ir savarankiškumo.

Apie ginčus: tenka išgirsti, kad darome kažką ne taip, nors taip nėra. Kai įrodinėjame tiesą, pašnekovas mūsų "negirdi". Taip vyksta todėl, kad užgauname pašnekovui savimeilę ir jis priešinasi "įžeidimams".
Netralizuosime tokį "kovotoją": "aš visai kitaip maniau, gal klydau? Panagrinėkime, patikrinkime faktus..."
tokia pozicija nugesina ginčą...
Ar tęsti?
Atsakyti
QUOTE(mėtėja @ 2005 10 03, 21:16)

Patriarchalinės mąstysenos produktas, nebetinkantis šiuolaikinei visuomenei. Bet ar lengvai vyrai užleis pozicijas? manau lengviau išauklėti savo vyrą, nei pakeisti mąstymo stereotipą visuomenėje. Pripratimas- antras prigimimas, taip sako liaudies išmintis. Kol kalba eis apie laisvesnių pažiūrų moterį- toleruosime bent išoriškai, bet jei ta laisvamanė įsirangys į mūsų šeimos guolį- tapsime puritonėmis.
Tokios tokelės...
Atsakyti