Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

as nestumo metu ji naudojau ir man jis tiko... :smile.gif
Atsakyti
Dekui uz patarimus, reikes pasidometi parduotuveje tomis ampulemis. Dar idomu, gal kas bandete Vichy kremus. Man jie atrodo pakankamai patikimi.
Nors manau, kad kiekviena oda labai individuali. Pora kartu pirkau kremus del kuriu konsultantes dievagojosi, kad jie nealegiski ir t.t, o mane isbere. Todel dabar bijau ka nors naujo pirkti - tiesiog gaila dar karta veltui ismesti pinigus.
Atsakyti
O man tie Olgos kremukai nelabai tiko. Kazkoks likdavo riebumas ant veido. Ir nepatiko tai, kad nedave cekio, t.y. nemuse i kasa.
Vakare, o tu tik tepi krema? Ar drekini su toniku? Kuo prausi?
Beje, jei oda labai issausejus, tai ar salone ar namie reikia drekinanciu kaukiu pasidaryt. Ir su kosmetologe pasitart, nes pati susiduriau kad pardavejos viena vienaip sako apie ta pati krema, kita kitaip. Irgi kiek buvau prisipirkus praktiskai vienam kartui kremu, nes netiko.
Atsakyti
Draugė dirbo vaistinėj, tai sakė, kad daugiausia nusiskundimų būdavo dėl baisingai reklamuojamų L'oreal kremų  :smile.gif Aš pati tai bandau visokius iš eilės. Dabar kažkaip pasinešus prie lietuviškos produkcijos, tai naudoju Margaritos kremą su kalogenu. Šiaip man gal geriausi drėkinamieji. Kažkada turėjau lenkišką (tos pačios firmos yra kremai su linais), bet kai po keik laiko parduotuvėj paklausiau, sakė, kad nebegauna, lenkai nebegamina  :(
Atsakyti
 Aš tas kolageno ampules esu gavus dovanų. kažkokio ypatingo poveikio nepastebėjau, gal dėl to, kad iš geros odos noriu dar kažką geriau išspausti. Maniškė šiaip tai linkus sausėti, bet tos ampulės man tik dar labiau išdžiovindavo.Iš lietuviškų žiemą man visai neblogas Smilgos maitinamasis kremas. O šiaip  tai labai populiarus ir neblogas yra Eucerin drėkinamasis kremas sausai jautriai odai- vis ruošiuosi išmėginti- nusiskundimų negirdėjau dėl jo.
Atsakyti
QUOTE



mano oda yra neapsakomai jautri,alergiska,sausa,serpetojanti.naudoju uriage firmos krema skirta jautriai ir sausai odai.man jis labai geras. ;D


Man Uriage kremas apie akis labai patiko, oda buvo be galo issausejusi ir net paraudusi, tai labai gerai sutvarke, nors ten siulo teptis du kart per diena, o as tepiau viena, bet vis viena geri rezultai.
Atsakyti
QUOTE
Kai pradejau lauktis leliuko, kazkodel labai issausejo mano veido oda. Be to, ji dar ir labai jautri. Esu isbandziusi daugybe ivairiu rusiu ir ivairaus brangumo kremu. Dauguma ju nukeliavo pas mano mama. Po to lygtai buvau apsistojusi prie pigaus ir nealergizuojančio Nivea aqua . Dabar jau ir sitas man nebetinka, nes per mazai drekina, oda tokia sausa, kad net tempia.
Gal galetumet ka nors parekomenduoti tos merginos, kuriu taip pat sausa ir alergiska oda ???


Mano oda t.p. sausa ir jautri, idomiausiai, kad nestumo metu man labiausiai tiko vaikiskas Sebames soft kremukas.
Atsakyti
[quote]Draugė dirbo vaistinėj, tai sakė, kad daugiausia nusiskundimų būdavo dėl baisingai reklamuojamų L'oreal kremų  :smile.gif Aš pati tai bandau visokius iš eilės. Dabar kažkaip pasinešus prie lietuviškos produkcijos, tai naudoju Margaritos kremą su kalogenu. Šiaip man gal geriausi drėkinamieji. Kažkada turėjau lenkišką (tos pačios firmos yra kremai su linais), bet kai po keik laiko parduotuvėj paklausiau, sakė, kad nebegauna, lenkai nebegamina  sad.gif[/

Na, Margarita as nelabai pasitikiu >:( Tiesa, kuri laika naudojau tai viena, tai kita MARGARITOS krema - lyg ir nieko, deja, po kurio laiko oda pradejo pleiskanoti, ja eme berti.
Tiesa, Margaritos pieneli ir tonika tebenaudoju, bet ne pernelyg daznai  :)
Atsakyti
SALVIJA, nieko ipatingo, iskyrus odos valyma ir masaza, Olga mano veideliui daugiau nedare...bet matomai, odai tai patiko ir ji nutare atsigauti (kaip gamta pavasari). Stai jau kiek laiko prabego, o aplinkiniai vis ir klausineja kokia kosmetika naudoju. O kai pasakau, kad cia naturali oda netiki.
Galvoju isbandyti lietuviska Margarita, tik vis atidelioju vizita i parduotuves.
Atsakyti
po gimdymo praejo daugiau nei puse metu,o beria labiau negu paauglysteje.gal zinot kaip su tuo kovoti?kokios priemones padetu?
 
Atsakyti
O gal geriau tau, Tina, pas  kosmetologę apsilankyt ir veido valymą pasidaryt, na patyrus kosmetologė geriau pasakys kas ir kaip. O šiaip man nuo visokių  bėrimų ir spuogelių labai padeda  Sebamed'o  žele  specialiai tik nuo spuogelių ir reikia tik juos ir tept, o ne visą veido odą. Tikrai liux dalykėlis!
Atsakyti
reiks pamegint tuos sebamedo stebuklus.
na o valymas kazkaip nelabai man pasiteisina.po jo pora dienu raudona vaikstau.o tam raudonumui praejus ziurek jau ir nauju spuogu pridyge....tiesiog katastrofa
Atsakyti