Įkraunama...
Įkraunama...

Geri kirpėjai Klaipėdoje

QUOTE(Ilgakoja @ 2010 02 11, 00:13)
Man Akropolyje "burzua" salone isplove galva ir istiesino plaukus dabar tiksliai nepamenu bet rodos 20 lt sumokejau..smile.gif  mirksiukas.gif

va taip ir buna kai lankais pastoviai viename salone doh.gif reikia pradeti ieskoti kito kad taip kitur pigu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sedva @ 2010 02 08, 14:30)
as kerpuosi Lux'e pas Saulina.. ir jau n metu.. negaliu pasigirt savo plaukais: ploni, ju nedaug, ciut uz ausu..tai zinodama, kad is triju plauku ne ka tepadarysi, dideliu reikalavimu ir nekeliu.. bet siaip Saulina esu patenkinta  4u.gif

Sveikute,
eidavau ir as kazkada pas Saulina - labai mielas ir siltas zmogus, ir patars, ir parinks kas geriausia.... tik buvau pas ja pries kokiu 3 metus doh.gif
o ten pas jas dar galima karstom zirklem apskirpt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2010 02 10, 22:45)
Sveiki 4u.gif

Net nežinau kur ieškoti ir kaip ieškoti to ko ieškau, tad rašau čia smile.gif Penktadienį vakare apie 16-17 val. norėčiau, kad man kirpėja ištiesintų plaukučius, be jokio kirpimo, be nieko, tiesiog paprastai, galvos plovimas ir plaukų ištiesinimas, bet... Paskambinus į kirpyklą sužinojau, kad tai kainuos 40 Lt doh.gif Gal yra čia merginų, kurios dirba kirpėjomis ar yra privačios kirpėjos ir gal galėtų man padėti tą dieną už ne tiek daug pinigėliųschmoll.gif Lauksiu kažko stebuklingo į AŽ, reikia iki penktadienio (šio) blush2.gif

Yra klaipedoje labai gera kirpeja Loreta, ji dirba namuose, debreceno gatveje.
NUostabiai kerpa, dazo,naudoja lb geras priemones profesionalias - goldwell,milkshake. o kainos tai minimalios thumbup.gif
aisku,nzn kiek tiksliai pas ja kainuotu tiesinimas, bet jei reikia,parasykit i AZ, duosiu jos kontaktus,pasiskambinsit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olga_klp: 11 vasario 2010 - 22:27

del karstu zirkliu nelabai ka zinau..tiek tiek, kad pas jas jos yra...manau, kad apkirptu wink.gif

QUOTE(monetuxe @ 2010 02 11, 22:23)
Sveikute,
eidavau ir as kazkada pas Saulina - labai mielas ir siltas zmogus, ir patars, ir parinks kas geriausia.... tik buvau pas ja pries kokiu 3 metus  doh.gif
o ten pas jas dar galima karstom zirklem apskirpt?  unsure.gif

Atsakyti
http://i171.photobuc.../VBhaircopy.jpg

Noriu tokio kirpimo kaip pas Victoria Beckham . Nieko mandraus cia nera, bet kai paaiskinu, tai nei viena nesugeba taip nukirpt. Gal kas nesiojate tokia sukuosena, pasidalinkit kas gerai kerpa.
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenduotu kokia kirpykla man??Noriu pasidazyti savo sviesius jau ataugusius plaukus blush2.gif tik labai bijau rizikuot eiti i bet kokia,gal kuri sviesiaplauke gali patarti kokia kirpeja?kad atitaikytu spalva ir kaina nesikandziotu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 02 01, 22:30)
Tegu eina pas Anatoliju, sumokes gal kiek brangiau, bet tures tikrai gera rezultata  4u.gif

Nuėjo šiandien. Suplojo 290lt, o rezultatas - kaip buvo juoda, taip ir liko, tiksliau tamsiai ruda. Nieks net nepastebėjo. Tai už ką mokėti tokią sumą? Ar už gerus dažus? Taip, plaukas atrodo sveikas, bet tai noras buvo pašviesėt kažkiek, bent minimalų skirtumą matyt, o db tikrai neįsižiūrėjus nieko nepastebėsi. Suprasčiau, jei jos plaukai būtų natūraliai tamsūs, tada sunkiau gal, o čia....Ten dar suplanavo porą apsilankymų į priekį jis, bet sesuo nebeeis. Reiks ieškotis kažko žemiškesnio.
Atsakyti
QUOTE(Tipo @ 2010 03 01, 20:06)
Gal kas parekomenduotu kokia kirpykla man??Noriu pasidazyti savo sviesius jau ataugusius plaukus blush2.gif tik labai bijau rizikuot eiti i bet kokia,gal kuri sviesiaplauke gali patarti kokia kirpeja?kad atitaikytu spalva ir kaina nesikandziotu.... blush2.gif

man sviesino sruogelem Airida , ji dirba Rimi Arenoj kirpykloj. As pas ja nebesilankau , nes ji nelabai pataiko su kirpimu. bet del sviesinimo man ji super. Jos savita dazymo technika, man sruogeles matosi kad ir kaip sukelciau plaukus, ar ant kurio sono besukuociau. Mano pazistamos kelios lankosi pas ja , tai ju labai sveiki grazus plaukai, vnz. nesugadina reikalo, kas link dazymo. 4u.gif
Papildyta:
kainu nezinau, bet nera pacios didziausios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tori @ 2010 03 02, 12:49)
man sviesino sruogelem Airida , ji dirba Rimi Arenoj kirpykloj. As pas ja nebesilankau , nes ji nelabai pataiko su kirpimu. bet del sviesinimo man ji super. Jos savita dazymo technika, man sruogeles matosi kad ir kaip sukelciau plaukus, ar ant kurio sono besukuociau. Mano pazistamos kelios lankosi pas ja , tai ju labai sveiki grazus plaukai, vnz. nesugadina reikalo, kas link dazymo. 4u.gif
Papildyta:

Aciu smile.gif Gal zinai su kokios firmos dazais ji dirba?Mane anksciau dazydavo su Londa,tai patiko man.Gal zinot kas,kas dirba su Londa kosmetika? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tori @ 2010 03 02, 11:49)
Papildyta:

as ja irgi labai zaevjausi , bet mano draugei kai nusviesino , viscciuko spalva doh.gif , sruoginti ji moka, tik jei norite keisti spalva as nesiulau
Atsakyti
jei neklystu gal su Keune Airida dirba, bet bijau pasakyt. As pati irgi einu i kirpykla kur sviesina su Londa. Nebrangiai blush2.gif , Debreceno 35, ji taip ir vadinas.
Atsakyti
QUOTE(tori @ 2010 03 02, 19:38)
jei neklystu gal su Keune Airida dirba, bet bijau pasakyt. As pati irgi einu i kirpykla kur sviesina su Londa. Nebrangiai blush2.gif , Debreceno 35, ji taip ir vadinas.

Kirpykla be pavadinimo?Na kokios kainos svyruoja? blush2.gif
Atsakyti