Įkraunama...
Įkraunama...

Geri kirpėjai Klaipėdoje

Dekui, nepatikesi, bet as tokia pati pasakotoja biggrin.gif Svarbiausia, kad dabar zinau kur tai. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 10 28, 16:10)
Neseniai girdejau, kad kazkoks kreizovas, bet geras kirpejas Romas dirba Palangoje, bet tiksliai nezinau kur doh.gif . Gal kas zinot jo kontaktus ir kur dirba? ax.gif

Romas dirba PC '' Studlende" 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. smile.gif Gal zinote ar Karina is "Surask save"gerai dirba su trumpais plaukais(na kare ar bob stiliaus)? g.gif Nes mano pacios sukusena kare yra. 4u.gif Ryzausi pakeisti kirpeja ir uzsirasiau pas ja gruodzio menesiui.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimike @ 2009 11 09, 13:59)
Maciau viena mergina klause apie kirpejas Klaipedos raj. Siulau Gragzduose "Grozio studija",kirpeja Jurgita. Turi  gera ranka,mokosi stilistikos, duoda geru patarimu.
Papildyta:

o tu pas ja kerpiesi?Kiek jai mazdaug metu?Su kokiom priemonem sioj studijoj dirba?
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 10 28, 15:10)
Neseniai girdejau, kad kazkoks kreizovas, bet geras kirpejas Romas dirba Palangoje, bet tiksliai nezinau kur doh.gif . Gal kas zinot jo kontaktus ir kur dirba? ax.gif

Nu va, issiaiskinau, kad Romas dirba ir Palangoje, ir Klaipedoje Studlendo centre, kur siandien buvau ir pasigrazinau nail.gif. Liuksiskas meistras ir siltas zmogus, iskart perprato mano sudetinga, siaustis ir pustis linkusi plauka, labai graziai ir paprastai apkirpo, suprato is puses zodziu ko man reikia ir kainavo tik 50lt thumbup.gif . Be to, dave keleta naudingu patarimu, zodziu, jau zinau kur kita karta kirpsiuos ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(fiffan @ 2009 11 11, 16:33)
Sveikos merginos. smile.gif Gal zinote ar Karina is "Surask save"gerai dirba su trumpais plaukais(na kare ar bob stiliaus)? g.gif Nes mano pacios sukusena kare yra. 4u.gif Ryzausi pakeisti kirpeja ir uzsirasiau pas ja gruodzio menesiui.Aciu 4u.gif

Man Karina nepatiko schmoll.gif ,nusinesiau net foto,kokio kirpimo noreciau,tai nieko panasaus nesugebejo padaryti doh.gif Labai neblogai kare,ar bob ir t.t kerpa Ramunes linijoj Banguole.
Atsakyti
Aciu 4u.gif .as vis galvojau ar i Ramunes linija eit ar pas Karina.Matyt reiks persirasyt blink.gif
Atsakyti
gal kas neperseniausia lanketes pas Anatoliju? dabar jis dirba proffi ax.gif idomu kokios dabar pas ji kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 11 20, 02:50)
Gal as truputi cia ne i tema poster_offtopic.gif  ax.gif  Bet niekur kitur nerandu atsakymo..: Kur klaipedoje gerai tvarko antakius, nes as jau pakeiciau kokias tris moteriskes, na neitinka man jos...man turi antakiai but idealus..smile.gif))) thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir man tas pats, taigi gal kas pasidalins patirtim blush2.gif ir prie to paties - pasikeitus mano situacijai gal kas žino gerą kirpėją pietinėje Klaipėdos pusėje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vasaros lietus*: 24 lapkričio 2009 - 13:11
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 11 20, 03:50)
Gal as truputi cia ne i tema poster_offtopic.gif  ax.gif  Bet niekur kitur nerandu atsakymo..: Kur klaipedoje gerai tvarko antakius, nes as jau pakeiciau kokias tris moteriskes, na neitinka man jos...man turi antakiai but idealus..smile.gif))) thumbup.gif

Ilgai pati ieškojau pas ką eit, bet radau kas tinka.
Pabandykit pas jelena, ji dirba Saturne, kur yra "Prince audrone", tel 411398. Ji tvarko vašku ir pincetu. vašku - 20 lt, o pincetu - 15 lt.

Gal patiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pushelė @ 2009 11 25, 11:52)
Ilgai pati ieškojau pas ką eit, bet radau kas tinka.
Pabandykit pas jelena, ji dirba Saturne, kur yra "Prince audrone", tel 411398. Ji tvarko vašku ir pincetu. vašku - 20 lt, o pincetu - 15 lt.

Gal patiks. 4u.gif

oho kokios kainos bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif didesniu klp nera???
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 11 25, 16:46)
oho kokios kainos  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif didesniu klp nera???

Man taip pat atrodė, kas per nesamonė 20 lt už antakių sutvarkymą mokėt. Vašku nupešus neatauga apie 2 savaites, as kasdien einu i baseiną tai antakiai nublunka irgi panašiai kažkur po 3 savaičių. Kas iš to kad eisi mokėsi po 10 Lt bet nubluks po savaitės... Matematika paprasta.
Ten moteriškė žino ką daro, o kas ėjo tai dar negirdėjau nusiskundimu.
Papildyta:
O gal galite parašyt pas ką pigiai ir gerai, ir kad gražiai būtų???
Atsakyti