QUOTE(eglaite2 @ 2009 10 28, 16:10)
Neseniai girdejau, kad kazkoks kreizovas, bet geras kirpejas Romas dirba Palangoje, bet tiksliai nezinau kur
. Gal kas zinot jo kontaktus ir kur dirba? 
Romas dirba PC '' Studlende"
Sveikos merginos.
Gal zinote ar Karina is "Surask save"gerai dirba su trumpais plaukais(na kare ar bob stiliaus)?
Nes mano pacios sukusena kare yra.
Ryzausi pakeisti kirpeja ir uzsirasiau pas ja gruodzio menesiui.Aciu
QUOTE(raimike @ 2009 11 09, 13:59)
Maciau viena mergina klause apie kirpejas Klaipedos raj. Siulau Gragzduose "Grozio studija",kirpeja Jurgita. Turi gera ranka,mokosi stilistikos, duoda geru patarimu.
Papildyta:
Papildyta:
o tu pas ja kerpiesi?Kiek jai mazdaug metu?Su kokiom priemonem sioj studijoj dirba?
QUOTE(eglaite2 @ 2009 10 28, 15:10)
Neseniai girdejau, kad kazkoks kreizovas, bet geras kirpejas Romas dirba Palangoje, bet tiksliai nezinau kur
. Gal kas zinot jo kontaktus ir kur dirba? 
Nu va, issiaiskinau, kad Romas dirba ir Palangoje, ir Klaipedoje Studlendo centre, kur siandien buvau ir pasigrazinau
QUOTE(fiffan @ 2009 11 11, 16:33)
Sveikos merginos.
Gal zinote ar Karina is "Surask save"gerai dirba su trumpais plaukais(na kare ar bob stiliaus)?
Nes mano pacios sukusena kare yra.
Ryzausi pakeisti kirpeja ir uzsirasiau pas ja gruodzio menesiui.Aciu 
Man Karina nepatiko
Aciu
.as vis galvojau ar i Ramunes linija eit ar pas Karina.Matyt reiks persirasyt
gal kas neperseniausia lanketes pas Anatoliju? dabar jis dirba proffi
idomu kokios dabar pas ji kainos
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 11 20, 02:50)
Gal as truputi cia ne i tema
Bet niekur kitur nerandu atsakymo..: Kur klaipedoje gerai tvarko antakius, nes as jau pakeiciau kokias tris moteriskes, na neitinka man jos...man turi antakiai but idealus..
))) 
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 11 20, 03:50)
Gal as truputi cia ne i tema
Bet niekur kitur nerandu atsakymo..: Kur klaipedoje gerai tvarko antakius, nes as jau pakeiciau kokias tris moteriskes, na neitinka man jos...man turi antakiai but idealus..
))) 
Ilgai pati ieškojau pas ką eit, bet radau kas tinka.
Pabandykit pas jelena, ji dirba Saturne, kur yra "Prince audrone", tel 411398. Ji tvarko vašku ir pincetu. vašku - 20 lt, o pincetu - 15 lt.
Gal patiks.
QUOTE(pushelė @ 2009 11 25, 11:52)
Ilgai pati ieškojau pas ką eit, bet radau kas tinka.
Pabandykit pas jelena, ji dirba Saturne, kur yra "Prince audrone", tel 411398. Ji tvarko vašku ir pincetu. vašku - 20 lt, o pincetu - 15 lt.
Gal patiks.
Gal patiks.
oho kokios kainos
QUOTE(maye @ 2009 11 25, 16:46)
Man taip pat atrodė, kas per nesamonė 20 lt už antakių sutvarkymą mokėt. Vašku nupešus neatauga apie 2 savaites, as kasdien einu i baseiną tai antakiai nublunka irgi panašiai kažkur po 3 savaičių. Kas iš to kad eisi mokėsi po 10 Lt bet nubluks po savaitės... Matematika paprasta.
Ten moteriškė žino ką daro, o kas ėjo tai dar negirdėjau nusiskundimu.
Papildyta:
O gal galite parašyt pas ką pigiai ir gerai, ir kad gražiai būtų???