seip tai geras dalykelis!
nupirkau ir as maudyniu ta rata ir esu labai patenkinta
prileidziu pilna vonia vandens, dukryte plaukioja issisiepus
atsipalaiduoja vaiko raumenukai

mes turim ta rata nuo 1men, ir labai patenkinti, mazdaug 2k. per menesi duodam paplaukiot
))

As nors dar leliuko neturiu bet jau rata turim, sesuo isbande su savo lelium tai

Mes turim, tai sūnui labai patinka su juo po vonią plaukioti

Neturėjom. Kažkaip ir neprireikė

labai geras dalykėlis, vaikučiui labai patinka, o kaip jis plaukioja po vonią

O mums jis nelabai pasiteisino
mažylis nematė savo rankų ir kūno ir apskritai jautė diskomfortą,ropoti po vonią bijojo, žodžiu nelabai suprato kam tas daiktas skirtas...
Aš galvojau - galėsiu ramiai sau maudyt vaiką, nes ratas apsaugos nuo vandens patekimo į ausis ir akis, o reikdavo kuo greičiau suktis, nes vaikas verždavos iš vonios.. Bandysim laimę su dukryte, gal jai patiks?

Aš galvojau - galėsiu ramiai sau maudyt vaiką, nes ratas apsaugos nuo vandens patekimo į ausis ir akis, o reikdavo kuo greičiau suktis, nes vaikas verždavos iš vonios.. Bandysim laimę su dukryte, gal jai patiks?
Mes irgi naudojom ratą maždaug nuo 3-4 sav. amžiaus, kadien maudydavom leliuką su ratu, puikiai plaukė. Dabar auginam sveiką, puikiai vaikštantį, tvirto sudėjimo vyruką, ir mana tai plaukimo su ratu nuopelnas-vaikas užsigrūdino ir sutvirtėjo. Galim rekomenduot. Dabar jau pats puikiai plaukia be jokių ratų

Pradejom naudoti triju menesiu nes raumenu tonusas buvo per didelis. Mazyliui labai patinka labai patinka plaukioti, bet jau sestas menuo ir vonia darosi mazoka, turbut teks maudyniu ziedo ieskoti

Naudojom, bet nedaug. Patiko jam, bet patiko ir be jo