Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukimo ratas kūdikiui

labux, patarkit mamytes koki ratuka savo mazajai(6 men) nupirkt?
niekaip neapsisprendziu ieskodama g.gif
ar rinkotes pagal kakliuko apapimti ar siaip?
nes yra 8,9 9,5 10 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzordze29: 23 gegužės 2011 - 20:05
musiskiui mzdg nuo 6 men. ratuko nebededam, nes pradejo sokineti ir ismoko vartytis, todel viena karta truputeli pateko vandenuko, nes staigiai pasisuko ir dar atsispyre smarkiai kojytem doh.gif gerai, kad vonia buvo didele ir vandens daug, butu dar daugiau pasokes jei vandenuko butu buve maziau. Iki tol jis laaaabai tiko ir patiko. Dvi kameros pusdavosi, todel tinka ivairiems kakliukams, jei kakliukas dar visai plonytis tai tiesiog gerai pripuciamos abi kameros, o jei jau didesnis tai maziau pripuciama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzordze29 @ 2011 05 23, 20:03)
labux, patarkit mamytes koki ratuka savo mazajai(6 men) nupirkt?
niekaip neapsisprendziu ieskodama g.gif
ar rinkotes pagal kakliuko apapimti ar siaip?
nes yra 8,9  9,5 10 cm

Mes ratuka pirkom kai mazajai buvo 4men, dabar jau beveik 9men, bet dar kartais naudojam biggrin.gif rinkomes pagal svori t.y. iki 13kg, cia maziausias mirksiukas.gif
Atsakyti
Man kažkaip nepriimtinas būdas vaiką šitaip maudyti doh.gif Jei lankytume baseiną greičiausiai nepirkčiau unsure.gif
Atsakyti
labai patinka vaikui tas ratukas, jau toks laimingas vonioje buna. Bet šiaip labiau norėčiau aš jį į baseiną kokį nuvežti, kad pamokintų nardyti ir be ratuko paplaukioti smile.gif
Atsakyti
Man taip pat atrodo, kad tas ratukas- bereikalingas daiktas, manau, maloniau vaikiukui jaustis mamytes rankose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2011 06 18, 12:16)
Man kažkaip nepriimtinas būdas vaiką šitaip maudyti  doh.gif  Jei lankytume baseiną greičiausiai nepirkčiau  unsure.gif

O kodel ne? g.gif
Mes naudojosm vaikui ne maudyti, bet pliuskentis, kadangi kineziterapeute ir gydytoja buvo sakiusios, kad labai gerai mazylio raumenukams jei yra padidejes raumenu tonusas, o mums kaip tik taip ir buvo. O be to jam tai labai smagi pramoga biggrin.gif Maudymui su muiliuku niekada nenaudojom, nes nepatogu, kadangi vaikas po vandeniu, o be to gali prisitaskyti muiluoto vandens i akytes, nors siaip mazai vandenuko patekdavo ant veiduko, daugiau budavo prie smakriuko.
Papildyta:
QUOTE(mymo @ 2011 06 20, 22:50)
Man taip pat atrodo, kad tas ratukas- bereikalingas daiktas, manau, maloniau vaikiukui jaustis mamytes rankose. 4u.gif

Nu jis tikrai nera pirmos butinybes preke, o be to prileisti pilna vonia kelis kartus per menesi irgi kainuoja, bet jei gali sau leisti tai manau geras daiktas, bent mums tiko ir patiko thumbup.gif iki 6 men...
Atsakyti
QUOTE(mymo @ 2011 06 20, 23:50)

nepamainomas daiktas thumbup.gif ir vaikui malonumas, ir mamai lengviau
Atsakyti
Tikrai nereikalingas daiktas schmoll.gif
Atsakyti
Turime ir mes si ratuka. Pirma karta panaudojom,kai maizukei buvo 2men. Naudojom iki 5men. db per daug judri pasidare ir prigeria vandens. Ir nors ir gerai pripusta,musu vijurke sugebedavo islisti lauk pro ratuka doh.gif ne vis,bet smakras budavo po ratuku,o pats ratukas per purnyte,kelis kartus paspringo... nuo tada nebenaudojau,nors siaip jis lb patiko,turskesi smagiai. naudojom ne kaip pagrindine maudymo priemone,o kaip pramoga ir sporta 1k i savaite 20-30min. Db jau vonia per maza,gal baseina dar uzdeciau,nes ant musiskio ratuko pauotes rase kad tinka iki 18kg g.gif
Atsakyti
isigijom ir mes,taciau gal 4 kart tik panaudojom ir baisu pasidare, nes kai sukinejasi, tai vos ne i vandeni burnyte merkia,tad dabar padetas jis ir tiek nenaudojamas,isigijom ir kedute, sios irgi nelab naudojam, nes pacios gan tvirtai sedim, tai tik tenka prilaikyt
Atsakyti
Ir mes turim ratuka. Manau, kad labai geras daiktas. Vaikui didelis malonumas, bent jau maniskei buvo thumbup.gif Ir man buvo zymiai lengviau, kiek gi ta vaika susilenkus virs vonios paplukdysi....
Be to daktare sake, kad tokios maudynes vonioj raumenukams labai naudingos, o po pasiplaukiojimo miegelis budavo geresnis.
Savo dabartiniam nestuke.gif irgi butinai ratuka naudosiu.
Atsakyti