Įkraunama...
Įkraunama...

Danijos nėštukėm ir mamytėm naudinga informacija

QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 11 18, 00:31)
gimus vaikui cia Danijoj vienkartine pasalpa mokama, ar ne?  g.gif

lotuliukas.gif Ne, jokiu vienkartiniu pasalpu cia nemoka. Tik kas 3 menesius apie 4 tukstancius. Pirmame puslapyje paziuriek mirksiukas.gif ten tiksliai parasyta kiek
Atsakyti
QUOTE(liutux0318 @ 2009 11 17, 17:52)
As su klausimeliu jau gimdziusioms cia Danijoje...

Sakykit, kokius daiktus reikia pasiimt vaziuojant i ligonine? ar tas pats viskas kaip Lietuvoj??? g.gif

Nezinau ar visose ligoninese taip, bet Kopenhagoj tai dave ir vystyklus leliukui, ir rubelius kol buvom ligoninej, ir mamai buvo iklotai.
Man reikejo tik rubu grizimui namo ir higienos priemoniu (sampuno, duso zele ir pan.). Bet as irgi savo rubus persirengt buvau atsivezus ir kai tik atsigavau, issimaudziau ir persirengiau, nes man nelabai smagu buso su tais ilgais marskiniais po koridoriu vaiksciot lotuliukas.gif Nors maciau nemazai mamyciu vaikstinejo su tais triusikais iki pazastu ir marskiniais lotuliukas.gif
Lietuvoj apskritai viska reikia turet, o cia labai daug ka ligonine duoda. thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, ka duodat maziukam nuo viduriavimo? Mano maze jau kelinta diena skystai tustinasi, reikia kazka daryt... Lietuvoj klijuka verda, bet is kokiu cia ryziu reikia virt? Mes tik Basmati naudojam, bet speju, kad is ju ne koks klijus gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliukas @ 2009 12 06, 13:55)
Mamytes, ka duodat maziukam nuo viduriavimo? Mano maze jau kelinta diena skystai tustinasi, reikia kazka daryt... Lietuvoj klijuka verda, bet is kokiu cia ryziu reikia virt? Mes tik Basmati naudojam, bet speju, kad is ju ne koks klijus gausis  g.gif

As,tai turiu smectos uzsipirkus is LT,tai jei jau ka tai tuoj gauna norma.Manau,turetu but geri ryziai kur skirti kosems virti,grødris vadinas http://images.google...ttp...sa=X&um=1
Papildyta:
QUOTE(Antira @ 2009 11 09, 21:46)
Kaip jums mamytes sekas valyti dantukus?

Mano,tai gavo sepetuka,4,5men,kai dantys pirmas islindo,tai kazkaip priprato.Labai retai kariauju.

QUOTE(Giedruliukas @ 2009 11 10, 23:11)
Nezinau kas pasidare, bet mazei staiga paraudo uzpakaliukas. Viena pampersa pakeiciau ir net pasigrozejau, koks grazus, persikinis uzpakaliukas, o kai po keliu valandu vel keiciau kita pampersa, uzpakaliukas visas ugninis, raudonas buvo...  blink.gif Maze verkia dabar kai tik prisilieciu, skauda jai... Nuo vakar jau tepu ir Bepantenu ir Zinksalve ir nepraeina...  doh.gif Gal kuriai taip buvo? Ka daret?
Gaila vaikucio, normaliai net sedet negali, niurzgia... Negi reiks pas gydytoja kulniuot?  ax.gif

As nusipirkus krema Inotyol.Labai geras,ypac,jei jau pradeda buti rimciau,nei paraudimai.Parduodamas vaistinese.
Atsakyti
Sola, aciu uz patarimus! Pabandysiu ta kremuka, nes uzpakaliukas vis dar neuzgyja... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliukas @ 2009 12 06, 22:14)
Sola, aciu uz patarimus! Pabandysiu ta kremuka, nes uzpakaliukas vis dar neuzgyja...  4u.gif

Ar bandei pakeisti pampersus. Buna pradzioje uzpakaliukas nereagoja, o veliau pradeda berti.. Liktais anksciau rasei kad naudoji paskutiniu laiku is ALdi g.gif
Atsakyti
QUOTE(fillipa @ 2009 12 06, 23:16)
Ar bandei pakeisti pampersus. Buna pradzioje uzpakaliukas nereagoja, o veliau pradeda berti.. Liktais anksciau rasei kad naudoji paskutiniu laiku is ALdi g.gif

Tai kai pradejo rausti, tada ir pradejom keisti viena pampersu rusi po kitos, kol prisikasem iki Aldi pampersu smile.gif Nuo rusies keitimo jokio pagerejimo... Man pirma mintis ir buvo, kad nuo pampersu paraudo. Tada naudojom is Lietuvos parsiveztus Pampers. Tada pirkom vienokius Pampers danijoj, kitokius Pampers, Landlord, galiausiai Aldi... Bet uzpakaliukas vis dar raudonas doh.gif
Atsakyti
Ar tu snekiejai su gydytoju? Ar tikrinai sisiuka?
Atsakyti
Snekejau su gydytoja ir ne karta. Bet kai cia jie per telefona Kaspirovskius vaidina, tai nustate, kad tikriausiai infekcija kokia grybeline isimete ir israse tepaliuka. Bet nuo jo 3 savaites niekas nepraejo... Tai tik dabar jau atlego visi paraudimai, jau baigia susitvarkyt viskas. Bet galvoju vistiek isigyt tepaliuka, kad kitam kartui tureciau.
Atsakyti
apie baseina kad jau uzsiminet,tai paklausiu blush2.gif o nuo kada ji galima lankyti?cia kai nueisiu i ligonine man ten kokia info apie ji suteiks?ar cia i ta baseina ileidzia tik nuo kokio 7men?darot ten kokias manksteles ar tik siaip paplaukiojat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2009 12 10, 14:01)
apie baseina kad jau uzsiminet,tai paklausiu blush2.gif o nuo kada ji galima lankyti?cia kai nueisiu i ligonine man ten kokia info apie ji suteiks?ar cia i ta baseina ileidzia tik nuo kokio 7men?darot ten kokias manksteles ar tik siaip paplaukiojat? blush2.gif

as tai pasiklausiau savo gyd. kada galiu pradeti. tai pradejau kazkur nuo 4,5 men. anksciau dar baisu buvo eiti, del viso pikto. o cia bent jau odensej as neradau, kad butu kazkokios specialios grupes nestukem. tai tiesiog plaukioju ir siaip su ''makaronu'' (tokiu ilgu neskestanciu daiktu) kazkokiu pratimeliu padarau. kojas i sonus pakiloju. tiesiog viska, ka sumastau. ir tikrai man labai smagu, kazkaip atsigaunu as ten. thumbup.gif tai tikrai patarciau, kai galesi palankyti baseiniuka.

o tu dirbi?
Atsakyti
http://www.sundhedsg...si-og-eklampsi/
del ko sisiuka tikrina mirksiukas.gif
Atsakyti