Įkraunama...
Įkraunama...

Danijos nėštukėm ir mamytėm naudinga informacija

Nu idomiai cia tau, Spanieliuke... Kas cia galetu but per velu? g.gif
Gal tiesiog neitelpa dabar jau i laika pas akusere. Bent jau pas mus ligoninej, tai tos akuseres, kur priskirtos nestukems dirba po viena diena per savaite, nes kita laika dirba gimdykloj, tai jei ir pas jus taip, tai gali but, kad kito laiko nerado ir tik po menesio dabar. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2010 01 19, 18:45)
sveikos 4u.gif
klausykit gal kartais pamenat ka per pirma vizita veiket pas akusere? blush2.gif  as pasirodo kol buvau LT gavau laiska vykti pas ja,bet deja tas atvvykimo laikas irgi buvo tada,kai ta diena isvykom is LT i DK,tai 5-ieni as negalejau nuvykti,vakar skambinaus,bet ta registracija neatsake,tai siandien prisiskambinau ir man sako,kad dabar apsilankymas jau per velus g.gif o tai ka ten veikia,kad dabar jau per velu? g.gif maniau,kad ten pokalbio pobudzio viskas,bet jei pokalbis,gi nebutu per velu,nu zodziu susibalamutrinau doh.gif  ir pasake,kad dabar bus vizitas vasario 16d,nu ka lauksiu dabar visa menesi,bet taip idomu pasidare ka ten veikia per ta pirma susitikima,kad va pora dienu pavelavau ir jau per velu g.gif

jo, nieko ypatingo ten nedaro, ta pati kaip ir pas seimos gydytoja:pasveria, pamatuoja kraujo spaudima, pamatuoja pilvuka, patikrina kartais slapima, ir paskui sako:na, apie ka noretum paklausti, suzinoti.. Daugiau pokalbis vyksta nei kazmokia apziura. O nepriima taves gal del to, kad tiesiog buvo tau skirtas laikas, o kitas gaunasi gal ant tiek velai, kad nebeapsimoka... tiesiog nueisiu antro vadinamo vizito metu mirksiukas.gif bent jua galejo taktiskai paaiskint, kas kaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliukas @ 2010 01 19, 19:16)
Nu idomiai cia tau, Spanieliuke... Kas cia galetu but per velu?  g.gif
Gal tiesiog neitelpa dabar jau i laika pas akusere. Bent jau pas mus ligoninej, tai tos akuseres, kur priskirtos nestukems dirba po viena diena per savaite, nes kita laika dirba gimdykloj, tai jei ir pas jus taip, tai gali but, kad kito laiko nerado ir tik po menesio dabar.  blush2.gif

nu as suprasciau,jei butu pasake,kad vietos nera iki tam tikros datos,o dabar sako per velu g.gif tai ir susimasciau,ka ten daro,kad per velu 3dienos rolleyes.gif
dekui uz info 4u.gif

QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 01 19, 19:33)
jo, nieko ypatingo ten nedaro, ta pati kaip ir pas seimos gydytoja:pasveria, pamatuoja kraujo spaudima, pamatuoja pilvuka, patikrina kartais slapima, ir paskui sako:na, apie ka noretum paklausti, suzinoti.. Daugiau pokalbis vyksta nei kazmokia apziura. O nepriima taves gal del to, kad tiesiog buvo tau skirtas laikas, o kitas gaunasi gal ant tiek velai, kad nebeapsimoka... tiesiog nueisiu antro vadinamo vizito metu  mirksiukas.gif  bent jua galejo taktiskai paaiskint, kas kaip  unsure.gif

vat vat bent paaiskint tada normaliai galejo,o dabar aiskina ji man kad per velu ir viskas biggrin.gif nu nieko lauksiu vasario,namie ir pati moku spaudima pasimatuoti,pasisverti ir pilva pamatuoti,o klausti neturiu dar ko,tai per ta menesi gal koki klausima sugalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2010 01 19, 18:45)
sveikos 4u.gif
klausykit gal kartais pamenat ka per pirma vizita veiket pas akusere? blush2.gif  as pasirodo kol buvau LT gavau laiska vykti pas ja,bet deja tas atvvykimo laikas irgi buvo tada,kai ta diena isvykom is LT i DK,tai 5-ieni as negalejau nuvykti,vakar skambinaus,bet ta registracija neatsake,tai siandien prisiskambinau ir man sako,kad dabar apsilankymas jau per velus g.gif o tai ka ten veikia,kad dabar jau per velu? g.gif maniau,kad ten pokalbio pobudzio viskas,bet jei pokalbis,gi nebutu per velu,nu zodziu susibalamutrinau doh.gif  ir pasake,kad dabar bus vizitas vasario 16d,nu ka lauksiu dabar visa menesi,bet taip idomu pasidare ka ten veikia per ta pirma susitikima,kad va pora dienu pavelavau ir jau per velu g.gif

Matyt turejo omeny per velu i pirma skana. Gi pas gydytoja visada gali nueiti mirksiukas.gif ir dokumentus akuserei siusti
Atsakyti
QUOTE(fillipa @ 2010 01 19, 20:26)
Matyt turejo omeny per velu i pirma skana. Gi pas gydytoja visada gali nueiti mirksiukas.gif ir dokumentus akuserei siusti

tai skenas cia ne prie ko,cia tas susitikimas/susipazinimas su akusere turejo buti,tai kad pasake,kad per velu,tai pradejau mastyti ka ten taip daro,kad per velu,bet matyt bus taip,kad paprasciausiai vietos nebera ir tik vasario 16d mane gali irasyti,tik turbut netaip issireiske,nu bent jau as taip mastau dabar biggrin.gif ai dzin,dekui visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2010 01 19, 21:31)
tai skenas cia ne prie ko,cia tas susitikimas/susipazinimas su akusere turejo buti,tai kad pasake,kad per velu,tai pradejau mastyti ka ten taip daro,kad per velu,bet matyt bus taip,kad paprasciausiai vietos nebera ir tik vasario 16d mane gali irasyti,tik turbut netaip issireiske,nu bent jau as taip mastau dabar biggrin.gif ai dzin,dekui visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jinai savo nupmone isreiske kad per velu, todel kad nestukes anksciau pasirodo ir nete iri rasoma kad anksciau reikia pasirodit. Gerai kad neimi i galva mirksiukas.gif . Busimoji mama kartu su savo gydytoj auzpildo popierius ir tada gydytoja issiuncia zinute akuserei... Palauk, ar tu nesi buvusi pas gydytoja pries sventes g.gif ar as kaz ka maisau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fillipa @ 2010 01 19, 20:39)
Jinai savo nupmone isreiske kad per velu, todel kad nestukes anksciau pasirodo ir nete iri rasoma kad anksciau reikia pasirodit. Gerai kad neimi i galva mirksiukas.gif . Busimoji mama kartu su savo gydytoj auzpildo popierius ir tada gydytoja issiuncia zinute akuserei... Palauk, ar tu nesi buvusi pas gydytoja pries sventes  g.gif  ar as kaz ka maisau ax.gif

man pas seimos gyditoja bereikia kovo 3d,mes ligonines dokumentus kai uzpildem,ji man beliepe ateit va ta kovo 3d.,o pas ginekologe as LT du kartus buvau,va pries savaite irgi buvau,bet LT,o ne DK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2010 01 19, 19:32)
aiskus,aciu 4u.gif tai kame cia tas per velu?nesupratau,ka keicia 3 dienos,kad net visa menesi uzdejo g.gif ai,nesuprantu ju tos sistemos doh.gif

nesuprantu, kas gali but per velu... g.gif man irgi turejo but vizitas tuo metu, kai buvom Lietuvoj, bet as pasakiau, kad isvykstu, tai man jis anksciau buvo net 2 savaitem ir nebuvo per anksti... tongue.gif nu ir dar vienas kai gryzau...pakeite laika be problemu...keista ta tavo akusere... g.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2009 07 21, 18:56)
Vaiko pinigai (suma priklauso nuo vaiko amžiaus):
        0-2 metu: 4.107 kr. per kvartala (babyydelse)
        3-6 metu: 3.251 kr. per kvartala (småbørneydelse)
        7-17 metu: 2.558 kr. per kvartala (børnefamilieydelse) 
        Pinigai mokami: sausio 20d., balandžio 20d., liepos 20d. ir spalio 20d.

Siais metais pakelle truputuka
0-2 metu: 4.247 kr. per kvartala
3-6 metu: 3.362 kr. per kvartala
7-17 metu: 2.645 kr. per kvartala
Atsakyti
QUOTE(liutux0318 @ 2010 01 20, 08:46)
nesuprantu, kas gali but per velu... g.gif man irgi turejo but vizitas tuo metu, kai buvom Lietuvoj, bet as pasakiau, kad isvykstu, tai man jis anksciau buvo net 2 savaitem ir nebuvo per anksti... tongue.gif nu ir dar vienas kai gryzau...pakeite laika be problemu...keista ta tavo akusere... g.gif

matai mes laiska gavom,kai irgi buvom LT ir laikas paskyrimo irgi tada,kai dar LT,tai mes nieko apie ta laiska nezinojom kol negrizom i DK ir nepamatem jo,tai pranest,kad ta diena neatvyksim negalejom smile.gif
nu bet nieko,pati ji siandien man paskambino thumbup.gif sako as vakar ne taip pasakiau,tai sako uzrasiau jus vasario 16d,tada ir skana padarysim,nes jau bus galima daryta ta 20-24sav. kur daro,tai sako laukit laisko tai 16d smile.gif matai ji viska i viena sujunge ir skena ir ta pokalbi/konsultacija,tik tiek,kad ir vakar ji taip ir galejo pasakyti,o ji man sako,kad per velu ir fsio lotuliukas.gif o dabar pati moteriske skambina ir isnaujo pasakoja,nu bent tiek gerai,kad du kartus nereiks man ten vazinetis,o ir siaip gal visai gera ji,jei jau net pati sekancia diena paskambina rolleyes.gif

QUOTE(fillipa @ 2010 01 20, 09:19)
Siais metais pakelle truputuka
0-2 metu: 4.247 kr. per kvartala
3-6 metu: 3.362 kr. per kvartala 
7-17 metu: 2.645 kr. per kvartala

per 100kr pakele smile.gif nu ir tas gerai vis kazka gales leliukui nupirkti wub.gif
Atsakyti
O as siandien irgi gavau laiska, vasario 3 diena daris skana del dauno sindromo,tai tuo paciu pirma karta pamatysim ir savo stebukleli wub.gif
Tik keista biski kad mano ligoninej nerado laiko mano skanui ir todel siuncia i kita ligonine uz 50km g.gif .tikiuosi kad kai gimdysiu nebus tokio bajerio kad jie neturi laiko man ir lieps i kita ligonine vaziuoti gimdyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migluze @ 2010 01 20, 16:59)
O as siandien irgi gavau laiska, vasario 3 diena daris skana del dauno sindromo,tai tuo paciu pirma karta pamatysim ir savo stebukleli wub.gif
Tik keista biski kad mano ligoninej nerado laiko mano skanui ir todel siuncia i kita ligonine uz 50km g.gif .tikiuosi kad  kai gimdysiu nebus tokio bajerio kad jie neturi laiko man ir lieps i kita ligonine vaziuoti gimdyti lotuliukas.gif

kaip faina wub.gif tai abi vasari eisim i pasimatymus su leliais wub.gif
mums gal pagaliau lyti pasakys,nes LT du kartus skena dare ir vis leliukas nerode kas tarp kojyciu,tai sakiau DK man butinai tures iziureti,siaube kokia as smalsi blush2.gif
o tu gal pasirinkai ta ligonine uz 50km?nu kaip kad buna rinktis kurioj nori gimdyti? smile.gif

Atsakyti