Įkraunama...
Įkraunama...

Danijos nėštukėm ir mamytėm naudinga informacija

Kur yra tokių pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 02 07, 00:50)
Kur yra tokių pirkti?  ax.gif

Baltija, ten kur yra nuoroda, ten gali ir nusipirkti. 4u.gif
Atsakyti
Galite užsisakyti nemokamą BabyBox iš Babysam bigsmile.gif čia bigsmile.gif Tik gal kas galėtumėte išversti, ką reiškia:

Du kan IKKE få Babyboxen udleveret uden kvittering!
Du kan kun bestille en Babybox hvis du bor i Danmark.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 02 12, 23:32)
Galite užsisakyti nemokamą BabyBox iš Babysam  bigsmile.gif  čia  bigsmile.gif  Tik gal kas galėtumėte išversti, ką reiškia:

Du kan IKKE få Babyboxen udleveret uden kvittering!
Du kan kun bestille en Babybox hvis du bor i Danmark.

4u.gif

Jo, jau cia beveik visos nestuke.gif tokius pasiima biggrin.gif

Gali atsiimti ta BabyBox, jei gyveni DK (turi geltona korta) ir butinai turi atsispausdint ta lapa, kuri ismeta kai uzsiregistruoji, nes ji padavus Baby Same ir agusi Babybox (manes dar ir geltonos kortos prase parodyt). 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, kur būtų galima rasti info apie skiepus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 02 17, 20:16)
mergaitės, kur būtų galima rasti info apie skiepus?  4u.gif

Cia yra siek tiek info...
Atsakyti
Kazkiek yra pirmame puslapyje apie naujagimiu vakcinacija ir klausos patikrinima ax.gif
Atsakyti
Mamytems, siulau paziureti gana idomu puslapiuka apie vaiku vystymasi:

http://www.babysenso...evelopment.aspx

Cia galit rasti visokiu patarimu, kokius zaidimus zaisti su vaikuciais, kad ateityje jie lengviau ismoktu skaityti, skaiciuoti, bendrauti, vaikscioti ir visokiu kitokiu gerybiu 4u.gif
Idomu ir naudinga!

O jei kas susidometu, yra ir kursai, kur galima tapti BabySensory grupes vadove ir vesti uzsiemimus kitoms mamoms su leliukais. Gal ateities karjeros galimybes? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamos gimdziusios ne pirma karta, kada jus isleido namo? Ar tiesa kad kai kuriose ligoninese isleidzia namo po 4-6 valandu kai gime vaikas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fillipa @ 2010 03 08, 00:55)
Mamos gimdziusios ne pirma karta, kada jus isleido namo? Ar tiesa kad kai kuriose ligoninese isleidzia namo po 4-6 valandu kai gime vaikas?  blink.gif

Temoj jau kalbejom, kad cia nauja istatyma toki prieme siais metais, kad jei be komplikaciju ir jei ne pirmas vaikas, tai is ligonines greit turetu isprasyt unsure.gif
Atsakyti
Filipa, cia tos kalbos apie isleidima namo po keliu valandu prasidejo dar tik nuo praeitu metu, o as nezinau ar pas mus forumuky yra tokiu, kurios gimde ne pirma vaika po to, kai ligonines pradejo taikyti sita praktika.
Man atrodo,kad dar ir nuo ligonines priklauso... As paskaiciau Gentofte ligonines puslapiuky apie ambulatorini gimdyma ir raso, kad pas juos tai yra pasirenkamas dalykas. Jei nori, gali gimdyt ambulatoriskai ir po keliu valandu jau vaziuot namo, bet jei nesijauti tvirtai, tai ne pirma karta gimdziusioms leidzia pasilikt 1 nakti.
Man atrodo, kad reikia klaust ligoninese kas ir kaip, kokia politika kiekviena ligonine taiko... 4u.gif
As atsimenu kai pasigimdziau tai ir po 3 naktu praleistu ligoninej dar nenorejau namo, nes bijojau kaip viena susitvarkysiu!!! doh.gif O viskas ne taip baisu ir buvo!!! 4u.gif
Nors kitos kazkaip labai neigiamai ziuri i sita naujiena, as visai uz ja! 4u.gif
Papildyta:
Galiu rekomenduot viena internetini puslapiuka, kur galima isigyt vaikisku rubeliu ir visokiu kitokiu gerybiu uz pakankamai normalias kainas + atsiuntimas nemokamas!!!
http://www.kids-world.dk/

4u.gif
Atsakyti
Sveikutes Danijos mamytes 4u.gif Norejau jusu pasiteirauti, gal zinote kiek kainuoja gimdymas be cpr? Esu nelabai pavydetinoje situacijoje, laukiuos jau 36 saveiteje, pries tris menesiukus buvau padavus prasyma registracijai, vyras dirbantis legaliai cia, taciau nebuvome dar susituoke ir atsakyma gavome, kad jos man suteikti negali. Isvykome atostogu i Lietuva, susituokeme ir va neperseniausiai grizome atgal i Danija. Uzpildeme per naujo man popieriukus jau kaip seima del leidimo gyvent ir lauksim atsakymo, taciau atsakymas kaip bent jau paminejo bus uz 3-4 savaiciu, o man jau tiek ir beliko iki nestumo pabaigos, tai esu kaip ant adatu, pilna nerimo. Labai buciau dekinga jei suteiktumete informacijos kaip su tuo isdavimu kai jau esame seima, ar yra kokiu garantiju, kad si kart tikrai viskas bus gerai, ar ir vel 50 ant 50 klausimas verysad.gif
Atsakyti