Įkraunama...
Įkraunama...

Danijos nėštukėm ir mamytėm naudinga informacija

QUOTE(spanieliuke @ 2010 01 20, 19:25)
kaip faina wub.gif tai abi vasari eisim i pasimatymus su leliais wub.gif
mums gal pagaliau lyti pasakys,nes LT du kartus skena dare ir vis leliukas nerode kas tarp kojyciu,tai sakiau DK man butinai tures iziureti,siaube kokia as smalsi blush2.gif
o tu gal pasirinkai ta ligonine uz 50km?nu kaip kad buna rinktis kurioj nori gimdyti? smile.gif

Bet tikrai abi ta pati menesi eisim,tik Tau fainiau,nes jau matei savo leliuka,o as pirma karta,labai labai smalsu wub.gif Laukiu nesulaukiu tos dienos,vyras taip pat kartu vaziuos nes labai nori dalyvauti wub.gif bigsmile.gif
O ligonine as savo mieste pasirinkau,galejau is 3rinktis bet pasirinkau kad vietoj butu,kad vyrui poto nereiketu vazineti toli.tai laiske ir buvo parasyta kad laiko neradus mano ligoninej tai savaitei,todel siuncia mane i kita ligonine skanui.tikiuosi kad kita skana daris manojoj ligoninej smile.gif
Atsakyti
turiu klausimeli jau gimdziusioms mamytems cia Danijoj... blush2.gif kaip cia su tokiais daiktais ligoninej, kaip ranksluosciai, naktiniai marskiniai, chalatas...Lietuvoj tai viska savo nesasi, o kaip cia...? g.gif ir mazyli po gimdymo renget savo drabuzeliais...?
Atsakyti
QUOTE(liutux0318 @ 2010 01 21, 11:42)
turiu klausimeli jau gimdziusioms mamytems cia Danijoj... blush2.gif kaip cia su tokiais daiktais ligoninej, kaip ranksluosciai, naktiniai marskiniai, chalatas...Lietuvoj tai viska savo nesasi, o kaip cia...? g.gif ir mazyli po gimdymo renget savo drabuzeliais...?

Sorry, dar negimdziau, bet kiek kitos snekejo, tai cia viska duoda ligonines, bet paliekant ligonine turi tureti savus rubus (vaikuciui taip pat). Bet zinoma, jei tau arciau sirdies savi naktiniai, chalatas ir t.t., tai gali veztis ir savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutux0318 @ 2010 01 21, 11:42)

QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 01 21, 12:08)
Sorry, dar negimdziau, bet kiek kitos snekejo, tai cia viska duoda ligonines, bet paliekant ligonine turi tureti savus rubus (vaikuciui taip pat). Bet zinoma, jei tau arciau sirdies savi naktiniai, chalatas ir t.t., tai gali veztis ir savo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Tai pat nereikia pampersu vaikui ir mamai paketu (netgi vienkartinius trusikus gausi)
Atsakyti
na o musu pirmas pasimatymas ivyko kai buvo lygiai 7 savaites ,tik jau toks mazytis jis ten buvo kad sunku ir iziuret ka buvo ,va sirdute tik aiskiai matesi ...
Atsakyti
Nors apie drabuzelius buvo kalbeta kitam forume, bet cia imetu dar viena puslapiuka, kur galima visai pigiai uzsisakyt vaikisku drabuzeliu is Prancuzijos:

http://www.laredoute...goryid=22890572

Dabar ten didziuliai ispardavimai!!! Pigiau nei per ispardavimus Danijoj! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliukas @ 2010 01 25, 21:22)
Nors apie drabuzelius buvo kalbeta kitam forume, bet cia imetu dar viena puslapiuka, kur galima visai pigiai uzsisakyt vaikisku drabuzeliu is Prancuzijos:

http://www.laredoute...goryid=22890572

Dabar ten didziuliai ispardavimai!!! Pigiau nei per ispardavimus Danijoj!  thumbup.gif

na man dar ankstoka drabuzelius pirkti ,bet kitos gal ir pasinaudos mirksiukas.gif o kiek persiuntimas ten
Atsakyti
QUOTE(ruoniukas @ 2010 01 25, 21:34)
na man dar ankstoka drabuzelius pirkti ,bet kitos gal ir pasinaudos  mirksiukas.gif o kiek persiuntimas ten

Ten ir nestukiu rubu yra, ir vyresniems vaikams, ir net namu dekoro daiktu! smile.gif
O pati nesisiunciau is ten dar nieko, bet mano pussesere savo 3 vaikus vien tais rubeliais rengia - urmu uzsiperka vos ne 4u.gif Galeciau paklaust kiek kainuoja parsiuntimas, jei idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu pasitikslinti 4u.gif kai esi nėščia, tai visų pirma reikia užsiregistruoti pas savo gydytojąk kurį pasirinkai ir ji toliau kažkur siunčia? Ar didelė bėda, kad nekalbu daniškai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 02 01, 19:00)
noriu pasitikslinti  4u.gif  kai esi nėščia, tai visų pirma  reikia užsiregistruoti pas savo gydytojąk kurį pasirinkai ir ji toliau kažkur siunčia?  Ar didelė bėda, kad nekalbu daniškai?  blush2.gif

uzsisakai laika pas savo seimos gydytoja, jis visalaik tave ir priziures kas kazkiek laiko. Po to gausi dar eiti ir pas akusere (siaip turetum del to gauti laiska).
Del danu kalbos gal nebutu problemos... Siaip man kurie pasitaike, tai kalbejo ir angliskai, bet as tik pora zodziu pasiklausiau isversti.. 4u.gif
Atsakyti
ačiū už info 4u.gif tikiuosi nebus problemų su kalba, nes ir angliškai tik buitiškai kalbu doh.gif O kaip galima sužinoti savo pasirinktą gyytoją? Nes neatsimenu nei vardo, nei pavardės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 02 01, 19:31)
ačiū už info  4u.gif  tikiuosi nebus problemų su kalba, nes ir angliškai tik buitiškai kalbu  doh.gif  O kaip galima sužinoti savo pasirinktą gyytoją? Nes neatsimenu nei vardo, nei pavardės  doh.gif

as irgi nezinojau net pavardes, ant geltonos kortos tik adresas uzrasytas, tai nuejau, sakau noriu uzsirasyt, sako, koks gydytojas, sakau nezinau biggrin.gif Tai per kompa suziurejo smile.gif
Atsakyti