Įkraunama...
Įkraunama...

Danijos nėštukėm ir mamytėm naudinga informacija

QUOTE(fillipa @ 2010 09 18, 17:12)
As nesupratau ax.gif  ka ten suka darbdavys.. O laiko tau nera. Jei nori gauti dekretinius tai dabar reikia formintis kad iseitu 3 menesiai pries iseinant i dekreta, t.y. 8 menesiu.
Strazdaniuke, del mokejimo Børnechek atbulina data kaz kas naujo g.gif

Tai as nezinau ar galima, bet jei vaikas iformintas ir visa laika negavo pinigeliu tai kazkaip keistai!

O darbdavys gerai ten suka! jei tik suka tai ir greiciau,kad netempt!, o i dekreta ji gali eit ir 4 sav pries termina ir is vis neit i dekreta iki gimdymo wink.gif tuo labiau kad ten viskas tik ant popieriaus, o darban eit nereik! Mano viena drauge taip ir dare, jos vyro atlyginima per puse dalino... vyrui nereikejo dideliu mokesciu moket nuo per didelio atlyginimo wink.gif zodziu i nauda taip!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strazdaniux: 18 rugsėjo 2010 - 17:21
QUOTE(strazdaniux @ 2010 09 18, 17:19)
Tai as nezinau ar galima, bet jei vaikas iformintas ir visa laika negavo pinigeliu tai kazkaip keistai!

O darbdavys gerai ten suka! jei tik suka tai ir greiciau,kad netempt!, o i dekreta ji gali eit ir 4 sav pries termina ir is vis neit i dekreta iki gimdymo wink.gif  tuo labiau kad ten viskas tik ant popieriaus, o darban eit nereik! Mano viena drauge taip ir dare, jos vyro atlyginima per puse dalino... vyrui nereikejo dideliu mokesciu moket nuo per didelio atlyginimo wink.gif zodziu i nauda taip!

4 savaites ir yra beveik menuo kelios dienos skirtumo nedaro. As sneku apie apiforminima. Kada jinai skaitysisi dirbanti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama007 @ 2010 09 18, 15:22)
nu va ,kaip smagu,o as galvojau jau kad taip ir liksiu cia vienui viena biggrin.gif seip mes gyvenam 3 km nuo Ansager vienkiemyje,tai po didmiescio biski liudna 4u.gif

Niu tai reiskias jus isvis salia musu gyvenate.As gyvenu Nordenskov kaimuke.O vienkiemis jega,man patiktu.GALIM SUSITIKT PAPLEPET BENDROM TEMOM,IR NESTUMAI MUSU KAIP SUPRANTU LAAABAI PANASUS TERMINAI nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2010 09 18, 20:59)
Niu tai reiskias jus isvis salia musu gyvenate.As gyvenu Nordenskov kaimuke.O vienkiemis jega,man  patiktu.GALIM SUSITIKT PAPLEPET BENDROM TEMOM,IR NESTUMAI MUSU KAIP SUPRANTU LAAABAI PANASUS TERMINAI  nestuke.gif

Tikrai? drinks_cheers.gif As dar cia visai nieko nezinau kur kas ,zinau kur grinsted,billund ir dar ansager biggrin.gif dar radom miska kur baravykai plantacijom auga ,vyras zino kur zvejot galima biggrin.gif va stai tokios musu pramogos biggrin.gif Tikrai malonu butu susitikti ir pasisneketi ax.gif
Atsakyti
Ne uz vaikuti pinigeliu dar negaunu, nes mes tik pries kelias savaites ji atsivezem ir nespejom dar dokumentu susitvarkyti, zodziu laukiu kol vyras iseigine tures . Aciu labai visom uz protyngus patarimus
Atsakyti
QUOTE(mama007 @ 2010 09 19, 09:32)
Tikrai?  drinks_cheers.gif  As dar cia visai nieko nezinau kur kas ,zinau kur grinsted,billund ir dar ansager  biggrin.gif  dar radom miska kur baravykai plantacijom auga ,vyras zino kur zvejot galima  biggrin.gif  va stai tokios musu pramogos  biggrin.gif  Tikrai malonu butu susitikti ir pasisneketi  ax.gif

Niu atsiusk man i Asmenine zinute. AZ. savo telefono numeriuka,uzsusksiu i svecius pas tave su mazium kuria diena.Beje mes dar viena temele turime danijos plepuciu,gali ir ten rasinetis su mumis savo kasdienybe.Imesiu tau nuoroda,jei noresi.
Papildyta:
Va
http://www.supermama...;#entry40433697
Atsakyti
QUOTE(mama007 @ 2010 09 19, 09:50)
Ne uz vaikuti pinigeliu dar negaunu, nes mes tik pries kelias savaites ji atsivezem ir nespejom dar dokumentu susitvarkyti, zodziu laukiu kol vyras iseigine tures . Aciu labai visom uz protyngus patarimus

A, tada viskas aisku del maziuko smile.gif

Kad tik macytu tie musu patarimai 4u.gif
Atsakyti
Parduodu http://www.dba.dk/ko...ge/id-68657115/
Atsakyti
gal esat uzsisakinejusios is ebay sudedama kelionine lovyte ar manieza kudikiui, gal galetumet imesti nuoroda ir ar kokybe atitinka foto?
Atsakyti
Ew-a o tu pati nezinai katros butent is ju nori? na norejau pasakyt,kad yra juk ivairiu spalvu modeliuku.Butent lovytes nesu uzsisakinejusi,bet siaip daug ka teko ten sakytis.
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2010 09 28, 22:42)
gal esat uzsisakinejusios is ebay sudedama kelionine lovyte ar manieza kudikiui, gal galetumet imesti nuoroda ir ar kokybe atitinka foto?

tai žiūri į aprašymą, jei maniežas naujas tai ir kokybė atitinkama. Tas pats ir su naudotu. O šiaip nemanau, kad rimti pardavėja rizikuotų savo vardu ir apgaudinėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2010 09 29, 07:24)
Ew-a o tu pati nezinai katros butent is ju nori? na norejau pasakyt,kad yra juk ivairiu spalvu modeliuku.Butent lovytes nesu uzsisakinejusi,bet siaip daug ka teko ten sakytis.

mano princese budama triju menesiu sveria 7 kilus, o kaip paziurejau dauguma lovyciu iki 11 kilogramu, tai vat idomu man iki kiek man ta sudedama lovyte ar maniezas tarnaus, jei jis tik 11 kilu apkrova islaiko. Nieko nesu uzsisakinejus is ebay tai biski ir baisoka ...
Atsakyti