Armaliuke tu dirzu turetumei rasti BABY SAM partuotuveje. ten daug ko nestukem yra ir patogiu liemenuku,bliuskiu.....
Dar BABY HOME ar kazkaip panasiai vadinas parduotuve irgi visai nieko
QUOTE(armaliuke @ 2009 08 23, 13:35)
cia is visu puslapiuku gali tu dovaneliu pasiimti
kalbam cia kaip tikri lietuviai, kas nemokamai ir imam. bet jauciu danai tokie pat, jei tik nemokamai tada ir puola visi.
o gal galit pasakyti, kaip cia su tyrimais visokiais? ar cia ima krauja kada nors ar ne? nes man tik poliklinikoj paeme kai buvo gal 5 sav. ir viskas. net nezinau ar tas kraujas geras buvo, ar ne. ir dar akusere sako, gerk vitaminus nesciajai. bet kazkiap jei man ju pakanka, tai kam man ta chemija ryti, beto, kada dabar visokiu vaisiu ir darzoviu pilna. ir sese gyd. sake jai, kad jei kraujas geras, tai nereikia jokiu vitaminu gerti, nes buna paskui vaikuciam alergijos visokios.

o gal galit pasakyti, kaip cia su tyrimais visokiais? ar cia ima krauja kada nors ar ne? nes man tik poliklinikoj paeme kai buvo gal 5 sav. ir viskas. net nezinau ar tas kraujas geras buvo, ar ne. ir dar akusere sako, gerk vitaminus nesciajai. bet kazkiap jei man ju pakanka, tai kam man ta chemija ryti, beto, kada dabar visokiu vaisiu ir darzoviu pilna. ir sese gyd. sake jai, kad jei kraujas geras, tai nereikia jokiu vitaminu gerti, nes buna paskui vaikuciam alergijos visokios.
Del tu nemokamu dovaneliu tai cia reklama, jei patiks tai tada pirksi toliau

O del vitaminu tai tu ziuriek pati kas per vaisiai ir darzoves. Geriau butu kad ekologiskus, bet tai labai brngus malonumas. As kai viena karta perskaiciau apie vokiskus obuolius kurie praeina duju kamera tai nebeperku

QUOTE(fillipa @ 2009 08 24, 15:13)
Del tu nemokamu dovaneliu tai cia reklama, jei patiks tai tada pirksi toliau
O del vitaminu tai tu ziuriek pati kas per vaisiai ir darzoves. Geriau butu kad ekologiskus, bet tai labai brngus malonumas. As kai viena karta perskaiciau apie vokiskus obuolius kurie praeina duju kamera tai nebeperku
daugiau...

zinok obuoliu ir as nelabai megstu pirkti. kazkokie netikri jie man. va vienas jau stovi gal menesi, ir negenda

As taip savo mazei noreciau duot paragaut obuoliuko, bet kad niekur aplink mus neauga obelu, o is parduotuves tai kazkaip
Butum LT, tai pas mama alyviniai obuoliai sode, tada tai smagu butu...
Armaliuke, man atrodo, kad per daug vitaminu niekada nebus. Leliukas pasiima viska pirmiausia, ziurek, kad tau nepritruktu
Yra specialus GraVitamin, kuriuos cia DK visi labai giria. As tai is LT buvau atsivezus vitaminu.

Armaliuke, man atrodo, kad per daug vitaminu niekada nebus. Leliukas pasiima viska pirmiausia, ziurek, kad tau nepritruktu

QUOTE(Giedruliukas @ 2009 08 24, 21:17)
As taip savo mazei noreciau duot paragaut obuoliuko, bet kad niekur aplink mus neauga obelu, o is parduotuves tai kazkaip

Yra tu ekologisku obuoliuku beveik kievienoje parduotuveje ir bananu ir kitu vaisiu darzoviu. Kai tik mazam vaikui o ne visai seimynai tai ir ne labai jau ir brangu
Oi, gi pas tave dar visai mazyle

O del vitaminu..

QUOTE(Giedruliukas @ 2009 08 24, 21:17)
Yra specialus GraVitamin, kuriuos cia DK visi labai giria. As tai is LT buvau atsivezus vitaminu.

O ekologiskom prekem nepasitiki cia?
nu siaubas, vakar mano virsininke paskambino savo sesei, mano kolegei, ir pasake, kad as gausiu tik 4000 kr , kai iseisiu i atostogas
nesuprantu pagal ka jie cia skaiciuoja. bet akusere sake, nuvaziuoti i 3f, ir pasiklausti ten. tai siandien buvau, bet jie tik nuo 1 val tedirbo, tai leksiu ryt. nu jei tik tiek temokes, tai sakes tada

QUOTE(armaliuke @ 2009 08 25, 13:03)
nu siaubas, vakar mano virsininke paskambino savo sesei, mano kolegei, ir pasake, kad as gausiu tik 4000 kr , kai iseisiu i atostogas
nesuprantu pagal ka jie cia skaiciuoja. bet akusere sake, nuvaziuoti i 3f, ir pasiklausti ten. tai siandien buvau, bet jie tik nuo 1 val tedirbo, tai leksiu ryt. nu jei tik tiek temokes, tai sakes tada 

Armaliuke, tu kiek gauni dabar, dirbi pilna etata?
Tai kodel sakes. Gi tavo vyras dirbantis

QUOTE(fillipa @ 2009 08 25, 14:31)
Armaliuke, tu kiek gauni dabar, dirbi pilna etata?

as dirbu ne pilna etata, apie 22 val per savaite. gaunu apie 8000 kr. o mano vyras tai is viso, dabar studijuoja norvegijoj. jis siaip nedideli darbeli rytais turedavo. o dabar tik savaitgaliais biski turi. tai ten labai nedaug pas ji gaunasi. nu dar kartais kokie koncertai, bet cia ne visada. tai va del to ir sakes. o beto jis kas savaitgali vazines is norvegijos i danija.
QUOTE(armaliuke @ 2009 08 25, 14:08)
as dirbu ne pilna etata, apie 22 val per savaite. gaunu apie 8000 kr. o mano vyras tai is viso, dabar studijuoja norvegijoj. jis siaip nedideli darbeli rytais turedavo. o dabar tik savaitgaliais biski turi. tai ten labai nedaug pas ji gaunasi. nu dar kartais kokie koncertai, bet cia ne visada. tai va del to ir sakes. o beto jis kas savaitgali vazines is norvegijos i danija.
Tie 8 pries mokiescius ar po ju?
Mazdaug kiek gauni i rankas tiek gausi ir dekretiniu
QUOTE(fillipa @ 2009 08 25, 16:49)
Tie 8 pries mokiescius ar po ju?
tai as tiek gaunu jau i rankas. bet tai kodel bose sake, kad gausiu tik 4000 kr. reiskia ji man tik tiek temokes. nes dabar pagalvojau, kad as pradejau dirbti, tai turejau tik viena vieta, t.y. 2,5 val. po poros men, man dave dar viena vieta, tai susidarpo apie 4 val 15 min kasdien. bet mano sutartis liko sena, ir niekas man naujos nedave, kur parasyta, kad dirbu daugiau val. tai zodziu prasiseda nesamones. nu ryt nuvaziuosiu i 3F ir pasiaiskinsiu.