Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

Labas mamytės,

O ką dar reikia turėti vykstant į gimdymo namus (išskyrus dokumentus ir vaikelio rūbelius). Ar pasiimate tepaliukus nuo pašutimo ir pan, pientraukį ir t.t

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urte116 @ 2009 10 07, 12:39)
Labas mamytės,

O ką dar reikia turėti vykstant į gimdymo namus (išskyrus dokumentus ir vaikelio rūbelius). Ar pasiimate tepaliukus nuo pašutimo ir pan, pientraukį ir t.t

Ačiū už atsakymą  4u.gif

Asmeniskai man nieko nereikejo nei jokiu tepaliuku,nei kremuku ,nei pientraukio. smile.gif
Atsakyti
Labas mamytės,

Ačiū už atsakymą  4u.gif

paieskokit atsakyma sitoj temoj. As jau klausiau. Yra sarasas.
Atsakyti
O man idomu pasidare, jeigu atvaziuoji su skausmais (40 sav) i potologila guldys, ar i gimdykla?
Atsakyti
QUOTE(C`est_la_vie @ 2009 10 07, 14:31)
O man idomu pasidare, jeigu atvaziuoji su skausmais (40 sav) i potologila guldys, ar i gimdykla?

Kaip suprasti su skausmais? g.gif Saremius turite omeny... smile.gif Tai aisku ,kad i gimdykla... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(C`est_la_vie @ 2009 10 07, 13:31)

jei turi omenyje saremius, tai guldys i gimdykla... Stebes gimdymo veikla ir jei niekas nebevyks, tai tada perkels i patologini ir jau nebepaleis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ricis @ 2009 09 25, 17:20)
nera jokios mistikos, as pagimdziau ir po 15 min, ejau i dusa nusiprausti visa ta prakaita. lotuliukas.gif
Papildyta:

as irgi kai pagimdziau, gal kokia 30min pagulejau, po to akusere atnese svarius naktinius, nes tie apibego krauju kai nuo kateterio nusimove slangele, as paklausiau ar galiu nusimaudyti, man leido tik liepe neuzdaryti duru ir jei pasidarytu silpna iskarto sakyti ir eiti is duso.
Labas mamytės,

Ačiū už atsakymą  4u.gif

as manau kad artimieji jei ko reiks atves, man is tu daiktu nieko nereikejo, bet gal kam reikejo, dar neaisku kiek dienu teks guleti, jei tik 3 dienas, tai daiktu daug nereikia, o jei ilgiau, tai gal ir prireiks. as visko ko gali prireikti sudejau spintoje vienoje vietoje ir parodziau vyrui, tai kai man ko reikedavo, liepdavau ten paieskoti ir atvezti.
Atsakyti
Labas mamytės,

Ačiū už atsakymą  4u.gif

Tepaliukų iškart nereikia. Ir, bent jau prieš 9 mėn., kai gimdžiau, gavome visos "dovanėles" tokias. Ten buvo tepaliukų mėginukai ir servietėlių drėgnų. Tai tepaliuko man iki dabar (beveik 9 mėn) užteko. Aišku, nežinia, ar dabar yra tos "dovanėlės".
Pientraukio man reikėjo, nes buvo problemų. Bet irgi ne iškart. Tai, kai prisireikė, vyras nuvažiavo ir nupirko. Bet, manau, labai retai kuriai gali pientraukio prireikt gimdymo namuose. Be to, jei problemos, akušerės ir pamoko, ir padeda nusitraukt pienuką rankomis. o paskui, grįžus, galima ir nusipirkt, jei reikia.
O nuo pašutimų neblogai padeda pataisų sporos (vaistinėse yra)
Atsakyti
Ačiū mamytės už atsakymus smile.gif
Reikės paruošti visus daiktus namie ir prireikus vyras atveš (kad visko nesitempti į GN).
Na, tikiuosi kad ir dabar dar dovanėles duos blush2.gif , jei krizė nepalietė biggrin.gif .
Gal kas gimdėte nesenai-pasidalinkite ar duoda kūdikiams kokias dovanėles (tepalikus , servetėles ir pan. ).
Atsakyti
O kad matytumėt kokią tašę aš susikroviau doh.gif doh.gif , vyrui tikraii nieko nereiks vežti schmoll.gif Į gimdyklą, žymiai mažesnė tašytė paruošta biggrin.gif Pirmąjį gimdžiau Kaune, tai pirkti nieko nereikėjo, viską turėjau. Šįkart, kad ir neilgai laiko, kiek žinau, bet mėgstu viską turėti su savim, kad nieko netrūktų nei man, nei mažyliui wub.gif
Atsakyti
Gal kas gimdėte nesenai-pasidalinkite ar duoda kūdikiams kokias dovanėles (tepalikus , servetėles ir pan. ).
[/quote]
Duoda maiseli dovaneliu,bet mums bent jau dave paskutine diena,kai paleidinejo namo.
Atsakyti
sveikutes,truputi nei i tema,bet siulau zurnaliukus uz saldainiu dezute- "MAZYLIS", "TAVO VAIKAS" 2007-2008m. tvarkausi stalcius ir neturiu kur ju deti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxre: 10 spalio 2009 - 08:45