QUOTE(mesyte @ 2009 10 26, 23:46)

Sveikinu visas pagimdziusias ir dar gimdysiancias...as is pastsruju...liko kokia savaite, zdziu laaabai jaudinuosi bijau, tikriausiai kaip ir nesu isskirtine. Zadam kvestis daktare Kiseliova, mano vurui ji kazkokia keista atrodo, man tai labai patinka, gal kas zino ka apie ja. Ir apskritai kai kvieti daktara, ar galima tiketis kad jis ir priimines su akusere, ar kaip visi ateis tik paziuret jei ka.
Zodziu daug laukimo, daug nerimo ir baimes...laabai oriu pagimdyti pati, nezadu umti epiduro...nezinai kkaip bus. Gal viskas oki...
QUOTE(taniushka.84 @ 2009 10 27, 16:37)
aisku kai kvieti daktare,tai jinai ir buna visa laik su tavim,ir gimdima ji pati priims,aisku jai uz tai ir moket atskirai reikia
Vis tiek bus akusere kuri priimines gimdyma, o daktere bus salia

Daktarei butinai reikes moketi ir nemazai
As asmeniskai tariausi su akusere ir tikrai nepasigailejau, juk ji visa darba atlieka ir buvo net sutarta jei reikes daktaro pagalbos, tai tada jau ji viska suderins

Daktares man neprireike, buvo tik atejusi stebeti tuo metu kai gimdziau ir jei butu kile komplikciju butu reikeja jos pagalbos, bet neprireike ir tik gimus vaikeliui daktare isejo ir kai jau minejau vis tiek viska darys akusere

neminesiu pavardziu bet pati medike man patare tartis su akusere