Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

Sveikutes!

man ir idomu del CP klaipedos GN.Ar jau vyras operacineje gali dalyvaut? smile.gif
as tai mastau tartis del CP su Maciolionyte, labai geru kalbu apie ja girdejau, tai kadangi pas mane planinis, tikiuos pavyks ir mums gauti seimynine palata wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazukas @ 2009 10 22, 22:50)
Man nesugebejo atlikt dalines nejautros, taigi apturejau pilna narkoze. Operavo ryte 9-30, o vaika atnese gal kokia 20-21 val. su visam. Visa laika su manim buvo vyras ar tetis, tai gal del to ir paliko, nes tikrai nebuciau viena susitvarkius, nes atsistojau tik kita dienos vakara, ir tai, galva sukos ir vel guliau. Neisivaizduoju kaip reik vienai tokioj sitaucijoj, sesutes gi neprilakstys.
Idomu, ar jau dabar i operacineje gali dalyvauti ir vyras? Kurmaitene cia rase apie vyra operacinej.

Nerasiau apie vyra operacinej schmoll.gif Vyras visa ta laika uz duru lauke, i operacine vyro tikrai neileidzia ir zinokit, tikrai nereikia jo ten.. O prie galvos vietoj vyro anesteziologas stovi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2009 10 24, 13:34)
Nerasiau apie vyra operacinej  schmoll.gif Vyras visa ta laika uz duru lauke, i operacine vyro tikrai neileidzia ir zinokit, tikrai nereikia jo ten.. O prie galvos vietoj vyro anesteziologas stovi rolleyes.gif

A, niu as taip ir galvojau g.gif Kazka netaip supratau smile.gif
Atsakyti
as pirma gimdziau Klaipedoj. ateinanti savaitgali su visu tasiuku vaziuosim pas tevus. naiviai tikiuosi, kad gal ta savaitgali ir pagimdysiu ten ax.gif nes pirma gimdziau 38 sav. man is Klaipedos tik patys geriausi atsiliepimai del personalo (apie pogimdyvines palatas tai patyliu doh.gif nebent remontus padare, nes kaip kokiuose urvuose - tamsios, ilgos...) kysiu nedavem ne cento
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birūta: 26 spalio 2009 - 11:42
QUOTE(Birūta @ 2009 10 26, 12:41)
as pirma gimdziau Klaipedoj. ateinanti savaitgali su visu tasiuku vaziuosim pas tevus. naiviai tikiuosi, kad gal ta savaitgali ir pagimdysiu ten  ax.gif nes pirma gimdziau 38 sav. man is Klaipedos tik patys geriausi atsiliepimai del personalo (apie pogimdyvines palatas tai patyliu  doh.gif nebent remontus padare, nes kaip kokiuose urvuose - tamsios, ilgos...) kysiu nedavem ne cento

Labukas!

taip palatos suremontuotos, bet ne visos, ypac grazios tos seimynines - mokamos palatos - labai noreciau i ta papulti, bet jos dazniausiai uzimtos, nes dauguma mamu netaupo to simto lituku uz 3-4 dieneles pabuvimo grazesneje palatoje 4u.gif
Atsakyti
Na nezinau...as gulejau paprastoj palatoj. Nera taip baisu. Tuo labiau ne ilgai gulet reikia. Galima ir pakentet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(C`est_la_vie @ 2009 10 26, 21:11)
Na nezinau...as gulejau paprastoj palatoj. Nera taip baisu. Tuo labiau ne ilgai gulet reikia. Galima ir pakentet smile.gif

ner baisu, bet kai is po gimdyklos perveza tai skirtumas doh.gif gimdykloj viskas nauja, plastikiniai langai, sviesu, erdvu... o pogimdyvinej - tamsu, ilgos tos palatos, lango nepradarysi... pries pora metu ir mokamos ne per labiausiai shikarnos buvo... matyt sutvarke smile.gif del pakentejimo tai taip - as patogumu nelabai ir tikejausi - svarbu, kad svaru ir ramu butu...
Papildyta:
QUOTE(audani @ 2009 10 26, 17:02)
Labukas!

taip palatos suremontuotos, bet ne visos, ypac grazios tos seimynines - mokamos palatos - labai noreciau i ta papulti, bet jos dazniausiai uzimtos, nes dauguma mamu netaupo to simto lituku uz 3-4 dieneles pabuvimo grazesneje palatoje 4u.gif

man per tas tris paras neatsirado laisvos tada - neteko pabuvot. drauge gulejo, tai buvau uzejus - vien tai, kad lova a la dvigule - nerealus privalumas thumbup.gif ir dar tai, kad tualetas palatoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birūta: 26 spalio 2009 - 20:23
4u.gif Sveikinu visas pagimdziusias ir dar gimdysiancias...as is pastsruju...liko kokia savaite, zdziu laaabai jaudinuosi bijau, tikriausiai kaip ir nesu isskirtine. Zadam kvestis daktare Kiseliova, mano vurui ji kazkokia keista atrodo, man tai labai patinka, gal kas zino ka apie ja. Ir apskritai kai kvieti daktara, ar galima tiketis kad jis ir priimines su akusere, ar kaip visi ateis tik paziuret jei ka.
Zodziu daug laukimo, daug nerimo ir baimes...laabai oriu pagimdyti pati, nezadu umti epiduro...nezinai kkaip bus. Gal viskas oki...
Atsakyti
QUOTE(mesyte @ 2009 10 26, 23:46)
4u.gif Sveikinu visas pagimdziusias ir dar gimdysiancias...as is pastsruju...liko kokia savaite, zdziu laaabai jaudinuosi bijau, tikriausiai kaip ir nesu isskirtine. Zadam kvestis daktare Kiseliova, mano vurui ji kazkokia keista atrodo, man tai labai patinka, gal kas zino ka apie ja. Ir apskritai kai kvieti daktara, ar galima tiketis kad jis ir priimines su akusere, ar kaip visi ateis tik paziuret jei ka.
Zodziu daug laukimo, daug nerimo ir baimes...laabai oriu pagimdyti pati, nezadu umti epiduro...nezinai kkaip bus. Gal viskas oki...

aisku kai kvieti daktare,tai jinai ir buna visa laik su tavim,ir gimdima ji pati priims,aisku jai uz tai ir moket atskirai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mesyte @ 2009 10 26, 23:46)

QUOTE(taniushka.84 @ 2009 10 27, 16:37)
aisku kai kvieti daktare,tai jinai ir buna visa laik su tavim,ir gimdima ji pati priims,aisku jai uz tai ir moket atskirai reikia smile.gif

Vis tiek bus akusere kuri priimines gimdyma, o daktere bus salia 4u.gif Daktarei butinai reikes moketi ir nemazai mirksiukas.gif
As asmeniskai tariausi su akusere ir tikrai nepasigailejau, juk ji visa darba atlieka ir buvo net sutarta jei reikes daktaro pagalbos, tai tada jau ji viska suderins 4u.gif Daktares man neprireike, buvo tik atejusi stebeti tuo metu kai gimdziau ir jei butu kile komplikciju butu reikeja jos pagalbos, bet neprireike ir tik gimus vaikeliui daktare isejo ir kai jau minejau vis tiek viska darys akusere 4u.gif neminesiu pavardziu bet pati medike man patare tartis su akusere 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas2: 28 spalio 2009 - 15:36
smile.gif o mano sese vilniuje kai taresi su Daktare, tai ji visa laika isbuvo prie jos, akusere sake tik kojas laike. kazkaiop neklausiau daktares kaip cia bus, zodziu pagimdysiu ir pamatysiu... smile.gif Be abejo manu akuseres atlieka pagrindini darba ir apskritai kartais viska atlieka, bet kai kvieciuosi daktara, tai ir tikiuosi kad visa darba atliktu jis o ne kas kitas, ne as nesakau apuie ta darba- kur pti turiu aylikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mesyte @ 2009 10 28, 16:44)
smile.gif o mano sese vilniuje kai taresi su Daktare, tai ji visa laika isbuvo prie jos, akusere sake tik kojas laike. kazkaiop neklausiau daktares kaip cia bus, zodziu pagimdysiu ir pamatysiu... smile.gif Be abejo manu akuseres atlieka pagrindini darba ir apskritai kartais viska atlieka, bet kai kvieciuosi daktara, tai ir tikiuosi kad visa darba atliktu jis o ne kas kitas, ne as nesakau apuie ta darba- kur pti turiu aylikti lotuliukas.gif

Na suprantu apie ka kalbi mirksiukas.gif Na matai, as tai klausiau daktares tiesiai ir butent ji man ir paaiskino, kad vis tiek viska darys akusere g.gif bet ji bus salia visada g.gif na uz jos buvima salia man dar butu reikeja sumoketi keturzenkli skaiciu mirksiukas.gif
Papildyta:
O tu su Kiseliova jau snekejai, tariaisi? Labai faina gydytoja, taip pat teko pas ja lankytis drinks_cheers.gif
Beja lengvo tau gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti