Sveikos, na ir aš gimdžiau primąjį vaikiuką klaipėdoj. na nebuvo mano gimdymas toks sėkmingas, ir manau kad kalta čia ne vien mano baimė, bet ir vienos akušerės dėmesio stoka. Baigėsi viskas cezariu. turbūt dėl to iki šiol lydi sunkūs prisiminimai. Laukiuosi antro. tikiuos šį kartą viskas vyks sklandžiau

Ir as gimdziau Klp GN pries 6 savaites, negaliu skustis demesio stoka nei gimdymo skyriuje, nei pogimdyviniame. Labai geros akuseres gimdymo skyriuje, mums keitesi pamainos tai susipazinau su dviem abi buvo puikios. Pasirasiau gimdymui be gydytoju nes nestumas buvo labai lengvas, bet gimdymas buvo komplikuotas tai gydytojus iskviete, atejo net 4 gydytojai ir nusprende daryti skubu CP. Tai taip mano mazyle isvydo pasauli. O pogimdyviniam skyriuje taip pat akuseres papuole labai supratingos ir malonios, jei vaikas verkdavo ilgiau kaip 10min tuoj prisistatydavo paklausti ar viskas gerai ar reikia padeti. Nerutiu jokiu pretenziju.
QUOTE(spygliukas44 @ 2009 09 25, 11:49)
Ir as gimdziau Klp GN pries 6 savaites, negaliu skustis demesio stoka nei gimdymo skyriuje, nei pogimdyviniame. Labai geros akuseres gimdymo skyriuje, mums keitesi pamainos tai susipazinau su dviem abi buvo puikios. Pasirasiau gimdymui be gydytoju nes nestumas buvo labai lengvas, bet gimdymas buvo komplikuotas tai gydytojus iskviete, atejo net 4 gydytojai ir nusprende daryti skubu CP. Tai taip mano mazyle isvydo pasauli. O pogimdyviniam skyriuje taip pat akuseres papuole labai supratingos ir malonios, jei vaikas verkdavo ilgiau kaip 10min tuoj prisistatydavo paklausti ar viskas gerai ar reikia padeti. Nerutiu jokiu pretenziju.
po keliu dienu is po CP isleido i namus?
po CP paleido po 4 paru, nors jauciausi gerai ir jei nebutu savaitgalis tai gal po triju butu paleide. Nes sake jei del vaiko tai po 2 butu isleide, bet man CP todel gulejom 4.
QUOTE(djak @ 2009 09 18, 22:32)
Man čia kažkaip mistiškai skamba... Aš, rodos, gimdžiusi, ir ne kartą, bet nelabai įsivaizduoju, kaip pagimdžius gimdykloje nueiti į dušą. Gimdymo metu - galbūt, tik man toks noras nekilo. O po gimdymo gimdykloje laiko valandą ("stebi"), liepia gulėti, po to iškrausto į pogimdyvinį. Ir tik ten, pogimdyviniam, jau keliesi, kai tik gali, ir šliauži iš pradžių iki kriauklės, paskui iki tualeto, ir iki dušo (paprastai pavyksta, jei labai norisi...). Tiesa, aš gimdydavau tik dieną, gal jei pagimdai naktį, tai gimdykloje ilgiau lieki
. Bet kas tada ten leliuką prižiūri?

nera jokios mistikos, as pagimdziau ir po 15 min, ejau i dusa nusiprausti visa ta prakaita.

Papildyta:
QUOTE(redux2 @ 2009 09 19, 09:55)
man nedaug liko iki gimdymo, momentais apima paranoja ar viskas bus gerai ir pan. Dabar paskaitinejusi kazkaip labai nusiraminau, pasirodo tiklaip Klaipedoje nera taip kad liktum likimo valei
O kaip greit gali blogu atsiliepimu prisiklausyt
labiausiai kas baugina ar zinosiu kaip ir kada elgtis, bet jus nuraminot papasakojusios kad ten su viskuom supazindina 

viskas bus labai gerai, nes klp gydytojai nuostabus

QUOTE(varlius2007 @ 2009 08 07, 15:15)
jei galit papasakokit kaip ten su tuo epiduru yra, kiek zinau, pries pora metu buvo taip jog paprasai epiduro ir padaro o tada jau pats kiek nori, tiek ir duodi anesteziologui, o kokia situacija yra dabar, kazka skaiciau kad paciam reikia nusipirkti o po to jei kas parduoti gali
, kaip ten tiksliai viskas yra?

as zinojau, kad noresiu gimdyt su epiduru, bet nemaniau, kad gimdykloj atsidursiu su 7 cm atsiverimu

Sveikos merginos, o kiek kainuoja epiduro rinkinukas, ir kur ji galima nusipirkti?

Gal kas galit papasakot kaip yra su bikini zonos depiliacija?
reikia namie pries važiuojant pasidaryt?

QUOTE(redux2 @ 2009 09 30, 13:04)
Gal kas galit papasakot kaip yra su bikini zonos depiliacija?
reikia namie pries važiuojant pasidaryt? 

Tikrai nereikia .

Labukas, mergytes
As taip pat ruosiuosi i Klp GN spalio paskutinem dienom arba lapkricio pirmosiomis dienomis
Oi, patikekit, kiek as dar daug nezinau...
Nezinau, kaip pazinsiu pirmuosius saremius, kada jau lekt i gimdymo namus? Beje, dar lb idomu, ar kysiai vis dar mados reikalas? Negi be ju niekas i tave neziuri???
Jei tai vis dar madinga, tai kokiom kupiurom ir kam ja duoti?
Kaip gydytojas Janusas, normalus?
Man pati idomiausia gimdymo dalis - ta, kur vaikelis ka tik jau gime ir kas tada? Kada kerpa virkstele, kada ji maitini ir kur tuo metu vyras??
Vat, matot, kiek as dar nezinau
Gal yra galinciu papletkavoti???
As taip pat ruosiuosi i Klp GN spalio paskutinem dienom arba lapkricio pirmosiomis dienomis

Man pati idomiausia gimdymo dalis - ta, kur vaikelis ka tik jau gime ir kas tada? Kada kerpa virkstele, kada ji maitini ir kur tuo metu vyras??

QUOTE(Nedrasioji @ 2009 09 30, 13:46)
Labukas, mergytes
Nezinau, kaip pazinsiu pirmuosius saremius, kada jau lekt i gimdymo namus? Beje, dar lb idomu, ar kysiai vis dar mados reikalas? Negi be ju niekas i tave neziuri???
Gal yra galinciu papletkavoti??? 

Patikek,kai uzeis saremiai tikrai suprasi

Tris kartus gimdziau ir nei karto niekam nedaviau pries gimdyma.Prieziura buvo labai gera,neturiu nei maziausio nusiskundimo .

Vaikeli tau padeda ant krutines susipazinimui

Ar reikia Klaipedos gimdykloje drabuzeliu vaikui i gimdymo skyriu, ar uztenka tik pamperso, vilnoniu kojinyciu ir kepurytes? Cia klausimas skirtas neseniai gimdziusioms.